TICKLE ME VIBRATOR – REVIEW #442

Naam: Tickle Me
Producent: Easytoys
Prijs: € 24,95
Formaat: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Deze stijlvolle vibrator is het perfecte speeltje voor een gerichte stimulatie van je gevoeligste plekjes. Door de 10 verschillende vibratiestanden zit er altijd wel een ideaal standje voor jou tussen.’
Is dat ook zo: Niet 1 ideaal standje, ik vond er wel 2!
Score: 8

Dit is een afbeelding van tickle me vibrator review

Het is niet moeilijk om een slecht seksspeeltje te maken, getuigen de vele schappen vol met middelmatige shizzle in de seksshops. Het wordt al iets moeilijker om een slecht seksspeeltje te maken en de consument daar dan veel en veel teveel voor te laten betalen, maar een beetje marketing en een kekke verpakking doet wonderen. Het is wél behoorlijk moeilijk om een goed seksspeeltje te maken. Maar het is nog veel moeilijk om een goed én heel betaalbaar seksspeeltje te maken. De Tickle Me is zo’n seksspeeltje. Hij is goed (ik zeg niet perfect) en hij kost slechts € 24,95. Ik kreeg ‘m van het meisje van Easytoys.nl!

Ik ben een luxepoes en ik krijg alle sekstoys gratis en voor niets opgestuurd. Dat is heel fijn voor mij en al hebben jullie als lezers natuurlijk heel veel aan mijn reviews, toch zijn de meeste toys die wishlist-waardig zijn meer dan 100 euro. En hoewel het het écht waard is om te sparen voor goede (VEILIGE!!!!) toys snap ik ook dat niet iedereen dat kan of wil.

Want dan héb je uiteindelijk dat supergoede seksspeeltje van 100 euro aangeschaft waar je in principe ook heel veel plezier mee hebt, maar ja, je wil toch ook wel een keertje wat anders proberen. Wat anders voelen! En dan moet je wéér sparen! En zo blijf je aan de gang. Ik pleit dus voor meer goede en betaalbare seksspeeltjes, zoals deze Tickle Me! Meer diversiteit! Ook in de slaapkamers van de mensen met een wat minder grote portemonnee!

De verpakking van de Tickle Me

Een seksspeeltje in een supersaai zwart doosje met alleen maar ‘Easytoys’ erop. Dat is saai. Dat is misschien zelfs wel stom. Dat kan teleurstellend zijn als je iets fancy’s verwacht. Maar alles is veel voor wie niet veel verwacht en ik verwacht dus helemaal niks van de verpakking van een toy van € 24,95! Een zwart doosje is lekker goedkoop, lekker simpel, lekker effectief. In het doosje vind je de Tickle Me en een USB-oplaadsnoertje. Jawel! Dit is een goedkope vibrator die je kunt opladen via USB! Bonuspunten.

Dit is een afbeelding van tickle me vibrator verpakking

De look and feel van de Tickle Me

De Tickle Me vibrator ziet eruit als een stuk zwarte zeep met een stuk eruit. Hij is licht, voelt lekker zacht aan en hij houdt lekker vast. Het knopje zit niet echt op een logische plek (onderaan) als je ‘m gebruikt, maar dat is ‘m vergeven. Het grootste gedeelte van de Tickle Me is hard, maar de 2 puntjes kun je gemakkelijk samenknijpen. Het onderste gedeelte is van hard goud ABS-plastic en hierdoor krijgt het toch nog een chique uitstraling! Had dit speeltje in een wat kekkere verpakking gestopt met een strikje erop en dan had deze toy prima voor meer dan 60 euro in een shop kunnen liggen. Maar! Ik ben heel blij dat dat niet gebeurd is. Er zijn trouwens ook fabrikanten die voor een speeltje als dit 100 euro durven vragen, maar hé, dan krijg je waarschijnlijk wél een mooie gouden sticker op de doos!

We-Vibe Gala vs. Tickle Me

De Tickle Me heeft met z’n 2 ‘pootjes’ wel wat weg van de We-Vibe Gala (WE-VIBE GALA – VIBRATOR REVIEW #393). De We-Vibe Gala scoort op alle fronten beter (en het blijft 1 van mijn favoriete sekstoys van het laatste jaar), maar de Tickle Me scoort op 1 punt beter en dat is z’n prijs. De We-Vibe Gala kost € 139,95 (en als je het geld hebt, elke cent waard) en de Tickle Me dus € 24,95. Dat is een verschil van 115 euro. Wil je dus toch een beetje een We-Vibe Gala ervaring, maar heb je het geld niet, dan is deze Tickle Me een leuke keuze!

Dit is een afbeelding van tickle me vibrator luna review

Je klit in stereo laten trillen

Ik zeg het nog 1 keertje; de We-Vibe Gala is in alles beter, maar… de Tickle Me doet het echt heel leuk. De trillingen zijn best oppervlakkig, maar op de een of andere manier doen ze het prima voor me (op een bepaalde manier dan)! Ik houd niet zo van pinpoint-stimulatie en dat gebeurt als je 1 van de 2 pootjes met z’n koppie tegen je klit aan laat trillen. Maar; je kunt de pootjes wat meer naar beneden en tegen elkaar aandrukken, zodat je klit echt ‘klem’ komt te zitten. En dit is lekker (vind ik)!

2 standjes met golvende vibraties

Op de We-Vibe Gala zit standaard een briljant golvend vibratiepatroon (en je kunt zelf je eigen vibratiepatroon aanmaken, dus die toy heeft écht voor ieder wat wils). De Tickle Me heeft 10 vibratiepatronen, waaronder 3 steady patronen én waaronder TWEE golvende vibratiepatronen. Nu zijn er vrouwen die hier geen flikker aan vinden, maar dit is mijn favoriete en eigenlijk ook het enige vibratiepatroon dat ik lekker vind!

Met de steady vibraties kon ik niet tot een orgasme komen en vond ik zelfs een beetje vervelend voelen, maar die golvende patronen vond ik heel leuk en lekker en loom. Wel zit er maar 1 knopje op de Tickle Me (dus je kan niet terugscrollen) en de trillingen zijn ook erg voelbaar in je vingers (en ik moest deze toy goed vasthouden om die pootjes rondom m’n klit te laten zitten). Maar! Voor een speeltje binnen deze prijsklasse vind ik dat niet zo’n probleem.

Dit is een afbeelding van tickle me vibrator

Conclusie

Het is geen We-Vibe Gala, deze Tickle Me. Hij trilt minder diep, hij voelt minder solide, hij voelt minder luxe, je kan ‘m niet bedienen met een App, je kan niet je eigen vibratiepatronen toevoegen en ik denk dat het motortje minder lang meegaat als de 2 (!) motoren van de We-Vibe Gala. Ook vind ik de ‘harde’ pootjes van de Gala fijner dan de flexibele pootjes van deze Tickle Me. Maar! Deze toy kost slechts € 24,95 en ook hiermee kun je je klit een soort van stereo laten trillen. Een soort Gala-light.

DE TICKLE ME VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 24,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Lola schreef:

  Zo, wat een prijsverschil met de we-vibe Gala, en zelfs oplaadbaar! Dat had ik voor die prijs niet verwacht. Ook wel leuk als je je afvraagt of de Gala wat voor je is qua model dat je eerst de goedkopere variant kan uitproberen ^^

  • Luna schreef:

   Dit is het studenten-instapmodelletje! De Gala blijft 100 keer beter, maar dit is een super budget-variant!

   • Lola schreef:

    Ja zo klinkt het ook echt! Als student word ik altijd heel blij van dit soort reviews. En als ik straks (hoop ik toch) meer geld heb kan je altijd nog de dure variant aanschaffen!

 1. 13 januari 2022

  1kangaroo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.