LUNA EN J.T. GEVEN WEG: BATHMATE HYDROMAX X30

bathmate give away

Een tijdje terug kreeg J.T. 2 penispompen van het merk Bathmate opgestuurd! Eentje heeft hij al getest (namelijk de Bathmate Hydropump Extreme X30) (lees de review: PENIS POMP REVIEW #216: BATHMATE HYDROPUMP EXTREME X30) (hij was er heeeeeeeeeel erg blij mee) en de andere gaan we weggeven, omdat die eigenlijk precies hetzelfde is, alleen iets minder luxe; de Bathmate Hydromax X30 t.w.v. € 109,90! WOW! Ik moest er van J.T. bij vertellen dat dit apparaat niet gaat werken als je sowieso al een pik hebt die groter is dan 17,5 centimeter. En ik wil er van mezelf graag even bij vertellen dat ik het ENORM zal waarderen als je er een review over wil schrijven! Maar dan ook echt enorm! Ik wil niet zeggen dat het moet, maar wel dat je me dus héél blij maakt.

Hoe kun je winnen? Door sowieso een leuke, lieve, geinige reactie achter te laten hieronder in de comments! Maar! Aangezien J.T. dit keer het enige jurylid is en hij volledig random een winnaar zal gaan kiezen (aanstaande maandag, 25 mei, 20:00) moet ik er wel NOG even iets bij vertellen;  J.T. heeft een lichte voorkeur voor mensen die hem en mij volgen op Twitter (J.T.: @boytoytester) (Luna: @climaximaal) dus… doe daar je voordeel mee!

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Ben schreef:

  Ik wil het best wel eens proberen! Waarom niet? Wordt de vrouw misschien ook wel blij van ;)
  Oh, jullie worden beiden gevolgd ;)

 2. Linda schreef:

  Jaaaa, super tof weer Luna dat je steeds wat weg geeft ! Ik probeer weer een kansje te wagen voor m’n vriend, laat dit geen stille hint voor hem wezen whaaaa! Ps mijn vriend gaat een revieuw schrijven anders word het een week afwas

 3. Marjan schreef:

  Zo leuk dat jullie weer iets weg gaan geven. Ik doe niet mee deze keer (ik heb geen piemel lol)

  liefs!

 4. Femke schreef:

  ik heb geen twitter :-( maak ik nu geen kans meer?
  Mijn vriend staat ook wel open voor wat expirimentjes en ik help hem daarbij graag :-)
  De review zal dan ook zeer waarschijnlijk van mij komen. Ik ben net zoals Luna ook wel erg benieuwd of je daar als vrouw nu ook wat van merkt……

 5. mag een cm meer zijn schreef:

  Less is more gaat in dit geval niet op.

 6. GD schreef:

  Nou, ik kan je verzekeren dat ik geen pik heb van 17,5 centimeter. Ik ga dat alleen niet bewijzen met foto’s ofzo :D Hoewel m’n vriendin nog nooit heeft geklaagd en blij is met mijn kleine jongen, zou ik toch eens willen testen of ze het verschil zou merken.

 7. aaron schreef:

  Hey luna. Ik ben erg geïnteresseerd. Ben al een tijd benieuwd hoe is zal zijn. Of het verschil met de pomp gemerkt gaat worden. Zou tof zijn om hem te krijgen. Bij winst zal ik je er reacties op sturen wat ik er van vind.

 8. Laura schreef:

  Jaaaa, weer een weggeef actie, jullie lijken sinterklaas wel!
  Ik doe mee! Ik wil hem! Ben benieuwd hoe mijn vriend reageert… Dat moet vastgelegd worden op film… hahaaa

  • werner schreef:

   @Wietertje wil zeker zo een pompje. Een review mag je dan zeker verwachten van me. En als hij in het bad niet werkt, kan ik er altijd nog de fietsbanden mee oppompen.

 9. Bas schreef:

  Graag, heel graag proberen! Erg nieuwsgierig hoe groot die dan wordt. Hoeveel meer plezier beleef je dan, maar ook samen :D Dubbel plezier hopelijken haar feedback verwerk ik dan in de review.

 10. Mitch schreef:

  Na het lezen van de review toch wel benieuwd naar dit “speelgoed” :)

 11. Jan schreef:

  @jan321 volgt jullie nu en kijkt in spanning uit naar wie koekoeken wordt.

 12. DeArie schreef:

  Beste J.T. en natuurlijk Luna, bij het lezen van J.T.’s review en het zien van het plaatje dacht ik al.. Wow wat een ding. Echt gigantisch, wat kan/zal dat in hemelsnaam met je pik doen?

  En uit de review blijkt het dus vooral om het gevoel te gaan, het effect blijft wel even maar echt niet permanent. Nou wil ik dat effect ook echt wel eens ervaren en m’n vriendin een keer versteld doen staan van mijn dan tijdelijk vernieuwde pik! Hopelijk maak ik een kans op deze X30 want volgens mij kan je daar een leven lang plezier mee beleven!

  En uiteraard ben ik bereid om een review van te schrijven of hij ook werkt zonder het ‘handpompje’!

 13. Jaycee schreef:

  Hi J.T en Luna, kijk dit is nu eens leuk nieuws! Ik heb je review met plezier gelezen en was eigenlijk al meteen nieuwsgierig. Vriendlief is al heel lang op aan het scheppen dat hij een penispomp gaat kopen en mij dan eens alle hoeken van de kamer gaat laten zien. Je raadt het al. Tot de dag van vandaag de hoekjes nog niet van dichtbij gezien. Eerlijk gezegd ben ik tevreden met de piemel van vriendlief maar als ik de trots in z’n ogen zie als hij aan een penispomp denkt en zie hoe hij straalt bij de gedachte dit toch echt eens uit te proberen word ik eigenlijk ook wel opgewonden! Dus bij deze ga ik de kans wagen om z’n heerlijke ego te kunnen strelen en hem de gelukkigste mens op deze wereld te maken (en mijzelf natuurlijk ook) ;) en met plezier laten wij dan een review na die mij hopelijk lang zal heugen!!

 14. J.T. schreef:

  en…… We hebben een winnaar. Uit de vele inzendingen en volgers is de naam
  ** DeArie **
  Uit de hoge hoed naar voren gekomen. Gefeliciteerd!
  Luun en ik rekenen wel op een leuke review!
  Stuur even een berichtje met je adres gegevens aan Luna. Dan kun jij binnenkort al aan het pompen!!

  • DeArie schreef:

   En Pompen dat ga ik zeker doen, hoe dat bevalt.. dat valt nog te bezien en ga ik uitgebreid omschrijven in een reviewtje! Thanks alvast

 15. Linda schreef:

  Gefeli !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.