BLACK FRIDAY BIJ MAANZIN.NL

black friday korting
Worden jullie al moe van alle Black Friday-dealtjes die je in mailbox krijgt? Of via Twitter? Of via Facebook? En zelfs al via Instagram! Actie! Actie! Actie! Kopen! Kopen! Kopen! En… ik doe gewoon ook mee met die uit Amerika overgewaaide consumeer-gekte! Want het is uiteraard ook Black Friday bij de allerleukste sekshop van Nederland! Die van mij namelijk! Niet de beste seksshop en ook zeker niet de seksshop met het meest uitgebreide assortiment, maar vooral dé seksshop waarmee je de allerleukste seksblogger van Nederland steunt als je er iets koopt (mij)! Dus; vanaf vandaag tot en met Cyber Monday (aanstaande maandag 27 november dus) krijg je 10% korting op het gehele assortiment met de code ‘black’! Dus; surf naar www.maanzin.nl en zoek wat leuks uit voor jezelf (of voor een ander)! Ik kan jullie bijvoorbeeld een Europe Magic Wand aanraden (en dit Genius-opzetstuk is ook te gek), of een speeltje van We-Vibe, of een Womanizer of een of andere geilig lingeriesetje wat je van je lijf kunt laten rukken? Doe je voordeel met de korting en maak jezelf (en mij) blij!

p.s. Ik ga jullie vandaag nog meer lastig vallen met nog meer Black Friday-deals, want ik heb nog wat andere leuke acties gevonden!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Rene schreef:

  Black Friday is bekend om de kortingspercentages van meer dan 50%…niet de reguliere 10% korting die standaard gangbaar is…..
  Je blog blijft leuk leesvoer.

  (bedenk bij 70% korting er nog steeds winst is voor de verkoper…neem dit mee als overweging)

  • Luna schreef:

   Jaaaaaaa, maar… ik mag niet meer dan 10% korting geven in ‘mijn’ shop… Ik zou alles het liefst gratis uit willen delen, maar ja, ik wil er zelf ook wel een heel klein beetje op verdienen en ik snap dat fabrikanten zelf ook nog iets willen verdienen… :-)

 2. Patricia schreef:

  hahaha flauw van ze maar alle beetjes helpen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.