LUNA STUURT KERSTKAARTJES 2020

Dit is een afbeelding van kerstkaartje 2020
It’s beginning to look a lot like Christmas!!!!

Vandaag ben ik, met gevaar voor eigen vingers, zo’n 2 uur bezig geweest om een kerstkaart-waardige foto te maken van wat kersttakken, kerstballen, kerstkransjes, kerst-zuurstokjes en seksspeeltjes. Nu was het mijn bedoeling om allebei de kitten-katers hiertussen op de foto te krijgen, maar zoals het programma ‘Het Perfecte Plaatje’ me heeft geleerd; niets is zo moeilijk om te fotograferen als kinderen en dieren!

Toch is het, soort van, gelukt!

En ik ga 100 van mijn followers / lezers een kaartje sturen! Gewoon omdat het kan!

Wil jij een kerstkaart van mij ontvangen? In een keurige, dicht-gelikte envelop? Dat kan! De eerste 100 mensen die mij een mailtje sturen (ja, echt een mailtje, geen DM, want dan raak ik het overzicht kwijt) met hun naam en adres, krijgen van mij een persoonlijke kerstkaart! Je kan het sturen naar luna@climaximaal.nl!

Of wil je mij misschien een kaartje sturen? Dat zou ik superleuk vinden!!!

Climaximaal.nl
De Hulk 20
4002 GB Tiel

Ik kan niet beloven dat iedereen die mij een kaartje stuurt ook een kaartje terug krijgt, maar ik stuur sowieso 100 kaartjes richting jullie! Het gaat uiteindelijk natuurlijk om het idee! En post sturen en krijgen is gewoon LEUK!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

  1. M. schreef:

    Wat een leuk idee :) post vind ik heel gezellig, mailtje is gestuurd

  2. DP schreef:

    Mijn kaart aan jou had ik al eerder deze week verstuurt….m’n mail met adres is verzonden. ;) Leuk idee.

  3. J.J. schreef:

    Goed gelukt fijne feestdagen Luna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.