COUNTDOWN… 10…

Dit is een afbeelding van 10 groot
Lieve, lieve, lieve lezers en lezeressen! Over 10 dagen heb ik iets leuks! Iets nog een beetje geheim! Iets waar ik heel erg veel zin in heb! Tellen jullie met me mee af?

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Patrick schreef:

  Ben benieuwd, 10.
  :D

 2. Jean-Paul schreef:

  Spannend! Over 10 dagen is het 31 oktober… Zal er op 1 november dan iets met deze site gebeuren? Nieuwe layout? Of een enorme give-away?

 3. dirkie schreef:

  In plaats van painting by numbers hebben we nu toying by numbers :)
  Onlangs zag ik op tv een docu over Anton Beeke, de ontwerper van o.a. het Naakte Meisjes Alfabet. Ik ben benieuwd naar de docu over Luna, de ontwerpster van het Toys Alfabet.

  • Luna schreef:

   Hmmm… je brengt me wel op ideeën! Ik ben alleen gisteren de hele dag bezig geweest met 1 t/m 10… en dan nog is het niet zoals ik het wil, want ik heb geen professionele camera en je ziet altijd toch nog iets dat anders moest… maar… hmmm… misschien ga ik de komende dagen toch ook nog de letters doen… Anton Beeke is awesome trouwens!

   • dirkie schreef:

    Grappig, toen ik gisteren mijn reactie schreef twijfelde ik nog even of het wel moest plaatsen omdat je cijfers er zo goed uit zagen. Ik dacht, misschien heeft ze die foto’s van het net gehaald en was jij niet de ontwerpster . Ze zien er behoorlijk professioneel uit. Wat een werk, ik kan het me voorstellen, neerleggen, belichten, fotograferen, photoshoppen, al met al een hele klus.

    Overigens vind ik al je foto’s en product-placements over-the-top TOP! Zeer creatief met gevoel voor kleur en stijl.

    (zeg dit niet om iets te krijgen of te winnen maar meen het oprecht)

 4. Mandy schreef:

  Ga je een interview doen in de podcast “gewoon seks”? Wederom een leuke giveaway? Spannend! Gelukkig hoeven we maar 10 dagen geduld te hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.