SEKS TOY REVIEW #167: SMART MINI VIBE

Naam: Smart Mini Vibe
Producent: Magic Motion
Prijs: € 67,50
Formaat 95 x 38 mm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Het verkooppraatje: ‘Ongekende mogelijkheden laten je verrassen en spannende ervaringen doe je op als je deze vibrator haar werk laat doen. En….deze sensatie hoef je niet alleen te beleven. Of je lover nu op kantoor is of aan de andere kant van de wereld, via de gratis App kun je je partner deelgenoot maken en de controle van de SmartMiniVibe uit handen geven.’
Is dat ook zo? Ja, zo’n beetje wel, maar toch… maar toch…
Score: 7

smart mini vibe 4

Ik kreeg een mailtje van de Nederlandse vertegenwoordiger van de Smart Mini Vibe. Of ik zijn product wilde testen. En… natuurlijk wilde ik dat wel. Ik kreeg zelfs 2 Smart Mini Vibes opgestuurd en eentje daarvan heb ik al verloot tijdens mijn ‘Luna’s Wittebroods Week’! De andere had ik toen al half/half getest en ik gaf de Smart Mini Vibe toen, op basis van het half/half testen, een 8. Ik heb ‘m nu volledig getest en ik moet ‘m, wegens een nogal essentiële ontbrekende eigenschap toch een puntje aftrek geven.

De Smart Vibe Mini is op afstand bestuurbaar

Maar! Wat is het? Het is een heel ingenieus staaltje vibratie-techniek! De Smart Mini Vibe is een op afstand bestuurbare vibrator die door middel van een gratis App bestuurd kan worden door een iPhone, een iPad of een Android-telefoon.

Check even dit filmpje met een dellerige brunette, dan wordt het duidelijker (al ligt de dame in het filmpje met de Smart Mini Vibe te kronkelen rondom haar gezicht en dat is natuurlijk niet de bedoeling van dit product.

Best leuke trillingen

Anyway, aangezien ik een iPhone 4 heb en geen 4S kon ik de Smart Mini Vibe niet aan mijn telefoon koppelen (je hebt namelijk een iPhone 5, 5S, 5C, 4S, een iPad 3.x, een iPad mini of een iPod touch 5.x nodig). Gelukkig heeft de echtgenoot een iPhone 5, dus we konden aan de slag! Hij downloade de gratis App (Magic Motion) in de App-store en we lieten de Smart Mini Vibe wat op het droge trillen. Dus de echtgenoot met de afstandsbediening in z’n hand en ik met de Smart Mini Vibe in m’n hand. En het voorspelde heel veel goeds. De trillingen waren diep (zeker voor een tril-ei) en de mogelijkheden om het ei te laten trillen lijken eindeloos!

smart mini vibe 3

Je koppelt de Smart Mini Vibe dus via Bluetooth aan je mobiele telefoon (of iPad of iPod) en je mobiele telefoon is dan dus de afstandsbediening. Je kunt de Smart Mini Vibe nu bijvoorbeeld via je stem laten trillen. Of door gewoon een bepaald vibratiepatroon aan te zetten. Of door te drummen (ja, for real, door te drummen op het drumstel dat op je beeldscherm verschijnt). Of door een spelletje met een balletje te doen. Of door een liedje aan te zetten (je kan ‘m ook koppelen aan je iTunes-muziek). Of door je mobiele telefoon te bewegen. De mogelijkheden lijken echt eindeloos!! Maar dan ook echt! Je kan ‘m ook koppelen aan Skype, Facetime of WeChat, maar dat hebben wij niet gedaan (bij voorbaat sorry voor deze dan ietwat onvolledige review, maar de rest van de functies doet het prima)!

smartminivibe2

De echtgenoot en ik hebben de Smart Mini Vibe de eerste keer dus ‘op het droge’ getest, dus samen, gezellig op de bank, met een wijntje, een filmpje en een toastje met brie. Uiteraard heb ik de Smart Mini Vibe ook even tegen m’n klit aan laten trillen en dat trilde erg lekker, maar ik zat tevens volledig in de allernieuwste film van Russell Crow; Noah, dus m’n volledige aandacht heeft de Smart Mini Vibe toen niet gekregen.

“Hij is wel goed hè?, zei de echtgenoot.
“Echt wel”, zei ik.
“Ik heb het over het speeltje.”
“Oh, ik over de film, maar het speeltje is ook leuk.”

Een paar weken later was het tijd voor test 2.

“Zullen we even checken tot hoever de Bluetooth van die Smart Mini Vibe het eigenlijk doet?”, vraag ik.
“Is goed”, zegt J.
Dus ik stop de Smart Mini Vibe in m’n kutje en loop een verdieping naar boven.
“Staat-ie aan?”, vraag ik.
“Ja, hij zou het nu moeten doen”, zegt J.
“Ik voel niks”, zeg ik en ik haal het ei weer uit m’n kutje en loop naar beneden. “Volgens mij kan-ie niet zo ver. Doe ‘m nog eens aan.”
De echtgenoot laat de Smart Mini Vibe weer trillen en ik loop met het ei in m’n hand weer naar de eerste verdieping.
“Nu doet-ie het wel”, roep ik naar beneden.
Maar wanneer ik de Smart Mini Vibe weer in m’n kutje breng, stopt hij weer met trillen.
“En nu weer niet”, zeg ik.
“Is het wel de bedoeling dat je ‘m in je kut stopt dan?”, vraagt de echtgenoot zich af.
“Ja, het is toch een ei met een touwtje of niet?”
“Doe ‘m nog eens aan”, zeg ik terwijl ik het ei alweer in m’n handen heb.

De Smart Mini Vibe deed het dus niet als ik ‘m in m’n kutje had.
“Je moet die gasten even mailen”, zegt de echtgenoot.

Dus ik mail met de vertegenwoordig en ik krijg al snel een antwoord: ‘De smartMiniVibe is niet bedoeld voor intern gebruik, dan valt inderdaad de verbinding weg. Het is dan ook geen ‘ei’ maar echt een via de App bestuurbare vibrator.’

BUMMER!!!!!!

Maar ik moet dan ook wel om mezelf lachen, want ik ben 20 keer de trap op en af gelopen (met de Smart Vibe in m’n kutje) om te checken of dat ding het deed en ik heb van tevoren niet gecheckt wat nu precies de bedoeling was. Maar… als ik de gebruiksaanwijzing doorlees staat ook niet ergens luid en duidelijk dat het geen ei voor interne gebruik is en als ik heel eerlijk ben; ziet eruit als een seksei, ruikt als een seksei en waarom zou je een touwtje aan een gewone vibrator hangen????

“Het is niet de bedoeling dat je ‘m in je kut stopt”, zeg ik tegen J.
“Wat moet je er dan mee?”, zegt hij.
“Ja, dan valt de verbinding weg.”
“Maar er zit ook een speciaal kegel-trainingsprogramma bij.”
“Echt waar?”
“Echt waar”, zegt J. en hij laat me de functie op zijn iPhone 5 zien waarmee je de Smart Mini Vibe kan veranderen in een kegel-trainings-unit (dus als de vibrator trilt moet je je spieren aanspannen en als de vibrator stil is dan moet je ze ontspannen).
“Hè? Dat begrijp ik niet hoor.”

smartminivibe

Want de verbinding tussen de Smart Mini Vibe en de iPhone valt weg als je de Smart Mini Vibe in je kutje draagt en dat is nou net de enige plek waar je kegeloefeningen kunt uitvoeren.

BUMMER!!!!

Conclusie

De Smart Mini Vibe is dus in potentie heel erg leuk. De trillingen zijn diep genoeg om tot een orgasme te komen (en je kan ‘m ook laten trillen zonder een Bluetooth-verbinding, dus gewoon solo). Het is erg leuk om samen (of alleen) met alle functies te spelen (en dat zijn er echt heel veel), maar het is dus nogal teleurstellend dat je ‘m niet intern kunt dragen. Want… het is dan wel de bedoeling dat je de controle van de Smart Mini Vibe uit handen geeft (leuk!), maar ja, als je de vibrator zelf in je handen moet houden om ‘m tegen je klit aan te duwen, dan is dat toch allemaal iets minder leuk.

DE SMART MINI VIBE IS HIER TE KOOP (€ 67,50) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Tim Winters schreef:

  Beste Luna,

  Dankjewel voor je eerlijke review over onze smart mini vibe :). Inderdaad hij werd nooit ontwikkeld als een trilei voor inwendig gebruik. De makers van het toestel (inmiddels mijn collega’s) zijn preutse chineesjes en die wisten niet eens dat mensen het daarvoor zouden gebruiken :-D.

  Nu, onder mijn bewind brengen we komende maand dan toch het langverwachte ei voor inwendig gebruik uit :-). Deze toy gaat ‘flamingo’ heten. Ik heb alvast een prototype.

  Eind deze maand zijn de eerste flamingo’s klaar voor testing. Zou je misschien ook eentje willen testen en reviewen?

  Vriendelijke groetjes,

  Tim Winters
  Sales & Marketing
  Magic Motion
  0032 477/921525

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.