SEX TOY TEST #52: PANDA MASSAGER

Dit seksspeeltje is niet meer te koop! Wat jammer nou!!! Misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 (!!!!) hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: Panda Massager
Producent: Made in China
Prijs: € 15,95
Formaat: 100 mm x 65 mm
Batterijen/oplaadbaar: 2 AA-batterijen
Het verkooppraatje: ‘Hij stimuleert jouw gevoelige plekjes met de vibraties die in zijn buik zitten. Wees nou eerlijk, wie kan deze schattige panda nou weerstaan?’
Is dat ook zo? Ehm, ik kan ‘m prima weerstaan
Aantal punten: 2/10

Dit is een afbeelding van de panda massager vibrator

Een gegeven paard, eh, panda, mag je natuurlijk niet in de bek kijken, maar ik heb en houd gewoon een aversie tegen sekstoys in de vorm van dieren. Sekstoys in die vorm lijken altijd op een stuk kinderspeelgoed en dat is niet alleen niet geil, maar ook nog eens gevaarlijk (als je kinderen hebt dan). Het is uiteraard niet de bedoeling dat je kinderen in je nachtkastjes gaan lopen zoeken, maar een foutje is snel gemaakt. Voor je het weet belandt deze panda tussen de doos met Duplo, gezellig voor als oma een dagje komt oppassen!

Nu heb ik geen kinderen (van mezelf dan, de verkering heeft een dochter van 12), maar wel 1 hond en 3 katten. En… laat het favoriete speeltje van onze hond Nina Hagen nou een panda zijn! I kid you not! De gelijkenis is treffend!

Dit is een afbeelding van de panda massager vibrator review
En na een rondje google-en kom ik erachter dat deze Panda Massager niet de enige vibrator is in seksspeeltjesland! Het is niet het meest tot seksspeeltjes getransformeerde dier, want dat blijft natuurlijk de dolfijn, maar toch.

Dit is een afbeelding van de panda massager vibrator 2

Je regelt de vibraties van deze Panda Massager door aan z’n staartje te draaien (zucht) en je zou dan een ‘orgasmic fulfillment’ moeten krijgen van de ‘panda’s tummy’. Dat lijkt mij nogal hoog gegrepen, want de trillingen van de motor zijn wel ietwat te voelen, maar vervagen door de hardplastic behuizing van de panda. Niks geen orgasme-materiaal dus (afgezien van het feit dat je met een panda tussen je benen ligt en met een panda tussen je benen liggen, dat vinden alleen leden van het WNF hartstikke geil).

Nou ja, niks dan negatiefs dus over deze panda, al ziet het design er superschatitig en strak uit, zowel de verpakking als de panda zelf. En ik ga binnenkort een vitrinekast aanschaffen (voor in m’n kantoor ja, niet in m’n woonkamer), zodat ik al m’n sekstoys uit kan stallen en er elke dag met een dikke, vette glimlach naar kan kijken en ik weet nu al dat deze panda een prominent plekje naast m’n Hello Kitty-vibrator krijgt.

DE PANDA MASSAGER IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.