IN HET NACHTKASTJE VAN… P.

Het lijkt alweer veel langer geleden, maar in november 2018 vierde ik mijn #luna500 maand. Op dag 21 (HIER) kon er een Le Wand gewonnen worden, inclusief een opzetstuk! Een wand vibrator van een topmerk! Wat je ervoor moest doen? Mij wat vertellen over de inhoud van je nachtkastje! Uiteindelijk won P. en hieronder lees je haar interview én wat ze uiteindelijk van haar prijs vond.

Naam: P.
Leeftijd: 32
Relatie: single
Beroep: producer in de mediawereld

Dit is een afbeelding van nachtkastje p

Kun je wat over jezelf vertellen?
Klassiek type, maar altijd in voor dubbelzinnige opmerkingen, seksistische grappen. Is vaak voor mensen wel verrassend, gezien mijn ogenschijnlijk nette voorkomen. Maar ook stille wateren diepe gronden met betrekking tot verlangens waar bijna niemand (behalve bedpartners) van weet.

Hoe staat het met je seksleven momenteel?
Vrij rustig qua bedpartners, maar wel wat flirts en natuurlijk mezelf bevredigen. Bijna dagelijks.

Je seksleven vroeger?
Ik was er vroeg bij op m’n 13e. Ik heb altijd wel geëxperimenteerd met seks op vreemde plaatsen. Zelfs een keer in een koelcel van een pizzeria, het magazijn van een sportzaak toen ik een bijbaantje had in de naastgelegen winkel een fling had met de jongen van de sportwinkel en op kantoor in mijn eerste echte baan.

Wanneer kocht je je eerste seksspeeltje?
Ik denk rond mijn 16e met een goede vriendin bij de Christine le Duc. We kochten allebei een kleine vibrator van zo’n 15 centimeter met paars/witte gevlekte kleurprint. Hij werd omgedoopt tot ‘milka’. Vond het heel spannend in meerdere opzichten: beetje raar/nieuwig, maar ook geil.

Hoeveel seksspeeltjes heb je nu en welke zijn dat?
Tepelklemmetjes, buttplug, Chinese balletjes, pols- en enkelboeien, zweepje en een gehandicapte wand. En die wand is mijn absolute favoriet!!! Des te vervelender dat de mijne het op begint te geven. De stekker heeft geen optimale aansluiting meer waardoor de trillingen niet meer gelijkmatig zijn, dat ding na een tijdje bloedheet wordt (terwijl ik dat om andere redenen zou moeten zijn) en ik ben bang dat dat ding binnenkort nog eens tussen mijn benen ontploft. En ga dat maar eens uitleggen op de spoedeisende hulp.

Hoe vaak heb je seks en gebruik je dan altijd een seksspeeltje?
Speeltje gebruik ik dagelijks bij gebrek aan de prins op het witte paard.

Gebruik je ook seksspeeltjes samen met een partner of alleen voor soloseks?
Beiden. Een wand geeft een dimensie die een mens niet kan geven.

Wat is je laatste aanschaf? En? Was het wat?
Die wand vibrator. Qua genot/trillingen beste type speeltje ever! Qua kwaliteit is de mijne matig.

Koop je liever online of offline?
Liefst online zodat je onbeschaamd kunt kopen wat je wilt.

Hoeveel seksspeeltjes koop je per jaar/maand/week?
Ik denk 1 of 2 per jaar.

Ben je bereid veel geld uit te geven aan een sekstoy?
Ja, als de kwaliteit goed is wel. Het genot is soms niet in geld uit te drukken.

Wat vind je een ‘normale’ prijs?
Tussen de 50 en 100 euro, maar afhankelijk van wat het is.

En wat is het meeste dat je ooit aan een sekstoy hebt uitgegeven?
€120,- voor een paar pols- en enkelboeien.

Zijn er seksspeeltjes die je dus echt nooit zou kopen?
Zogenaamd sexy pakjes voor role-play.

Wat is de leukste, gekste, geilste plek waar je het ooit deed?
Op kantoor met de baas. Lekker cliché. We zaten elkaar al weken op te geilen door te chatten via MSN. Collega’s hadden echt niks door. Op een middag waren we alleen op kantoor en hadden elkaar de hele dag al via MSN al gek zitten maken. Toen ben ik naar zijn bureau gelopen een heb stoer gezegd (terwijl ik daar met knikkende knieën stond): “Je hebt me nat gemaakt, nu moet je me ook weer droog maken”. Dat mondde uit in een spannende vrijpartij op het bureau, de bank in de ontvangstruimte en de vergadertafel.

Je gaat naar een onbewoond eiland en je mag maar 1 seksspeeltje meenemen, welke is dat?
Een wand! 1000%!

Wel eens een relatie (of seks) gehad met iemand die echt niets van seksspeeltjes moest hebben?
Nee, gelukkig niet. Ik vind een speeltje erbij echt een toevoeging En totaal geen bedreiging voor de partner in kwestie.

Kan je ook klaarkomen zonder? Of is het makkelijker met?
Het is makkelijker met, maar vooral ook intenser.

Nog wel eens een blunder meegemaakt op sekstoy-gebied?
Miskoop en blunder in één: zo’n op afstand bestuurbaar trileitje. Aan dat ding zat een koordje (natuurlijk de antenne voor ontvangst van de afstandsbediening). Ik was op stap met mijn toenmalige vriendje. Na een spannende tijd vond ik het wel tijd om het eitje uit mijn kutje te halen, dus ging naar het toilet toe. Trok aan het touwtje en stond toen met het touwtje in mijn handen en het eitje zat nog in mijn kutje. Probeerde hem eruit te krijgen, maar dat lukte niet zo. Na een paar minuten raakte ik toch lichtelijk in paniek. Zag mezelf al bij de dokter zitten. Uiteindelijk heb ik hem eruit kunnen persen, terwijl ik in een deuk lag om mijzelf.

Welk seksspeeltje staat nog op je wishlist?
Een ballgag en nieuwe wand vibrator zonder ontploffingsgevaar.

Een vrouw met een defecte wand vibrator laten zitten? Ja, dat wilde ik natuurlijk niet op m’n geweten hebben! Ik stuurde P. de Le Wand-vibrator op, inclusief het Ripple-opzetstuk!

En… vertel! Hoe vind je ‘m??
Het was de afgelopen weken bizar druk, dus weinig tijd (en zin) voor mezelf! Maar als ik dan tijd heb, breng ik deze graag door met m’n nieuwe BFF: de Le Wand! Wat een topspeeltje zeg. Veeeeeeeeeel beter dan m’n vorige neppert. Het is een robuust apparaat en ik vind het fijn dat hij vrij lang is, waardoor ik hem makkelijk tussen mijn benen kan klemmen. Wat helemaal top is is dat er een accu in zit en je dus niet verstrikt raakt in een snoer. Hij kan lekker hard trillen en de verschillende trilpatronen vind ik ook heel fijn. Heb 2 favorieten. Gisteren heb ik voor het eerst dat opzetstuk gebruikt. Ik dacht eerst: wat kan zoiets nou doen? Nou, het liet me binnen 5 minuten klaarkomen. Dus in 1 woord: WAUW. Wat een lekker, apart en fijn gevoel geeft dat. Kortom, ben er super blij mee. Nogmaals heeeel veel dank!

Heel graag gedaan!!!! En jij bedankt voor je interview en de feedback! Leuk!

Ik heb natuurlijk veel meer inzendingen gekregen voor deze rubriek die ik 5,5 jaar geleden ben begonnen! Dankzij al deze inzendingen kan ik de rubriek weer nieuw leven inblazen en dat is altijd fijn! Dus vanaf nu elke zondag om 20:00 een ‘In het nachtkastje van…’ Want hoe leuk is het om te lezen over andermans seksleven?! Heel leuk! Wil jij ook shinen in deze rubriek? Check dan DE ‘IN HET NACHTKASTJE VAN…’-VRAGEN, beantwoord ze en stuur ze naar mij (luna@climaximaal.nl)!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Luc schreef:

    Leuk dat je weer een ‘nachtkastje’ plaatst! Wanneer komt er een keer een top 10 van seksblunders? (die van die verdwaalde plug van jou Luna blijft afschrikwekkend)

  2. Patrick schreef:

    Hey leuk weer een nachtkastje. Altijd interessant om te lezen. Veel plezier met de nieuwe wand P.

  3. Marjan schreef:

    Wat een leuk ‘nachtkastje’ . Veel plezier met je Wand P, dat je er maar heel lang en heel intens van mag genieten!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.