JIMMYJANE LOVE POD VIBRATOR TRE – REVIEW #451

Naam: JimmyJane Love Pod Vibrator Tre
Producent: JimmyJane
Prijs: € 76,47
Formaat: 8 x 5,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar:oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Love Pod Vibrator Tre van JimmyJane is een unieke clitoris vibrator waarbij de clitoris gestimuleerd wordt door drie afzonderlijke vibratie punten welke elk een eigen krachtige motor hebben. De Tre Love Pod wordt als het ware over de clitoris (of bijvoorbeeld tepels) geplaatst waarna deze ultiem en van alle kanten gestimuleerd wordt.’
Is dat ook zo: Ik vind dit wel een leuk ding, ja!
Score: 8

Dit is een afbeelding van love pod vibrator tre review climaximaal test

Het merk JimmyJane is lekker bezig, als je het mij vraagt! En… jullie vragen het mij natuurlijk! Had ik een paar jaar terug nog een enorme haat-haat-verhouding als het over JimmyJane ging, want Jesus, wat een overprized bullshit producten verkochten ze toen, nu wil ik graag alle nieuwe toys die ze uitbrengen testen, want, nogmaals; goed bezig daar bij de JimmyJane! Ik had al een tijdje een ‘Love Pod’ op m’n sekstoy-wishlist staan en TADAAAAAA!!! Ik kreeg de Love Pod Vibrator Tre opgestuurd om aan een uitgebreide test te onderwerpen!

JimmyJane heeft het laatste jaar enorm veel nieuwe toys uitgebracht. Niet allemaal succesnummertjes, maar er zaten een paar supertoppers tussen (de JimmyJane Ascend 4 en de JimmyJane Ascend 7 bijvoorbeeld). De Love Pod Vibrators zijn seksspeeltjes die er een beetje uitzien zoals bloemen (de vertaling van ‘pod’ is officieel ‘peul’, ‘dop’ of ‘schil’, maar ik houd het lekker op ‘bloem’). Je hebt Love Pods met de namen Halo, de Om en de Coral. Ik kreeg dus de Tre opgestuurd, een Love Pod die bijzonder is om z’n 3 (!) motortjes).

Dit is een afbeelding van jimmyjane love pods

De verpakking van de Love Pod Vibrator Tre

De Love Pod Tre zit in een leuk vierkant doosje. Het is een verpakking die je ook mag verwachten van een high end sextoy van € 139,90, al had er van mij, voor dat geld, ook zeker nog wel een ‘bewaarzakje’ bij gekund. Die vind ik niet terug in de verpakking. Wat ik daar wel in vind is een overdaad aan plastic, een simpele gebruiksaanwijzing, een doosje met daarin het USB-oplaadsnoertje (met op het doosje ‘Empower Me’ gedrukt) (vind ik grappig).

De JimmyJane Love Pod Vibrator Tre kun je opladen door ‘m op z’n oplaadstationnetje te zetten (werkt met magneet). In dat stationnetje doe je dan wel even het USB-snoertje natuurlijk, maar het ziet er heel chique, clean en design uit allemaal.

Op de rest van de verpakking vind je veel tekst (waaronder ook veel bullshit), maar ook wat informatie waar je wat aan hebt. Zo geven die 3 motortjes je dus ‘cyclonic vibrations’ en dat is iets wat ik nog nooit heb meegemaakt! MUST TRY!

Dit is een afbeelding van love pod charging station with cat jimmyjane

De look and feel van de Love Pod Vibrator Tre

Niet alleen na het lezen van de woorden ‘cyclonic vibrations’ wil ik de Love Pod Tre proberen, ook als ik ‘m voor het eerst in m’n handen heb (én weet dat er in elk ’topje’ een motortje zit) heb ik zoiets van; MUST TRY. Hij voelt lekker aan. Niet heel zwaar, lekker zacht en soepel siliconen, leuke kleur paars (niet donker, niet lila, maar ertussenin).

Effe zeuren en zeiken

Straks ga ik vertellen waarom ik de Love Pod Tre hartstikke leuk vind, maar voor nu wil ik nog even zeuren en zeiken op het marketing-verhaaltje dat bij deze Love Pods hoort. Want: ‘Embrace your sensual essence & unleash your inner goddess. Allow your most private desires to bloom. Love Pod Vibrators are your gift of blissful fulfilment and pleasure.’ Jesus, allemachtig, kots! Release your inner godess! Ja, joh! Ik ben helemaal voor een wat spiritueler kijk op seksualiteit en ik hou van de verschillen tussen mijn vrouwelijkheid en zijn mannelijkheid, maar als ik het zinnetje ‘release your inner goddess’ lees, dan moet ik meteen aan zo ongeveer elke bladzijde van elk boek van Fifty Shades of Grey denken. Daar had Anastacia Steel het ook steeds over haar innerlijke godin hier en haar innerlijke godin daar. Dus hou op met me hoor JimmyJane, met je inner goddess, ik heb meer behoefte aan speeltjes die m’n inner slut aanspreken. Maar goed, volgens JimmyJane is de Love Pod Vibrator Tre ‘a gift from the Gods’. Okay, wat jullie willen, maar jullie marketing is wel heel ingewikkeld voor de atheïstische mens hoor.

Dit is een afbeelding van jimmyjane love pod vibrator tre review

Cyclonische vibraties? Enlighten me!

En dan nu aan mij de taak om uit te leggen hoe die ‘cyclonische’ vibraties voelen. Ga er maar aanstaan! De Love Pod Tre heeft dus 3 topjes die wel wat weg hebben van 3 vingers. In ieder topje zit een motortje. En die motortjes die kunnen dus afzonderlijk van elkaar trillen, waardoor je ‘cyclonische trillingen’ kunt ervaren. Dus, eerst 1, dan 2, dan 3 en dat dan heeeeel snel achter elkaar, zodat je klit in het midden zit en dan 1, 2, 3, 1, 2, 3, 1, 2, 3, in een cirkeltje. Dit is dus de theorie. Werkt het ook zo in de praktijk? Ja. Maar hoe het voelt valt lastig uit te leggen.

Je zet je klit dus tussen die 3 topjes in en dan kun je met de 3 knopjes switchen tussen de 10 vibratiepatronen en de 3 intensiteiten. Ik vind online steeds terug dat er maar 2 intensiteiten zijn, maar ik kan mijn Love Pod Tre toch op écht 3 krachtniveaus laten trillen.

De topjes van de Love Pod Tre vibreren dus los van elkaar en dat in een cirkeltje (cycloontje). Dit voelt niet als iets wat ik eerder voelde, want… je klit blijft dus steeds gestimuleerd (door 1, 2 of 3), maar steeds op een andere plek. Linksboven, rechtsboven, middenonder, of hoe je de Tre ook plaatst.

Mijn voorkeur bij toys gaat (uitzonderingen daargelaten) altijd uit naar steady trillingen en dan het liefst steady, diepe trillingen. De eerste 2 intensiteiten van de Love Pod Tre zijn middelmatig, maar wel tegen het diepe aan (en dus heel lekker), de laatste intensiteit wordt wat oppervlakkiger en vind ik minder lekker. Maar álle vibratiepatronen voelen op mijn klit wél soort van aan als steady, ook al worden die dus steeds 1, 2, 3, 1, 2, 3, afgegeven aan de topjes en zijn dus eigenlijk een patroon. Snap je ’t nog? Ik niet!

Er is dus 1 patroon waarbij alle 3 de topjes tegelijk trillen (dus écht steady). Bij de andere 9 patronen trillen de topjes onafhankelijk van elkaar, maar… die VOELEN ook steady. Dit komt waarschijnlijk doordat een groot gedeelte van de trillingen van motortje 1 ook gewoon een beetje wordt afgegeven aan het topje van 2 en 3 en ga zo maar door. Maar; I’M CONFUSED!

Dit is een afbeelding van jimmyjane love pod vibrator tre

Maar kan je er van komen Luun?

Ik kan hier zeker van komen (maar dan wel graag in het steady standje), maar het is geen speeltje dat ik er even bij zou pakken als ik snel wil komen. Dit is stimulatie 2.0, of eigenlijk eh, 3.0. Want het duurt allemaal wat langer en het is dus vooral allemaal wat ingewikkelder. Je kan trouwens wel 1 topje precies op je klit zetten voor pinpoint-stimulatie, als je daar van houdt. En je kan tijdens het trillen de hele vibrator ook wat ronddraaien, voor NOG meer ingewikkelde sensaties aan alle kanten. Het was leuk om hiermee te variëren, maar heb je behoefte aan duidelijkheid (JA!), dan heb je dus alleen maar het steady patroon waarop je kan terugvallen.

De trillingen zijn overigens amper te voelen in je vingers en de Love Pod Vibrator Tre is ook behoorlijk stil, zeker op standje 1!

Conclusie

Zeker geen speeltje dat ik aanraad aan beginners, want alhoewel de trillingen op niveau 1 en 2 echt wel lekker en okay zijn, word je volgens mij debiel van die cyclonische beweging. Trouwens, van die cyclonische beweging word je ook debiel als je écht alleen van steady trillingen houdt. Of misschien wordt je ook wel debiel als je ‘normale’ vibraties gewend bent en je krijgt cyclonische vibraties. Maar… het is een bijzonder gevoel en ook best een bijzonder lekker gevoel wat ik kan aanraden aan vrouwen die graag wat langer de tijd nemen (en hebben) om te wennen aan bepaalde vibraties. Als de Love Pods Vibrator Tre een paar tientjes had gekost had ik geschreven; koop ‘m allemaal, want superbijzonder en je moet dit een keer gevoeld hebben. De Jimmyjane Love Pod Vibrator Tre kost echter € 139,90 en dat vind ik iets teveel van het goede. Daarom zeg ik nu; heb je geld genoeg en wil eens wat anders (en lekkers) voelen; koop deze vibrator om je collectie compleet te maken!

DE LOVE PODS VIBRATOR TRE IS HIER TE KOOP (€ 76,47) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  O hemel…. The inner goddess heb ik tijdens het lezen van 50 shades al gekneveld in de kelder opgesloten, want dat mens kwam werkelijk op elke pagina voorbij huppelen…. dáár heb ik nou een haat-haat verhouding mee.
  Maar dit klinkt als een fijn speeltje zeg, als ik zo naar de andere speeltjes kijk uit deze serie, spreekt het uiterlijk van deze me wel als eerste aan zeg maar. Maar de prijs…. OMG… het mag ook wat kosten ook he, tegenwoordig? Tja… keuzes, keuzes…. Ik ga er over nadenken…

 2. Mike schreef:

  Luna, even off-topic. Een tijd geleden heb je een crowdfunding gehouden voor de Njoy Eleven. Nu ben ik op zoek naar de review daarvan, maar kan die niet vinden. Heb je al getest en kijk ik op de verkeerde plek wellicht? Ben benieuwd naar je ervaring namelijk.

  • Loveboy100 schreef:

   Dit ja, ik ben hier ook al lang op aan het wachten! Ik vind je site nog steeds geweldig maar waar blijft die review nou-ou? ;-)

 3. A! schreef:

  ‘je inner slut’ tot leven wekken, ben.benieuwd welk merk die slogan op gaat pakken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.