LUNA EN EEN ECHTE PRICASSO

Afgelopen zaterdag was ik op de Kamasutrabeurs en mijn absolute hoogtepunt was toch wel m’n bezoekje aan Pricasso. Deze 70-jarige man, alllll the way from the UK, schildert portretten met z’n… pik! In het Nederlands zou hij waarschijnlijk Pikasso heten en het spreekt voor zich dat ik mezelf door hem vereeuwigd wilde zien! Nou ja, willen, willen, eh, ik moest het gewoon! Hierdoor zijn M. en ik uiteindelijk 2 uur langer op de Kamasutrabeurs gebleven dan goed voor ons was, want Pricasso had een wachtlijst.

Dit is een afbeelding van wgnc2556

Maar het was het wachten waard! Je kan lullen wat je wil, maar ik vind het superknap dat hij dit kan en het is ook superknap dat hij ondertussen nog geen ziektes heeft opgelopen (hij doet het al 15 jaar). Jezelf regelmatig voorzien van een laagje acrylverf kan voor je huid (en pik) gewoon niet goed zijn (al smeerde hij zich van top tot teen in met kokosolie)!

Dit is een afbeelding van qrrp9325

Hij schildert een portret in ongeveer 20 minuten en je krijgt ook nog eens een cd mee naar huis waarop je de hele schildersessie nog eens terug kan kijken! En… seeing is believing, maar Pricasso signeert z’n schilderijen door een verfkwast met de achterkant in z’n pisbuis te stoppen en zo z’n naam te schrijven. De ‘o’ en het puntje van de ‘i’ van Pricasso zijn afdrukken van z’n eikel. Just saying. Ik ben blij! Maar dat is wel te zien op de foto.

Dit is een afbeelding van wlhl5628

p.s. Ik ben dus een paar uur op de Kamasutrabeurs geweest en ik vond er wat van. Zal ik er een review over schrijven? Zijn er lezers van hier geweest? Nu? Ooit? Wat vinden of vonden jullie ervan?

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Linda schreef:

  Hé, ik dacht dat de kamasutrabeurs definitief afgelopen was?

 2. Marjan schreef:

  Ik zit voor het eerst in weken weer achter de pc (circumstances… you know…) … fantatisch dit…!!!

  en ja, ik ben erg nieuwsgierig wat jij van de beurs vond…..

 3. R. schreef:

  Ik vind het knap! Je zou vauit de foto’s echt niet zeggen dat die man al 70 is… Ik ben benieuwd naar je revieuw over de beurs en of het een aanrader is.

  • Luna schreef:

   Ja, hij zag er nog ontzettend strak uit! Heeft er vast ook wat aan laten doen in z’n gezicht, maar z’n lijf; OMG!

 4. Kirsten schreef:

  Ik vind het schilderij eigenlijk best goed gelukt. Ik kan het niet eens met een kwast! Ik wil wel een review van de beurs lezen hoor, ik ben er jaren geleden geweest, vond het wel leuk toen.

  • Luna schreef:

   Ja, knap hè? Ik had ‘m al bezig gezien en alle schilderijen zijn heel treffend… ik vind het een prestatie en hij doet het best snel (20 minuutjes ofzo)…

 5. Jessica schreef:

  Om te gieren! Die swaffelt zo een prachtig portret uit z’n pielemuis, ik zie het er idd niet veel nadoen!

 6. Ier schreef:

  Fantastisch :)

 7. JJ schreef:

  Wow is die man 70 :| wat een lichaam!! En Je schilderij is echt heel leuk geworden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.