5 VERSCHILLENDE SATISFYERS (!)

Satisfyer, de concurrent van de Womanizer kwam vorig jaar met maar liefst 4 nieuwe producten op de markt! WOW! De verschillen zitten ‘m vooral in het design (wat houdt lekker vast) (zal voor iedereen anders zijn), de prijs (duh), wel of niet oplaadbaar en het aantal ‘zuig’-standjes. Ik heb Satisfyer zelf inmiddels aangeschreven om te vragen of ze mij een paar van hun nieuwe producten willen sturen. Ikzelf vond de Satisfyer Pro 2 (die van € 49,95) iets te heftig, maar lezeres E. vond ‘m geweldig! Hier lees je de review van de Satisfyer Pro 2 van E.! Ik hoop dat de andere 4 Satisfyers wat zachtere standjes hebben, al zullen de Satisfyers die het op batterijen doen (de Pro Penguin, de 1 en de 2) ook wel iets minder heftig zijn (dat vind ik dus fijn) (maar een ander misschien niet)! Sowieso heel fijn; ALLE Satisfyers zijn in ‘mijn online seksshop te koop’! Dus…

JE SATISFYER KOOP JE HIER >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Jessica schreef:

    De Pro Penguin is ook oplaadbaar, niet op batterijen! De Pro Penguin is wel de meest schattige qua look (klein en roze), maar wel lekker sterk zoals de Pro 2 :)

  2. Noor schreef:

    Ik heb de pro penguin van mijn partner gekregen, het is een heel fijn apparaatje. Moet wel erg wennen, voelt heel anders dan een gewone vibrator maar ben er wel erg blij mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.