10% VALENTIJNSKORTING BIJ WWW.MAANZIN.NL

valentijnskorting
Het is weer bijna Valentijnsdag! Een dag die je door de commercie door de strot wordt geduwd, want als je dan geen kaart of cadeautje voor je geliefde koopt, nou, dan zal het wel meevallen met die liefde voor elkaar, toch? Ik doe al jaren niet aan Valentijn, nooit echt gedaan ook, maar toch verwacht ik ergens stiekem elk jaar toch een kaartje of een cadeautje van mijn man (ja, ik ben zo’n vrouw) (“Nee hoor, we doen er niet aan hoor, nee hoor, ik heb ook niks voor jou.”) (en dan de hele avond chagrijnig zijn als hij er écht niet aan gedaan heeft).

Ik heb in ieder wél een cadeautje voor jullie, mijn lieve, trouwe, lezers en lezeressen, want ik ben gek op commercieel gedoe! Tot en met 14 februari krijgen jullie met de code LOVE 10% korting op het gehele assortiment van www.maanzin.nl, zodat jullie voor jullie vrouw, man, partner, vader, moeder, vriend, vriendin, buurvrouw, minnaar of minnares een leuk en geil cadeautje kunnen scoren voor Valentijnsdag! Ik zou zelf gaan voor een Europe Magic Wand (met opzetstukken voor de Europe Magic Wand) of nog veel leuker; een Womanizer (of de Womanizer Pro). Er is genoeg te vinden in ‘mijn’ online seksshop, maar een welgemeend kusje voor degene van wie je houdt doet het bij iedereen goed!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.