GEIL GIFJE VOOR HET SLAPENGAAN #91

Dit is een afbeelding van tumblr nnj1zg66k21reqmpxo1 500
Ik kreeg de vraag waar ik m’n gifjes vandaan haalde en of ik misschien aan bronvermelding zou kunnen doen, zodat de bijbehorende film bekeken kon worden! Nu zou ik dat héél graag willen doen, want ik ben zelf vaak ook benieuwd naar de film waar bepaalde gifjes uitkomen, maar ik vind die gifjes dus in de diepe krochten van het internet; daar waar niemand aan bronvermelding doet of überhaupt weet wat bronvermelding is, maar daar waar iedereen wél weet wat geil is! Zoals dit gifje bijvoorbeeld. Mannen met baard; altijd +1.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. 13 januari 2022

    2harried

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.