SEX TOY TEST #87: MANEATERS MASTURBATOR

Dit seksspeeltje is niet meer te koop! Check anders eens de andere masturbatoren die voor deze site getest zijn door mijn partner of door J.T. (hier vind je de masturbatoren-reviews) Of misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 (!!!!) hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: Maneaters
Producent: Big Teaze Toys

Prijs: € 29,99
Formaat: meer dan 10 meter tape
Batterijen/oplaadbaar: 2 AA-batterijen
Het verkooppraatje: ‘Stimulator Maneaters is in vrede gekomen, helemaal uit de ruimte! Hij ligt prettig in de hand en is speciaal ontworpen om zowel de mannelijke als de vrouwelijke contouren nauwkeurig te stimuleren. Zijn navel is zijn bedieningsknop en door erop te drukken, varieer je zijn tempo.’
Is dat ook zo? Neen
Aantal punten: 2/10
Dit is een afbeelding van maneaters masturbator

Ehhhhh? Laat ik met iets positiefs beginnen, of misschien moet ik juist met iets negatiefs beginnen, zodat ik met iets positiefs kan eindigen, maar is er eigenlijk wel iets positiefs aan dit speeltje? Het positieve is; het is een speeltje voor mannen en is het een keertje geen nepkut! Dat is al heel wat! Voor mannen is er weinig innovatiefs op de markt qua seksspeeltjes (al schijnt de Fleshlight toch echt wel de beste lekkerste masturbator te zijn die er te koop is).

Je moet je pik ertussen houden???

Het is dus een masturbator, deze Maneaters, al kun je je pik er niet in stoppen, maar je moet je pik er tussen houden en dan op een knopje duwen, zodat-ie gaat trillen en dan dus dit ding op en neer bewegen. Je houdt dus én je pik vast en dit ding en nou ja, het klinkt net zo onhandig als het is. Of je moet gewoon op je rug liggen en dit ding een beetje lafjes over je pik heen wrijven, maar dat schiet al helemaal niet op, want hij trilt nogal zachtjes, ook al heeft-ie 3 standjes. Hij trilt trouwens op 2 AA-batterijtjes en ik moest een paar keer aan een heel onhandig schroefdopje onderop het speeltje draaien om dat voor elkaar te krijgen.

Dit is een afbeelding van maneaters masturbator

Nu heb ik uiteraard geen pik en is de helft van deze recensie gebaseerd op de mening van de verkering, maar wij waren allebei nogal verbaasd over het feit dat het een marsmannetje is. Met TANDEN! Waarom zou je in Godsnaam een monster met tanden over je pik willen wrijven? Zeg het me! Als er dan monsters from outerspace komen, laten het dan tandeloze monsters zijn met héél véél speeksel en gewoon een lekker zacht bekkie, maar deze Maneaters is kei- en keihard! Why, tell me why!

Dit is een afbeelding van maneaters masturbator

De Maneaters is STOM

Ik heb een tyfushekel aan seksspeeltjes die op kinderspeelgoed lijken en ik voel vooral een diepe, intense haat jegens de vibratoreend en deze Maneaters komt dus uit dezelfde fabriek als die stomme eenden; Big Teaze Toys. Kortom; echt een product wat je niet wil hebben. Zoals de verkering het zei: “Als ik iets tegen m’n zak wil voelen trillen dan pak ik wel een vibrator van jou.” Of zoals ik het zeg: “Je kan je pik nog beter in een nat washandje stoppen!”

DE MANEATERS IS INMIDDELS NIET MEER TE KOOP »

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.