Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ria Bazen schreef:

    Wat zou ik graag die mooie blonde vrouw zijn, ik zou hem heel diep in mijn mond nemen , heerlijk zuigen en bijten op zijn eikel en al het sperna diep uit zijn lul zuigen en heerlijk doorsliikken!

  2. Agnes schreef:

    Bij mijn vriend doe ik dit regelmatig ik vind het ( en hij ook ) heel erg lekker, soms stop ik en dan gaat hij met zijn harde plk in mijn natte vagina, hij haalt hem er dan uit en zijn pik is drijfnat van mijn kutsap, dan neem ik hem in mijn mond ik lik hem helemaal schoon! Ik vind het heerlijk om mijn eigen kutsappen te proeven en door te slikken! Hierna ga ik weer lekker aan zijn pik zuigen totdat hij gaat spuiten, ook dit is erg lekker en gulzig slik ik alles in. HEERLIJK!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.