SEX TOY TEST #54: VIBE THERAPY, TRI VIBO

Dit seksspeeltje is niet meer te koop! Misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 (!!!!) hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: Vibe Therapy, Tri
Producent: Vibe Therapy
Prijs: € 39,95
Formaat: 170 mm x 35 mm
Batterijen/oplaadbaar: 3 x AAA-batterijtjes
Het verkooppraatje: ‘Zijn chique uistraling – in combinatie met zijn verschillende vibraties – neemt al jouw stress weg en laat jou volop genieten.’
Is dat ook zo? Best okay
Aantal punten: 6/10

Dit is een afbeelding van de Vibe Therapy Tri

Dit is een typische middle of the road-vibrator. Het is geen yukiyuki-product, maar hij mist een aantal belangrijke eigenschappen die de wat luxere vibrators wel hebben (maar ja, daar betaal je dan ook voor).

Deze Vibe Therapy Tri doet het op 3 AAA-batterijtjes en dat is eigenlijk al hopeloos ouderwets, want de meeste toys zijn momenteel oplaadbaar. Die AAA-batterijtjes gaan via een schuifsysteem in de vibrator, maar dan moet je eerst het klepje open zien te krijgen; iets wat mij niet lukte zonder hulp van een schaar. En dat is jammer en meteen 2 minpunten.

De Vibe Therapy Tri ruikt niet echt lekker

De Vibe Therapy bevat, volgens de verpakking en volgens de site geen weekmakers of phtalaten of andere slechte dingen, maar toch stinkt de Vibe Therapy vreselijk naar plastic (meestal een teken dat er juist wél weekmakers inzitten). Maar goed, net als dat het mij niet zoveel interesseert dat er paardenvlees in de kant-en-klare lasagna van de Albert Heijn zit (zonder dat ze dat vermelden), kan het me voor een test niet zoveel boeien dat er weekmakers inzitten (ik eet trouwens nooit kant-en-klare maaltijden). Je moet 20 uur per week met dildo’s in de weer zijn wil het een slecht effect hebben en daar kom ik never nooit aan. Maar, laat ik er, in al mijn naïviteit, maar heel even van uitgaan dat deze Vibe Therapy géén weekmakers bevat, omdat dat expliciet vermeld wordt op de verpakking (al wil ik dus echt binnenkort wat van m’n toys aan een vlammenwerper-test gaan onderwerpen; siliconen smelt niet en al het andere wel).

Dit is een afbeelding van de vibe therapy tri

Lekker gemiddeld van formaat

Het formaat van de Vibe Therapy Tri is wat mij betreft precies goed. Echt typisch formaatje ‘gemiddelde piemel’. Het leuke van deze Tri is dat hij 3 motortjes heeft (vandaar de naam ‘Tri’), dus eentje boven, midden en onder. En die motortjes doen het dus afzonderlijk van elkaar, zodat je de trillingen door je kutje voelt gaan (onder, midden, boven, onder, midden, boven, etc.) (of onder, onder, midden, onder, boven, whatever). Hij heeft 7 verschillende functies die gebruik maken van al die 3 motortjes (al zijn er 2 functies die alle drie de motortjes tegelijk laat draaien). Deze 3 motortjes, inclusief die op-en-neer gaande vibraties in je kutje zijn leuk en lekker en maken deze vibrator toch net een stukje interessanter dan de andere middle of the road-speeltjes.

Dus, samenvattend; een geinig vibootje, met leuke vibraties en ook voor een best leuke prijs. Zou het mij verbazen als-ie na een paar maanden regelmatig gebruik ineens forever stilvalt? Nee.

DE VIBE THERAPY TRI IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.