SEX TOY TEST #35: THE PROWLER

Dit seksspeeltje is niet meer te koop! Misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 (!!!!) hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: The Prowler
Producent: Cal Exotics
Prijs: € 26,95
Formaat: 150 mm x 35 mm doorsnede (exclusief handvat)
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: De Prowler is een krachtige vibrator met een extreem glad en naadloos design en een stevig handvat voor het ruigere werk.’
Is dat ook zo: Tja, tja, tja, wat moet ik hier van zeggen.
Aantal punten: 6/10

Dit is een afbeelding van de prowler vibrator

Dit is typisch zo’n vibrator die ik helemaal geweldig had gevonden in mijn studententijd (15 jaar geleden). Ik had ‘m waarschijnlijk dagelijks gebruikt en afgeragd om ‘m na een paar maanden weg te gooien, want een doorgebrand motortje.

Ik vind ‘m ergens nog steeds wel geilig om te zien. Het verkooppraatje heeft het dan wel over ‘een stevig handvat voor het ruigere werk’, maar laat dat ‘ruigere’ maar weg. Je kan in principe met elke vibrator voor intern gebruik heel hard en ruig gaan rammen als je (of hij) daar zin in hebt. Een handvat is gewoon altijd heel erg handig. Elke vibrator voor intern gebruik moet, vind ik, een soort van handvat hebben, al bedenk ik me net dat er ook vrouwen zullen zijn die een vibrator gewoon inbrengen en dan maar wachten tot ze klaarkomen, maar ik vind het prettig om ‘m op en neer te bewegen (en daar is zo’n handvast dus handig bij).

De Prowler (echt zo’n leuk woord om uit te spreken) is van een lekker handzaam en gemiddeld formaat en lekker glad, zodat je met een beetje glijmiddel prima aan je trekken kan komen. De overgang van de vibrator naar het handvat is alleen niet zo glad; dat zilveren (plastic) randje kun je moeilijk schoonmaken en dat is vervelend. Hij werkt op 3 AA-batterijen en de trillingen gaan traploos via het draaiknopje onderaan de Prowler. En met traploos wordt bedoeld; je kan ‘m van zacht naar hard draaien. En hij trilt best hard, dat wel. En de trillingen zijn ook ‘diep’, dus het is een gemakkelijk klaarkomertje.

Dit is een afbeelding van de prowler zwarte vibrator

Hij is alleen niet waterproof, niet oplaadbaar, hij heeft geen pulserende vibraties, geen garantie, niet gemakkelijk schoon te maken, hij is gemaakt van hard plastic en alles ziet er nogal cheap uit. Toch geef ik geen onvoldoende, want hij doet het best lekker. De Prowler is leuk budget instapmodelletje voor als je net afgestudeerd bent, zoiets als een Toyota Aygo. Hij brengt je waar je wil komen, maar als je later groot bent, wil je een dikke BMW.

DE PROWLER IS NIET MEER TE KOOP (€ 26,95) »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.