10 SEXTOYS IN DE VORM VAN EEN IJSJE

Dit is een afbeelding van 10 sextoys in de vorm van ice cream ijsje

Wat een hitte weer hè? Tijd om af te koelen met een ijsje! Of afkoelen, afkoelen, het is de bedoeling dat de temperatuur in je slaapkamer tot ongekende hoogte stijgt met deze sextoys in de vorm van een ijsje, maar de meeste zijn van een bedenkelijke yukiyuki-kwaliteit (en niet meer te koop) (maar waarom zou je dat willen)! Maar… ik vond het toch leuk om ze zo even bij elkaar te zetten (en er zitten een paar wél goede exemplaren tussen)!

1. Shiri Zinn – iScream vibrator
Ik vind dit 1 van de mooiere exemplaren die er te koop is! Ontworpen door Shiri Zinn (de dame die ook de cupcake-vibrator ontwierp)! Hij is oplaadbaar via USB en heeft 10 vibratiestanden. Of hij ook een beetje okay vibreert, dat valt nog te bezien! Hij kost € 42,95 bij Bol.com.
2. Made in China
3. Satisfyer – Lay-ons Sweet Sensation
Een sextoy in de vorm van een ijsje dat ik zelfs in huis heb! Ik reviewde ‘m ook en ik vond ‘m niet eens superslecht (score: 7.5)! Je kan de review hier lezen: SATISFYER LAY-ONS SWEET SENSATION – REVIEW #597. En je koopt ‘m bijvoorbeeld bij Easytoys.nl voor € 39,95.
4. Cocksicle – vibrator
WOW, wat ziet dit er leuk uit! En… verkrijgbaar in meerdere kleuren, superschattig! Ik heb deze nog niet getest, maar als het goed is ga ik dat de komende maand doen (hij is onderweg)! Je kunt deze (of 1 van de andere kleuren) bestellen bij Easytoys.nl voor € 59,95! Hij is in ieder geval van siliconen en oplaadbaar via USB.
5. Durex Soft Vibrating Ice Cream
Dit is een vibrator in de hele hippe kleur ‘Matcha’ die Durex blijkbaar alleen op de Japanse markt heeft uitgebracht. Met die keuze kan ik prima leven.
6. Hole Punch Toys – Pure Pop
Een dildo van een supergoed en klein bedrijf dat zich specialiseert in bijzondere sextoys! Hij ziet er op dit plaatje wat klein uit, maar in het echt is-ie behoorlijk aan de maat! Kost wel wat, maar dan heb je een heel bijzondere, veilige, toffe dildo! Hij kost $ 181,- bij Holepunchtoys.com.
7. Hole Punch Toys – Ass Cram Cone
Wow! Prachtige buttplug van 100% veilig siliconen! Hij kost $ 76,- bij Holepunchtoys.com.
8. Made in China.
9. Satisfyer – Lay-ons Sweet Treat
Oh. Lord. Hij ziet er schattig uit en daar is ook alles mee gezegd (ik heb ‘m getest, nog niet gereviewed). Hij kost € 29,- bij Bol.com.
10.Cocksicle – Popsicle vibrator
Ja, gewoon nog zo’n leuke staafvormige vibrator! Deze is van het merk Popsicle (en ja, dat lijkt op die van nummer 4 ‘Cocksicle’) (nu al kopieën op de markt). Maar hoe tof zien die eruit! Kijk nou! Die kleuren! Deze kost € 32,67 bij Bol.com!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. DP schreef:

    Doe mij toch maar liever een Magnum Raspberry of fruitige sorbet.

    Afkoelen zou nog wel kunnen met een NJoy of glasdildo uit de koelkast of vriezer. :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.