SATISFYER LAYONS SWEET SENSATION – REVIEW #597

Naam: Satisfyer Layons Sweet Sensation
Producent: Easytoys
Prijs: € 39,95
Formaat: 9 x 6 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen en ABS
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De SatisFyer Sweet Sensation is een zoete verleiding voor het oog, want het is bijna een echt ijsje! Hij zal ervoor zorgen dat je clitoris geheel smelt tijdens het gebruik dankzij de krachtige vibraties en de fijne structuur.’

Is dat ook zo: ehm, smelten??
Cijfer: 7.5

Dit is een afbeelding van sweet sensation satisfyer vibrator layon

Je hebt van die toys die je meteen wil hebben, hebben, hebben als je ze ziet. Dit geldt in mijn geval voor toys in een net iets te groot formaat, maar ook voor toys die er ongelooflijk cute uitzien. In beide gevallen geldt; misschien even een paar keer goed nadenken of je kutje het net zo leuk gaat vinden als je ogen. Een toy die ik meteen wilde hebben, hebben, hebben toen ik ‘m zag is de Sweet Sensation van Satisfyer. Bij Easytoys.nl zijn ze van ‘oh, als Luna ‘m wil hebben, hebben, hebben, dan krijgt ze ‘m meteen opgestuurd’, dus de Sweet Sensation arriveerde in een discrete verpakking en na ‘m even te hebben opgeladen was-ie ready for testing!!

Ergens heb ik een hekel aan sextoys die eruit zien als iets anders dan een sextoy. Beertjes, konijntjes, pinguïns, eendjes; sextoys in de vorm van een dier zijn te kinderachtig voor woorden, maar ik snap de aantrekkingskracht heel goed. Ik vind dat een sextoy eruit mag (moet) zien als een sextoy, maar ja, toon mij een collectie met allemaal vibrators in de vorm van een ijsje en ik wil ze toch allemaal hebben. Satisfyer kwam met 2 soorten, de Sweet Treat (een spinnator) (I kid you not) (ze hebben zelf een woord/toy bedacht) (SPINNATOR, lees dat nog maar eens; SPINNATOR) en de Sweet Sensations en gelukkig heb ik ze allebei in mijn bezit, zodat m’n sekstoy-verzamelingsdrang ook weer is gestild.

Dit is een afbeelding van ijsjes van satisfyer
Kijk nou toch, hoe schattig!! Links de spinnator, rechts de gewone clitorale vibrator.

De verpakking van de Satisfyer Sweet Sensation

Misschien duurt het nog een paar jaar voordat ik met 100% overtuiging kan zeggen dat ik de verpakkingen of speeltjes van Satisfyer tof vind, want het blijft toch wel Satisfyer, het merk dat zo ongeveer alles kopieert wat er te kopiëren valt in de sekstoybranch. Maar hun verpakkingen zijn toch wel écht tof hoor. Mijn Sweet Sensations zit nog in een ‘oude’ verpakking. De verpakking is een gewone kartonnen verpakking met daarin een stuk plastic met de toy. In de verpakking ook een USB-magneet-oplaadsnoer en de gebruiksaanwijzing.

Dit is een afbeelding van verpakking satisfyer sweet sensations
Dit is de ‘oude’ verpakking, die wat mij betreft nog best een ronde mee zou kunnen gaan, maar Satisfyer heeft alle verpakkingen veranderd (en die nieuwe zijn ook mooi)!

Ze verdienen bij Satisfyer toch best wel complimenten voor het gebruiken van allerlei soorten modellen voor hun verpakkingen (en huidige reclamecampagnes); oud en jong en wit en zwart en alles daar tussenin. Vind ik leuk. Vind ik zoals het zou horen.

Dit is een afbeelding van satisfyer layon sweet sensation 1
Deze dame komt uit de nieuwste campagne! SUPERKOEL!!

De vorm van deze vibrator

Ja, heel leuk hoor, een sextoy in de vorm van een ijsje, maar écht handig is het niet qua vasthouden. Zeker met wat glijmiddel aan je handen glijdt-ie gemakkelijk weg. Het hoorntje (ja, zo zal ik ’t maar even noemen) is te klein om lekker vast te houden (als je ‘m op de ijsjes-manier vasthoudt). Met je duim op de knopjes gaat overigens wel prima.

De vorm van deze toy is ook niet heel handig qua schoonmaken, want tussen de ‘swirls’ gaat gemakkelijk wat zitten en misschien nog wel het meest onhandig; tussen het zilveren randje en de siliconen gaat zeker wat zitten. Na gebruik dus even schoonborstelen onder de kraan.

Dit is een afbeelding van satisfyer layon sweet sensation 2

Hij heeft een +knopje en een -knopje en die zijn goed te voelen tijdens het gebruik. Het +knopje is tevens de aan- en uitknop (even 3 seconden ingedrukt houden).

Mocht je denken; maar hij ziet er wel lekker zacht uit, dan heb je het mis, want deze Sweet Sensation is behoorlijk hard. Het hoorntje is van hard ABS-plastic, maar ook de swirls zijn van behoorlijk hard siliconen.

Hoe trilt de Satisfyer Sweet Sensation?

Op het doosje staat dat deze vibrator 15 vibratiepatronen heeft, maar ik heb er maar 10 kunnen ontdekken (3 steady, 7 patronen). Standje 1 is al behoorlijk hard en heftig, standje 2 nog harder en 3 dus nog meer (en dan ook nog ietwat oppervlakkig, buzzy). Hij is helemaal niet slecht, maar ik houd gewoon meer van zachte en diepe trillingen.

Toen ik eenmaal m’n favoriete standje gevonden had (standje 2 steady) (de patronen vind ik echt te hard op m’n klit) kon ik de toy ook wat gemakkelijk tegen m’n klit duwen (omdat ik ‘m als een soort stempel vasthield). De kop van de vibrator voelt dan wat als een gewone wand vibrator aan qua vorm, want van de swirls voel je dus helemaal niks. Of niks, niks, als de toy eenmaal aanstaat, dan voel je die swirls niet meer. Maar die swirls voelen wél weer lekker als massage over je schaamlippen (als de toy uit staat), maar ja, de toy houdt dus echt niet prettig vast voor dit soort bezigheden en die swirls zitten aan de zijkant, niet bovenop, dus je moet de toy wel als een ijsje vasthouden wil je met die swirls kunnen masseren en dat vasthouden als een ijsje, dat ging dus niet zo handig. Oooooh, dit is een heel ingewikkeld verhaal. Lang verhaal kort; de vorm van deze toy gaat een beetje voorbij aan de functie.

Dit is een afbeelding van satisfyer sweet sensation review

Klaarkom-materiaal of niet?

Maar Luun, kon je een beetje klaarkomen met die Sweet Sensation? Jazeker wel! Het duurde alleen allemaal wat langer door de ietwat oppervlakkige trillingen en ik had er visueel even wat vuige porno bij nodig. Als je van harde trillingen houdt en als je het niet erg vindt dat je hand ook wat wordt meegetrild, dan is deze Satisfyer-toy best wel okay.

Conclusie

Deze toy heeft de vorm van een softijsje, maar ik vind het qua trillingen meer een hardijsje. Voor mijn smaak iets te hard en heftig en oppervlakkig. De vorm is heel leuk en lief en cute, maar onhandig in het gebruik. Maar ik vind € 39,95 best meevallen qua prijs en al met al valt deze toy me toch niet heel erg tegen (ik had hele lage verwachtingen). Voor mij geen toy die ik vaker zal gebruiken, maar wel een toy die ik voor altijd ga bewaren, want… CUTE!

DE SATISFYER SWEET SENSATION IS HIER TE KOOP (€ 39,95) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Anne schreef:

    Die sweet treat staat nog niet op hun website? Komt deze pas later uit en volgt deze review ook snel? :)
    Ik ben nog steeds benieuwd naar de andere layons..

  2. Patrick schreef:

    Ik vind een 7.5 eigenlijk best hoog, maar dat kan aan mij liggen. Misschien heb ik het niet zo op ijsjes uitziende vibrators. Het ziet er meer uit als kinderspeelgoed ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.