EEN NIEUW SEXTOY MERK: LORA DICARLO

Dit is een afbeelding van lora di carlo nieuw sextoy merk

Mensen! Kijk nou toch! Wat een bijzondere producten hierboven!!! Het zijn 5 toys van het ‘nieuwe’ merk Lora DiCarlo en ik ben pretty exited over 4 van de 5 van deze toys, want; stuk voor stuk toys die iets kunnen wat nog geen enkele andere toy kan!

Misschien ben je de Osé (2) (dat is de grote toy in het midden) al eens eerder tegen gekomen in de ‘gewone mainstream media’, want er is de afgelopen jaren een hoop te doen geweest over deze toy! Het merk Lora DiCarlo is opgericht in 2017 en in 2018 kwam de Osé uit, een toy die gebruik maakt van zeer innovatieve micro-robotica waarbij het (menselijke) gevoel van mond, tong en vingers wordt gesimuleerd (althans, dat is het verkooppraatje). In dat jaar won de Osé de Innovation Award van de CTA (Consumer Technology Association) tijdens de CES (‘the most influential tech event in the world’), maar… die prijs werd uiteindelijk ook weer teruggetrokken, omdat het seksspeeltje ‘immoreel en ongepast’ zou zijn en niet thuis hoorde op een beurs als CES! Dikke bullshit natuurlijk en Lora Haddock, oprichtster van Lora DiCarlo, heeft zich hier uiteraard tegen verzet, omdat de voorgaande jaren seksspeeltjes wél gewoon te zien waren op de beurs.

De CTA kwam op z’n stappen terug, de Osé kreeg alsnog de Innovation Award en kondigde aan dat sextoys voortaan wel gewoon welkom waren op de CES! Hiep, hiep, hoera!!

De Osé was de afgelopen echter nog niet overal verkrijgbaar (wel op voorbestelling), maar sinds een week is volgens mij de hele sextoy-branche overspoeld met Osé’s, maar ook met Filare’s, Carezza’s, Baci’s en Onda’s! Het lijkt wel alsof dit merk er ineens vanuit het niets is en hoe! Ik zie ze ineens overal digitaal verschijnen en ik ben zwaar onder de indruk en vooral vet geïntrigeerd! Met name die Carezza lijkt me heel bijzonder (dat is die witte)! Deze toy noemen ze zelf ‘the unicorn of magic fingers’ (OMG) en hij heeft PercussionTouch™️ stimulatie (dit zou moeten lijken op een vinger die over je clitoris duwt). Wil! Ik! Voelen!

Als het goed is komen er deze week meerdere toys van dit merk mijn kant op (het is nog een verrassing welke) en ik sta écht te popelen om ze te testen! Ik ga m’n best doen om ze allemaal uit te checken (de minst interessante lijkt me trouwens die roze Baci, dat is gewoon een luchtdrukstimulator met verder niks bijzonder, behalve een aparte vorm).

DE LORA DICARLO-COLLECTIE IS HIER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. DP schreef:

  Mooie ergonomische vormen en hele fijne kleuren (vooral die petrol). Ik ben benieuwd wat ze allemaal kunnen en of ze ook waarmaken wat ze zeggen te doen. Veel plezier, hopelijk, met het testen.

 2. An schreef:

  Wat zijn ze mooi! Ik houd van deze look. En die Italiaanse namen zijn ook sexy. Love it. Ik kan ook niet wachten tot jij ze kunt testen :). Die roze lijkt me in eerste instantie ook minder interessant. Aan de andere kant geeft hij door de vorm wellicht een hele andere sensatie en je kunt misschien makkelijker wat meer druk uitoefenen op een groter gebied rond de clitoris. Ben heel benieuwd!

 3. Anne schreef:

  Ze zien er interessant uit, maar ze zijn wel aan de dure kant. Gelukkig kunnen we jouw review afwachten om te weten of het de moeite is :)
  Op het internet zijn de meningen over die Osé precies verdeeld, maar er is al een Osé2 dus misschien zijn de negatieve punten reeds weggewerkt.

  Hopelijk heb je ook tijd over om de Sundaze van Fun Factory te testen, want hier ben ik eigenlijk nog benieuwder naar (gezien ik hun andere toys ook heel goed vind) :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.