SEXTOY REVIEW #303: RIPPLES VINGER VIBRATOR

Naam: Ripples
Producent: Frisky
Prijs: € 12,95
Formaat: 8 x 3 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: er zitten al 2 LR41 batterijtjes in
Materiaal: siliconen
Verkooppraatje: ‘Of je hem nu gebruikt tijdens een solo avontuurtje of samen met je partner tijdens een spannend avondje met z’n tweeën, de Finger Bang-Her Vibe is het ideale speeltje om iets extra’s toe te voegen aan elke seksuele ervaring.’
Is dat ook zo: Extra afknelling!
score: 3

ripples vinger vibrator

Het merk Frisky was mij, tot ik een paar weken geleden de Vaginal Spreader mocht testen, onbekend. M’n aanvaring met de Vaginal Spreader was niet echt een voor herhaling vatbare ervaring geweest, maar wie weet zou de Ripples vinger vibrator me wél kunnen plezieren! Frisky is een niet-al-te-duur merk en niet-duur hoeft niet samen te gaan met niet-lekker! Ik kreeg de Ripples vinger vibrator toegestuurd door het mannetje van Ero-discount.nl in ruil voor een eerlijke, ongezouten review!

De Ripple is een ietwat knullig in elkaar gezet dingetjes. Je ziet de naden van het gieten van het siliconen goed zitten en het is eigenlijk ook echt een dingetje. Klein dus. Maar de ribbels voelen eigenlijk best goed. Stevig. Als ik een vibrator met zulke ribbels zou treffen, dan zou ik zeggen; top. En als ik een man met zulke ribbels op z’n vinger of piemel zou treffen zou ik ook zeggen; top. Ik schreef al eens eerder over de Tantus Tsunami dat als God echt z’n best had gedaan op mannenpiemels, of als God een vrouw was geweest, dat-ie er dan wat ribbels op had gemaakt. Nu ben ik eerder een type van de evolutieleer, dus wie weet, over een jaartje of 100.00, zitten er wel ribbels op piemels en vingers. Wie weet.

Hoezo wegwerpvibrator?

De Ripples wordt geleverd met vooraf geplaatste batterijtjes. Of eigenlijk met een vooraf geplaatst motortje met al ingebouwde batterijtjes. Dit ‘motortje’ zit dus in het ‘vingerhulsje’. Je kunt dat motortje er overigens uithalen en opendraaien en zo zou je dus eigenlijk ook de LR41-knoopcelbatterijtjes kunnen vervangen (10 voor ongeveer € 1,50 bij de Action), dus waarom dit speeltje in Godsnaam wordt weggeschreven als een ‘one time use bullet’ snap ik niet. Niet dat je na 1 keer ‘seksen’ met de Ripple zin hebt in nog een keer, maar het is absoluut geen wegwerpspeeltje! Daarnaast; ook al zijn de batterijtjes leeg, dan nog zou je in principe plezier met dit speeltje kunnen hebben. Puur en alleen als een ‘harnasje’ voor om je vinger tijdens het vingeren. Jammer (en onbegrijpelijk) dus dat ze dit speeltje verkopen als een wegwerpspeeltje.

De Ripples vinger vibrator zit een beetje strak

Je schuift de Ripples vinger vibrator gemakkelijk om je wijsvinger en hij blijft goed zitten. Iets te goed eigenlijk. Want… de Ripples vibrator zit nogal strak. UNDERSTATEMENT! Nu heb ik echt hele slanke, dunne vingertjes, maar zelfs bij mij had ik na een minuutje of 2 zoiets van; laten we dit ding er maar vanaf halen, want het begint een beetje te knellen en als ik nog langer wacht dan begint m’n wijsvinger af te sterven! Kun je nagaan hoe deze Ripples bij m’n man voelde?! Mijn man, type rugbyspeler (frontrow) kreeg ‘m wel om en heeft eventjes z’n tanden op elkaar gehouden om de boel te testen, maar daarna is de Ripples snel naast het bed gegooid. OMG! Wat als je per ongeluk met de Ripples in slaap valt! De horror!

verpakking vinger vibrator

De trillingen van de Ripples vinger vibrator

Voor de trillingen hoef je dit speeltje dus niet te kopen. Hij kan trillen op 1 standje. Het aan-en-uit-knopje voor de trillingen zit bovenop de Ripple, dus bovenop je vinger, dus als je ‘m daadwerkelijk in je kutje wil laten trillen en ook wat dieper gaat dan 3 centimeter, dan zet je ‘m vanzelf af en toe aan. Of uit. Of aan. Of uit. Of gewoon HEEL IRRITANT JA!! Niet dat je überhaupt iets voelt van de trillingen, want eigenlijk worden die volledig geabsorbeerd door het siliconen van de Ripple. Handig hè?

Is de Ripple nou helemaal kut?

De Ripple is niet volledig af te schrijven als speeltje waar je plezier mee kunt hebben, want in de ene minuut dat mijn man de Ripple om zijn vinger had en ‘m in en uit mij bewoog en ondertussen ook nog z’n tong gebruikte had ik wel zoiets van; oh, dit is eigenlijk wel lekkerder dan met alleen een vinger, want die ribbels zijn wel lekker zo over m’n G-spot en… toen was de minuut al om en moest ik eerst even heel lief over de wijsvinger van m’n man aaien, want die moest bijna gereanimeerd worden. Het was heel zielig. Dus, de ribbels van de Ripple zijn leuk en als je hele, hele dunne vingertjes hebt, dan past alles misschien ook nog wel.

ripples frisky vinger vibrator

Conclusie

Ik denk niet dat je heel verdrietig hoeft te zijn als je deze Ripples nooit zal bezitten. Het idee is leuk, de ribbels zijn on spot, maar de trillingen en vooral het feit dat hij veel en veel te strak zit, maken dit een speeltje waar je weinig plezier van zal hebben. En als is het niet echt een wegwerpspeeltje, toch gooi ik ‘m meteen in de kliko.

DE RIPPLES VINGER VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 12,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.