SEKSTOY REVIEW #360: REDBOXXX SEXY SURPRISE BOX

Naam: Redboxxx
Fabrikant : www.redboxxx.com
afmeting: niet van belang
Batterijen: n.v.t.
Prijs: divers
verkooppraatje: RedBoxxx is een surprisebox vol met leuke toys en tips & tricks die jullie relatie verrijkt. Eens in de 3 maanden ontvangen jullie deze thuis. Wat erin zit? Dat is altijd een verrassing. Zeg maar dag tegen sleur. RedBoxxx zorgt direct voor meer sensatie in jullie (seks)leven!
Is dat ook zo? Ik vind dit een heel leuk initiatief!
cijfer: 8

redboxxx totaal

Ik ben gek op leuke post. Ik ben gek op seksspeeltjes. Dus hoe geweldig zou het zijn als je op regelmatige basis leuke, spannende en nieuwe seksspeeltjes krijgt opgestuurd per post? HEEL GEWELDIG! Daarom ben ik ook seksspeeltjes-tester geworden! Maar zoals ik vroeger postkantoortje speelde, kun jij nu ook een beetje seksspeeltjes-tester worden! Hoe? Door een abonnement te nemen op de Redboxxx!

Ik ben een sucker voor van die abonnementen met ‘leuke dingetjes’. Zo heb ik jaren een abonnement gehad op diverse beauty-boxen; elke maand een mooi hard-kartonnen doosje met daarin allerlei leuke kleurtjes nagellak, lippenstift, crèmepjes en andere beauty-dingetjes. Zalig! En het is dat ik het zo heerlijk vind om zelf boodschappen te doen bij de LIDL, de Turkse supermarkt en op de markt, anders had ik zo’n Hello Fresh-box ook hartstikke leuk gevonden! Elke week een verrassing aan ingrediënten bij je thuisbezorgd! En het is dat ik het niet kan betalen, anders had ik dolgraag zo’n Bloomon-abonnement genomen; elke week een verse bos bloemen! De luxe! De verrassing wat je nu weer krijgt! Ik snap dus héél erg goed dat er een markt is voor Redboxxx; elke maand een doosje met seksspeeltjes!

Redboxxx Mini, Love to (s)experience

Ik kreeg de Redboxx Mini, Love to (s)experience opgestuurd door het mannetje van Redboxxx. Dit is de enige box waarvan de inhoud bekend is en waarvan ik de inhoud dus ook bekend mag maken. Deze box is trouwens kleiner dan de andere boxen en past door de brievenbus (maar komt in een discrete envelop)! Deze box is ook goedkoper en vooral; eenmalig. Dus heel erg geschikt als cadeautje, opwarmertje of gewoon om mee te beginnen.

redboxxx seksspeeltjes

Nu ben ik natuurlijk extreem verpest door alle mooie, luxe, geile seksspeeltjes die ik in huis heb. Ik heb alles (nou ja, bijna alles) wat mijn geile hartje begeerd. Dus ik word niet zo snel verrast door ‘nieuwe’ seksspeeltjes en dus ook niet door de seksspeeltjes die in deze Redboxxx Mini (of de ‘Love to (s)experience’) zitten. Als ik dus de speeltjes die er individueel in zitten zou moeten beoordelen, dan zouden het onvoldoendes zijn, want daarvan ben ik niet echt onder de indruk. Maar! Ik ben wél heel erg onder de indruk van hoe keurig, netjes en chique het totaalpakket eruit ziet. En ik weet 100 procent zeker dat stelletjes die weinig tot geen ervaring hebben met speeltjes dit hartstikke leuk én spannend zullen vinden!

Anyway; allereerst mijn dikke complimenten voor de totaal-experience die de Redboxxx Mini geeft; het doosje is mooi en strak vormgegeven en ook alles wat erin zit past en matcht bij elkaar. De flyertjes, de visitekaartjes, hartjes ballonnetje en rode hartjes (soort confetti); alles draagt bij aan een leuk Sinterklaas-uitpak-gevoel. Knap gedaan.

Maar wat zit er verder in? Een Lipstick Vibrator; een vibratortje op 1 AA-batterij met trillingen waar ik niet over naar huis zou willen schrijven, maar als eerste kennismaking met een trillend speeltje? Ach. Een siliconen cockring; best leuk! En als je als man nog nooit een cockring hebt gebruikt, dan is dit een leuk begin (en wie weet houd je ‘het’ langer vol). Een mini-flesje (10 ml) Pjur Woman glijmiddel; altijd handig (en nodig) (en lekker). Een mini-flesje ‘Sensual Massage Glide’ van het merk Jo; masseren altijd lekker en 100 keer lekkerder met massageolie (en deze ruikt trouwens heel lekker; naar lavendel). Een rolletje tape; met deze tape kun je elkaar vastbinden en elkaar ook weer makkelijk uit die positie halen (dus zonder knopen te leggen of sloten met sleuteltjes). Best wel ‘heftig’ voor een beginnersbox, maar aan de andere kant; ik denk dat vastbinden of vastgebonden worden wel 1 van de fantasieën is van de meeste mensen.

redboxxx surprise

Kortom; geen TOP-producten (al zijn het glijmiddel en de massageolie wel van TOP-merken, maar kleine flesjes) en de losse producten kun je waarschijnlijk voor 1 euro bestellen op AliExpress, maar door de diversiteit en manier van verpakken is het leuk! En de prijs is dan ook best leuk voor zo’n verrassing; € 19,95.

Maar… er zijn dus abonnementen af te sluiten! En die heb ik helaas niet mogen testen, maar ze klinken (mij) wel veelbelovend.

Redboxx Love to Surprise

Ik kan dus alleen maar knippen en plakken van de site: ‘Ben jij een teaser of een pleaser? Deze Redboxxx zit altijd vol met sexy verrassingen voor urenlangDeze box bevat 4 tot 6 producten, elke box is anders, elke keer weer verrassend.’ Deze box kost € 49,- per kwartaal (je krijgt dus 4 keer per jaar een box). En je abonnement is te allen tijde opzegbaar.

Redboxxx Love to Seduce

Weer van de website: ‘The art of teasing beheersen jullie als geen ander. In deze Redboxxx gaat het over het verkennen van jullie wensen en grenzen. Wie verleidt wie? En hoe zit het met jullie roleplaying-skills? En wie voert braaf alle spannende opdrachtjes uit? Zo niet, dan volgen er sexy lijf-straffen.’ Ook deze box bevat 4 tot 6 producten en kost € 59,- per kwartaal. Ook dit abonnement is te allen tijde opzegbaar.

redboxxx luna

Redboxxx Love to Satisfy

De website: ‘Klaar voor level 3? Oftewel deze Redboxxx met de allerstoutste uitdagingen? Zeker weten?’ De kosten van deze level 3-box: € 69,- per kwartaal en ook dit abonnement is te allen tijden opzegbaar. Ook van de website geknipt: ‘Deze RedBoxxx biedt alle inspiratie die nodig is voor een nog intensere seksbeleving. BDSM speelt daarin een belangrijke rol.’

Conclusie

Ja, er zijn 100-en manieren om je relatie uit de sleur te halen. En ik zeg niet dat deze Redboxxx daar de oplossing voor is. Zeker niet zelfs. Maar ik denk wél dat het kan helpen dat je elk kwartaal een doos bezorgd krijgt met daarin spannende producten om je een beetje op weg te helpen. Al praat je alleen maar samen over datgene wat erin zit (ja, het is leuker om ze meteen te gaan gebruiken, maar hé, je moet ergens beginnen als je relatie in een sleur zit). Ik weet dus niet wat er in de andere boxen zit (en dat wilde het mannetje van Redboxxx me ook écht niet vertellen, want het moet echt een verrassing blijven). Het enige wat ik hoop is dat de ‘echte’ boxen niet zo’n teleurstelling zijn als de alombekende PABO-verrassingsdoos. Wil je nog een keertje zien waarom je die verrassingsbox dus zéker niet moet kopen?

 

Ik kan dus niks zeggen over de kwaliteit of inhoud of whatever er eigenlijk in de ‘echte’ boxen zit. Behalve dat je dus elk kwartaal een box toegestuurd krijgt en dat je tussendoor je abonnement kunt stoppen, maar ook kunt wijzigen. Je weet niet wat je krijgt, dus je weet niet of het wat voor je is, maar ja, hé, dat is dus ook weer part of the verrassing. Als ik zelf niet zo verwend zou zijn met mijn huidige collectie toys, dan zou ik het in ieder geval zeker aandurven om een keertje zo’n Redboxxx te proberen!

DE REDBOXXX-EN ZIJN HIER TE KOOP (DIVERSE PRIJZEN) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Richard schreef:

  Hoi.
  Ik wilde even zeggen dat ik je stoer vind.
  Kusjes van mij
  Richard

 2. An schreef:

  O, ik ben een sucker voor dit soort dingen. Ergens op zolder ligt nog een berg parfumminiaturen en ik heb ook al eens een robotbeest op wielen in elkaar gezet waar je iedere twee weken een paar schroefjes of een printplaatje van toegestuurd kreeg. Een collectie klassieke cd’s en als ik had doorgezet met mijn collectie taarttijdschriften met bijbehorend bakgerei was ik wellicht ooit de winnaar van heel Holland bakt geworden.
  Het is dat ik geen partner heb op dit moment, anders was ik geheid voor de bijl gegaan….en welke moet je dan kiezen? Want eigenlijk wil je van alle abonnementen natuurlijk weten wat er in die boxxxen zit….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.