WTF WOENSDAG: MY PREGNANT KNOCKED UP PUSSY

Gij zult niet oordelen over anderen, maar 1 van de meest weirde fetishen vind ik maiesiophilia, oftewel; mannen die erop kicken om het met, op of onder een zwangere vrouw te doen. Kan aan mij liggen, maar ik vind een zwangerschap een soortement van heilig iets en tijdens een zwangerschap zijn sommige vrouwen dan misschien wel 100 keer geiler dan ‘normaal’, maar de enige piemel die een zwangere vrouw tijdens haar zwangerschap zou moeten zien is de piemel van de baby’s vader. Noem mij ouderwets.

Helaas zijn er mannen die hier heel anders over denken, getuige de vele websites waarin naakte en zwangere vrouwen in allerlei standjes (al zijn natuurlijk niet alle standjes mogelijk als je zwanger bent) uit elkaar worden getrokken. “Ja, toen mamma zwanger was van jou, toen speelde ze in de pornofilm ‘Barefoot and Pregnant 42’ en van de centjes die ze daarmee verdiende heeft ze een hele leuke buggy gekocht. Die ene met die roze hartjes, ja. En daarom probeert mamma nu weer een kindje te maken, want mamma verdient nu eenmaal meer als ze zwanger is.”

Walgelijk.

Al kan ik ergens nog wel begrijpen waarom mannen een zwangere vrouw ongelooflijk sexy en geil vinden, want een zwangere vrouw is extreem vruchtbaar (nou ja, niet op dat moment dan) en mannen houden van vruchtbare vrouwen, zodat ze hun zaad en kinderen kunnen verspreiden over the entire world! Het is een totaal genetisch bepaalde fetish! Maar toch, maar toch. Onbegrijpelijk en weird vind ik het onlangs verschenen seksspeeltje met de lugubere titel ‘My First Pregnant Knocked Up Pussy’.

Dit speeltje is pas 1 maand op de markt, maar is nu al uitverkocht bij www.amazon.com, dus het voorziet zeker wel in een behoefte. En elke fetish verdient het om serieus genomen te worden… Toch? Dus elke fetish verdient ook z’n eigen sekstoy… Ja, toch? Liever dat mannen met maiesiophilia zich aan deze plastic, zwangere romp vergrijpen dan dat ze zich gaan staan afrukken bij een zwangerschapsyoga-klasje, toch? Toch?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.