WTF WOENSDAG: ZWANGERE OPBLAASPOP

zwangere-opblaaspop
Oh, sorry, sorry, sorry, maar ik moet hier ZO hard om lachen! En dat dan met alle respect voor mannen die een fetish hebben voor zwangere vrouwen en ook met alle respect voor mannen die een fetish voor opblaaspoppen hebben en ook met alle respect voor mannen die een fetish hebben voor zwangere opblaaspoppen, maar COME ON! HAHAHAHA! Dit is een wel héél bijzonder seksspeeltje, laten we het daarop houden.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Ik vind dit veel te beeldend, ik krijg dit de hele dag niet meer van mijn netvlies af…… o en ik moet nog boodschappen doen…. Ik voorspel hysterische lachbuien op de groenteafdeling….

    Dank je wel Luna…. het is toch al zo grijs buiten :-)

    Xxx

  2. RobertK schreef:

    Woensdag, altijd leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.