VIBRATOR RACE

Als je een bepaald filmpje zo ongeveer doorgestuurd krijgt van AL je IRL-vrienden en dan ook nog eens van AL je FB-vrienden en dan ook nog eens van ALLE lezers en lezeressen van deze site, nou, dan weet je zo ongeveer wel dat een filmpje viral is gegaan (okay, ik kreeg ‘m niet van iedereen toegestuurd, maar toch wel minstens 20 keer). Ik heb het over ‘het vibrator race’ filmpje (ik krijg het hier niet gelinkt, dus maar even een screenshot, want iedereen heeft ‘m al gezien) (toch?).

vibrator race

Maar! Ik wil even de aandacht vragen voor een veel leuker vibrator race-filmpje! Een promotiefilmpje van Fun Factory dat ik zelf ook nog niet eerder zag. Want… de vibrators uit het viral-filmpje (er zijn trouwens nog véél meer vibrator race-filmpjes te vinden op Youtube), dat zijn allemaal vibrators als in; ze trillen! En… de Stronic-serie van Fun Factory trilt niet, maar pulseert, waardoor ze dus veel meer geschikt zijn als race-machine. Check dit filmpje:

Kom ik meteen op het volgende nieuwtje! Want… ik moet waarschijnlijk een heel nieuw puntensysteem in gaan voeren! Ik ga de Stronic Drei ooit een 10 (en nog steeds), maar Fun Factory heeft onlangs de Bi Stronic Fusion op de markt gebracht!!!!! Ja, daar mogen een heleboel uitroeptekens achter!!!!! Nog een paar!!!!!! De Bi Stronic Fusion is een combinatie tussen de Fun Factory Stronic Eins en de Fun Factory Miss Bi (en die kreeg ook een 10 op de schaal van Luna). Dus een speeltje dat een combinatie is van 2 speeltjes die allebei eerder een 10 kregen, ja, JESUS! Dat wordt een speeltje dat een 100 krijgt. Ik heb ‘m overigens al in huis, lucky me (en de review volgt snel)!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Nikkie schreef:

    Oehhhh dit wordt goedddd! Ik wacht met smart af op de nieuwe toy van FF. Prrrrr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.