WTF WOENSDAG: MAAN DILDO

maan dildo
Tegenwoordig lijkt elk seksspeeltjes-merk wel een speeltje in hun collectie te hebben dat de naam ‘Luna’ draagt. Hartstikke leuk natuurlijk (al heb ik er nog geen eentje getest die ik echt leuk vond). Vroeger werden er nog seksspeeltjes gemaakt in de vorm van een maan (‘luna’ betekent ‘maan’), al vraag ik me af of deze maan dildo nou echt lekker zit? Anaal lijkt deze dildo me vooral enorm veel pijn te doen en vaginaal lijkt het me ook niet helemaal de bedoeling. Dus wat het bedrijf Dills 4 Does er nu precies mee bedoelde zal voor altijd een vraag blijven, want het bedrijf bestaat inmiddels niet meer.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. nikki schreef:

    enige wat ik me bedenk is: waarom…??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.