WTF WOENSDAG: POVIE-STICK

Er kwam al eens eerder een soortement van dildo-selfiestick voorbij op de WTF-woensdag (WTF WOENSDAG: DILDO SELFIESTICK), maar dat was volgens mij eerder een geintje dan een product dat ook daadwerkelijk te koop is. Maar! Zie hier… de POVieStick Cell Phone Strap On Silicone Dildo!

poviestick

En ja, dit is een product dat zeker wél te koop is! Maar ja, wie koopt dit? Ik niet. Jij niet (hoop ik). En eigenlijk had ik gehoopt dat niemand dit ding zou kopen, maar als ik de Etsy-shop van Splitpeaches moet geloven hebben ze er in ieder geval eentje verkocht. En ik heb ook ergens online een review gevonden, dus ehm, ja, er is in ieder geval 1 iemand geweest die deze dildo met strap on heeft getest! En nog bizarder; ze gaf dit speeltje een 10! Maar goed, misschien ben ik niet de doelgroep. Want als ik geile foto’s van mezelf al spelende met een dildo zou willen sturen, dan zouden dat toch zeker ontzettende veraf foto’s zijn met een paar fijne Photoshop-filtertjes eroverheen. Maar voor iedereen die graag een dildo met een elastiekje om z’n smartphone wil binden en dan een geil filmpje wil maken; check dan zeker de POVieStick!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Mur schreef:

  Aaa die revieuw kan nooit echt zijn… dat geloof ik niet haha!

 2. Marjan schreef:

  Ik zou niet weten wat ik hiermee zou moeten/kunnen/willen doen…. Maar de persoon die dit ding een review heeft gegeven meldt heel vrolijk… ‘I was already planning so many scenarios to use the POVieStick with and used it non stop for days just to write a review and tell you guys how awesome it is. ‘ ….

  Ik denk gewoon dat mijn mind minder dirty is dan ik dacht…..

 3. Linda schreef:

  Diezelfde mevrouw geeft de womanizer een 5…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.