VIBRATOR TATOEAGE: JA OF NEE?

vibrator-tatoeages

Ik was dus jarig vorige week (“Gefeliciteerd Luna!” “Thanks.”). En ik zou van de echtgenoot een tatoeage krijgen, want die had ik ook gevraagd voor m’n verjaardag. Maar ja, ik wist ineens niet meer wat voor een tatoeage ik wilde. Kersjes (die staan voor mijn roots in Tiel (Flipje))? Een klosje garen (ja, die gaat er zeker nog een keer komen, maar dat is zoiets precies, dat moet bij een speciale en goede tatoeëerder)? Een hartje? Een poesje (een kater bedoel ik dan)?

Hmmm… ik kon niet kiezen, dus koos ik maar niks. No worries, want een tatoeage met een vibrator zal ik nooit nemen. Ik heb ook m’n grenzen! En er dan ook nog ‘true love’ bij laten zetten (2)? Forever and forever zichtbaar op je lichaam dat je Hitachi je enige echte liefde is (1)? Zucht.

Ik hou heel veel van mijn vibrators, maar ik kan ook heus wel zonder. Of een afbeelding van een middelmatige vibrator (3) met het woordje ‘fucked’? Why! Gelukkig kan het altijd nog erger! De vibrator op plaatje 4 stelt eigenlijk een lippenstift voor. En plaatje nummer 5 is Dr. Who’s Sonic Srewdriver.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Bianca schreef:

  Nog gefeliciteerd! En nee, een tattoo met een vibrator is ook niet mijn wens. Maar je andere opties klinken erg leuk gelukkig :)) Waarom niet alle vier? Kan makkelijk

 2. Marjan schreef:

  Zo’n vibrator tatoeage lijkt me nou helemaal niks… wat dacht je van een ploesiepoesie? Al vind ik die kersjes ook een heel leuk idee… ik ben zelf heel slecht in keuzes maken… dus dat mag je lekker zelf doen :-)

  xx

 3. linda schreef:

  Welke tattoo artist kan jij aanraden als het gaat om custom madegekleurde tattoo’s ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.