WORKSHOP DILDO KLEIEN

Omdat de verkering en ik het plan hebben om dit jaar nog te trouwen, ging ik op internet op zoek naar de mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest, want het is dus niet de bedoeling dat mijn vriendinnen dit gaan organiseren, haha, neen, ik wil graag zelf de touwtjes in handen houden. Zo kwam ik, heel toevallig, bij de workshop ‘dildo’s maken’ uit. Ja, daar blijft je blik toch als eerste hangen als je een seksspeeltjestester bent (maar waarschijnlijk ook als je heel erg preuts bent en binnenkort een vrijgezellenfeestje moet organiseren is dit toch wel een eyecatcher).

Van de site: ‘De enige workshop in wereld waarbij je in 3 uur je eigen dildo gaat maken. Een leuke en pikante workshop, waarbij je met vrienden of vriendinnen lullen gaat kleien. Van deze vorm maak je een echte dildo van het beste materiaal voor seksspeeltjes: siliconen. Maak hem helemaal in de vorm en kleur die jij zelf wilt. Onder professionele begeleiding leer je hoe je een realistische eikel maakt, of gebruik je je fantasie en versier je hem met figuurtjes en een spannende tekst? Je neemt ‘m in een mal mee naar huis, zodat je ‘m thuis kan onthullen en gebruiken.’ De kosten: € 49,95 per persoon.

cursusdildomaken

En nu zou je misschien verwachten dat ik dit een heel leuke invulling zou vinden van mijn vrijgezellendag, maar ik moet er eigenlijk niet aan denken. Het heeft mij een te hoog hihihi-hahaha-gehalte. En het lijkt mij enorm flauw. Oh, dat is de bedoeling van een vrijgezellenfeestje? Nou, doe mij gewoon een lekker etentje met heel veel wijn. Daarnaast heb ik natuurlijk rijen vol met vibrators en dildo’s, dus ik heb de perfecte dildo voor elk moment van de dag binnen handbereik. Maar misschien is dit wel een hele leuke workshop voor vrouwen die nog niet zo’n ruime collectie seksspeeltjes hebben en op zoek naar een specifieke vorm? Op zich is € 49,95 niet duur voor een 3 uur durende workshop, inclusief een dildo (en het is natuurlijk ook heel leerzaam), maar ik vraag me af of je die dildo ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Ik denk dat ik dan iedere keer als ik ‘m erbij pak ga bedenken hoe ik ‘m gemaakt heb en hoe ik erom heb gelachen met m’n vriendinnen. En dan heb ik waarschijnlijk al geen zin meer. Ik heb dan persoonlijk liever een dildo uit de fabriek. Check de site voor meer informatie: www.dildos-maken.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.