EN WEER EEN NIEUWE (PARTNER) VIBRATOR DIE BEWEERT DE ALLERBESTE EN ALLERLEKKERSTE TE ZIJN EN JE GAAT VOORZIEN VAN HANDSFREE ORGASMES

sekstoyeva

Dit speeltje hierboven is de Eva. De Eva bestaat nog alleen in prototype-vorm, maar het is de bedoeling dat de Eva, dankzij een crowdfunding-actie op www.indiegogo.com heel snel op de markt gaat komen (er is $ 50.000,- nodig, de teller staat nu, na een week, op $ 12.500,-). De Eva is het zoveelste speeltje dat beweert revolutionair te zijn en vooral iets waar vrouwen écht op zitten te wachten. Want… volgens de dames achter de Eva komen vrouwen over het algemeen niet klaar tijdens het ‘gewone’ neuken en… ‘as all couples know, providing that stimulation during intercourse is often awkward, tiring, or disruptive to one or both partners’. Oh… Ik heb er over het algemeen niet zo’n moeite mee om mezelf te vingeren tijdens de ‘gewone’ seks en al zou ik er wel moeite mee hebben, dan zijn er nog 100.000 andere manieren om tot een orgasme te komen en daar mag mijn partner best mee meehelpen, want dat doe je als je van elkaar houdt! Maar goed, afgezien van het bullshit verkooppraatje waarmee ze alle vrouwen op 1 moeilijk-klaarkomende hoop lijken te vegen, is de Eva wel iets dat ik een keer uit wil testen.

Ik vraag me alleen af of de Eva net zo goed blijft zitten als de We-Vibe (toch een partner-vibrator die maar heel moeilijk te evenaren is qua succes, lijkt me). De echtgenoot heeft wél positieve gedachten over de Eva; “Volgens mij klemt-ie tussen je schaamlippen en wordt op deze manier ook nog je kutje open gespreid.” Ehm… okay, zo had ik het nog niet bekeken. “Ja, maar dat ding valt er dan toch uit als je eenmaal aan het neuken gaat?”, vraag ik. “Nee, want als je gepenetreerd wordt, dan klemt-ie zich alleen maar vaster”, aldus mijn echtgenoot die misschien wel iets meer technisch inzicht heeft dan ik. Anyway! Ik ben heel benieuwd of de Eva daadwerkelijk op de markt gaat komen en zo ja, dan sta ik in de rij om ‘m te testen.

 

Nieuw: Krachtige vibrators op batterijen met Fun Factory's Battery+ lijn

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. CJ schreef:

    Ziet eruit als een teek als je het mij vraagt…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.