GLIJMIDDEL VAN ZOEMMM.COM

Ik kreeg een tijdje terug de Svakom Alice opgestuurd van de dame van en bij die Svakom Alice zat ook een flesje Women Aqua Moisturizer van hun eigen merk. Niet echt de bedoeling om uitgebreid te testen, maar meer om het gebruik van die Svakom Alice wat te vergemakkelijken natuurlijk. En meestal doe ik alle flesjes, sachetjes, flaconnetjes en potten glijmiddel bij elkaar in het laatje van m’n nachtkastje om er daarna nooit meer naar te kijken (maar ze wel te gebruiken als m’n hand ze toevallig grijpt), maar dit flesje van Zoemmm.com staat nu al een tijdje bovenop m’n nachtkastje en ik vind het een erg prettig glijmiddel en dat wil ik toch even met de wereld delen. Normaal gesproken houd ik meer van glijmiddelen op siliconenbasis (want die glijden gewoon het allerlekkerst en zachtst), maar de Women Aqua Moisturizer is een glijmiddel op waterbasis en hij glijdt en glibbert eigenlijk bijna net zo lekker als glijmiddel op siliconenbasis. Bijna hè (het is geen 10, maar toch wel een dikke 8.5).

glijmiddelzoemmm

Ik knip en plak even het stukje van hun site: ‘Women Aqua Moisturizer van Zoemmm.com is een fijn glijmiddel op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor de tere en gevoelige huid van de vrouw. Het is een ideaal glijmiddel om tijdens het vrijen of met een speeltje te gebruiken. Women Aqua Moisturizer helpt de natuur een handje en zorgt ook dat de natuurlijke vochtaanmaak wordt gestimuleerd. Makkelijk en hygiënisch te doseren met een pompje. Inhoud 100 ml.’

Meestal zijn glijmiddelen op waterbasis plakkerig, maar dat is bij dit glijmiddel niet het geval. Okay, het plakt een héél klein beetje, maar niks vergeleken met andere glijmiddelen op waterbasis die ik ken. En… glijmiddelen in een handpompje zijn zoveel prettiger dan glijmiddelen in een flesje (hoe vaak die flesjes wel niet omvallen, wegglibberen en vies worden). Dus. Prettige verrassing, dit product.

DE WOMEN AQUA MOISTURIZER IS NIET MEER TE KOOP…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.