SEKS TOY TEST #138: AMORINO VIBRATOR

Naam: Amorino vibrator
Producent: Fun Factory
Prijs: € 69,95
Formaat: 17.6 cm x 2.7 cm
Waar te koop: Easytoys.nl
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘Vriendinnen van de nieuwe Amorino zullen het graag bevestigen. De vibrator, die in perfect in een handtas past, is klein van stuk maar zeer innovatief!’
Is dat ook zo? Ik ben geen vriendin van de Amorino.
Score: 5/10

amorino vibrator funfactory

Ik kreeg van Fun Factory diverse vibrators opgestuurd, waarvoor ik uiteraard zeer, zeer dankbaar ben. Fun Factory is een Duits merk en het gave van Fun Factory is dat hun producten ook allemaal Made in Germany zijn. Toch iets blij van te worden, tussen alle Made in China-vibrators! En voordat de Chinezen de hele wereld overnemen ben ik er wel een voorstander van om Nederlandse of dan op z’n minste Europese producten te kopen. Fun Factory heeft me qua toys nog nooit teleurgesteld, ze zijn van een solide Duitse Gründlichkeit, maar ja, eens moet de eerste keer zijn, want ik vind hun nieuwste speeltjes, de Amorino vibrator, dus helemaal niks.

De Amorino is een mini vibrator en dat-ie ook echt mini is blijkt wel uit het feit dat je maar 6,5 centimeter in kunt brengen! Hoeveel? Dat is dus erg weinig. En het clitorisstimulatortje zit, als je dus die 6,5 centimeter inbrengt helemaal niet tegen je klit aan (of je moet ‘m heel erg hard naar boven duwen, maar ja, dan haal je ook een gedeelte van die 6,5 centimeter er weer uit). Ellende dus. De Fun van Fun Factory is vaak terug te vinden in de vormgeving van hun producten. Bij de Amorino zit er een hartje met een pijltje in reliëf op de schacht van de vibrator. Overbodig en lastig met schoonmaken. Maar ja, de naam Amorino komt natuurlijk van Amor, de Romeinse God van de liefde, oftewel Cupido en nou ja, ik vind het iets te ver gezocht allemaal.

Maar… het unieke van de Amorino zit ‘m in het elastische bandje tussen de staaf en de clitorisstimulator. Dit bandje kun je er gewoon tussen zetten, of gekruist, maar net waar je zin in hebt. Nu heb ik overal wel zin in, maar je voelt dus niks van dit bandje als je de Amorino tussen je schaamlippen laat trillen. Je voelt de trillingen in het elastische bandje wél als je de Amorino in je handen laat trillen, maar eenmaal tussen je schaamlippen of tegen je klit blijft er bar weinig van over. En hoe moet ik me dit speeltje voorstellen bij vrouwen met hele trossen schaamhaar? Dat schaamhaar blijft gegarandeerd tussen het elastiekje, met alle gevolgen van dien. Wel meteen permanent onthaard, dus dat scheelt weer een tripje naar de Brazilian wax-studio.

amorino vibrator

De Amorino heeft 6 vibratiepatronen en 6 vibratiesnelheden, maar die opties zitten allemaal achter elkaar in een menuutje, dus je moet dus steeds door 12 verschillende trilstandjes scrollen om erachter te komen welke voor jou het lekkerst is. De trillingen zijn nogal middelmatig, niks bijzonders, niet heel diep, maar ook weer niet bijster slecht. Voordeel; de Amorino heeft een aan- en uitknop en de Amorino is oplaadbaar met speciale magnetische USB-oplader. Nog een voordeel; de Amorino is waterproof en gemaakt van veilig siliconen, maar ja, daar houdt het wel een beetje op. De Amorino floepte er bij mij steeds uit (omdat-ie dus zo klein is) en dat is gewoon heel erg irritant. Veel betere, en grotere vibrators van Fun Factory zijn de bijvoorbeeld de G4 Vibe Big Boss (oh yeah) of de G4 Vibe Tiger (hell yeah).

Kon ik van de Amorino klaarkomen? Oh jawel hoor, maar dat lag niet aan de Amorino, maar aan de geile porno met James Deen die ik aan het kijken was.

DE FUN FACTORY AMORINO IS HIER TE KOOP (€ 79,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Linda schreef:

    Nu weet ik in elk geval waar dat rare elastiekje voor bedoeld is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.