SEKS TOY REVIEW: VIDA LUSSURIA

Het is misschien een beetje oneerlijk voor seksspeeltjes die niet in een een schattig doosje komen, maar wanneer bij mij thuis een vibrator arriveert in soort van megaluxe, nepleren beautycase-achtige verpakking dan heb je bij mij al 100 punten gescoord.

Het eerst wat verder opvalt aan de Vida Lussuria als ik ‘m uit z’n satijnen zakje (ook zo luxe) haal is z’n gewicht. Niks geen licht, plastic apparaatje, maar je hebt het gevoel alsof je een ijzeren stang in je handen hebt en dat is voor mij wel een opgeilende gedachte. Keihard is keilekker. Even nalezen leert dat deze vibo is gemaakt van geanodiseerd aluminium met daaromheen een siliconen laagje. Alle speeltjes van het merk Vida blijken er trouwens soortgelijk uit te zien; zwart met een roze detail, allemaal gemaakt van geanodiseerd aluminium en allemaal komen ze in zo’n kekke beautycase.

En… hij is oplaadbaar (en eigenlijk vind ik dat in 2012 niet meer dan normaal). Gewoon opladen in het stopcontact en dan heb je 4 uur speelplezier! De Vida Lussuria trilt goed, al maakt hij best wel veel geluid. Heb je dunne wandjes en wil je niet dat de buren meegenieten als jij aan het genieten bent, dan is dit speeltje geen aanrader. Mij kan dat niet zo heel veel boeien, want een blije buur is een goede buur en ik hoop dat zij allemaal net zoveel plezier in de slaapkamer hebben als ik! Minpuntje is dat er geen vibratiestanden aanwezig zijn, je kunt ‘m dus alleen van zacht tot hard instellen en niet in een bepaald ritme. En juist die verschillende trilritmes zijn voor veel vrouwen juist zo lekker.

Nog een nadeel; de Vida Lussuria is nogal duur; € 109,95 om precies te zijn. En dat vind ik een hoop geld voor een vibrator als deze. Maar… je krijgt hier natuurlijk wel zo’n mooie beautycase bij. Had ik dat trouwens al gezegd? Dat je er zo’n leuke beautycase bij krijgt? In die beautycase kun je gemakkelijk wat andere seksspeeltjes, condooms, glijmiddel, je mobiele telefoon, je zonnebril, een klein flesje rosé, glazen, wat toastjes met brie (wel even in een plastic boterhamzakje natuurlijk), waxinelichtjes, aansteker, wat chocolaatjes en je portemonnee in kwijt. Valt ook wat voor te zeggen.

HIER TE KOOP »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.