SATISFYER PRO 2, GENERATION 3 – SEXTOY REVIEW

Naam: Satisfyer Pro 2 Generation 3
Producent: Satisfyer
Prijs: € 49,99
Formaat: opening tuutje 14 mm (en een extra tuutje dat ‘dicht’ is)
Materiaal: 100% siliconen
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB
Waar te koop: Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘Maak kennis met de nieuwste generatie Satisfyer! De Pro 2 Generation 3 zorgt voor een geheel nieuwe dimensie van genot. Deze klassieke Satisfyer is uitgerust met de innovatieve Liquid Air Technology, waarmee de sensuele golf van pulserend water wordt nagebootst zonder dat er direct contact nodig is met de huid.’
Is dat ook zo: Ehm, dat nou ook weer niet, maar het is een lekker ding, met een vooral zeer geweldige app

Dit is een afbeelding van satisfyer pro 2 generation 3 review

Het merk Satisfyer zou het merk Satisfyer niet zijn als ze niet elk jaar, wat zeg ik, misschien wel elk half jaar, of elk kwartaal, met nieuwe toys komen die precies lijken op hun vorige toys, precies kunnen wat hun vorige toys ook kunnen, maar dan net even in een andere vormgeving. Nieuw verhaaltje erbij en gaan! Eén van de nieuwste toys in het assortiment van Satisfyer is de Satisfyer Pro 2 Generation 3! Ik kreeg dit speeltje toegestuurd doorEasytoys.nl, waarvoor als altijd; THANKSSS!! Het is een speeltje dat lijkt op de gewone Satisfyer Pro 2, ook precies kan wat de Satisfyer Pro 2 kan, maar dan inclusief een fantastisch app en… met een speciale, nieuwe toevoeging; Liquid Air Technology! Wat dat is en wat ik ervan vind, dat lees je in mijn review!

Inmiddels heeft waarschijnlijk half vrouwelijk Nederland een Satisfyer Pro 2 op of in haar nachtkastje liggen en wordt dat seksspeeltje liefkozend hun ‘Satisfyer’ of hun ‘Satty’ genoemd. Waarschijnlijk weten maar weinigen dat de luchtdruk-techniek waardoor dit speeltje zo populair is ontwikkeld is door het merk Womanizer en dat het merk Satisfyer deze techniek schaamteloos heeft gekopieerd. Doordat ze de techniek hebben gekopieerd konden ze veel en veel goedkopere toys op de markt brengen en daardoor hebben meer vrouwen een Satisfyer dan een Womanizer in huis. Nou ja, zo gaat het nou eenmaal in de sekstoy-wereld en… eerlijk is eerlijk, Satisfyer heeft wat extra features aan sommige luchtdruktoys toegevoegd waardoor ze eigenlijk lekkerder en leuker zijn dan bijvoorbeeld een Womanizer Premium 2 en vooral; veel goedkoper. Ik mocht de Satisfyer Pro 2 Generation 3 testen en die heeft zeker paar leuke extra features.

Dit is een afbeelding van satisfyer pro 2 generation 3 test

De verpakking van de Satisfyer Pro 2 Generation 3

Ja, in een review ontkom je er niet aan om altijd even wat over de verpakking van een seksspeeltje te schrijven. Ik vind de verpakkingen van Satisfyer sowieso altijd top, dus zo ook de verpakking van dit speeltje. Je rits het doosje open met de ‘hygienic seal’ en in de doos vind je de toy zelf, een extra tuutje, een oplaadsnoertje en de gebruiksaanwijzing. Foto’s zeggen hierbij meer dan woorden!

Dit is een afbeelding van de verpakking van de satisfyer pro generation 3

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 heeft luchtdruk

Ja, het spreekt natuurlijk voor zich, maar deze Satisfyer Pro 2 Generation 3 stimuleert je met luchtdruk. Deze toy heeft 12 luchtdrukstanden en dat is wat mij betreft meer dan genoeg. Ik ben nooit zo van de heel heftige luchtdrukstimulatie en standje 4 is voor mij meer dan genoeg. Maar hé, wil je meer, intenser, harder, dieper? Dan kun je ‘m tot 12 laten gaan. Wat ik vooral belangrijk vind bij een speeltje op luchtdruk is de stappen tussen 1 en 2 en 3 en 4, enzovoort, ook voelbaar zijn én dat standje 1 heel zacht en standje 12 heel hard is. En dat is bij deze toy het geval.

Dit is een afbeelding van satisfyer pro 2 air pulse

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 kan trillen

Sja, ik weet niet precies wat ze daar bij Satisfyer dachten toen ze trillingen toevoegden aan deze toy, maar ze hebben er niet echt hun best op gedaan. De trillingen zijn zeer, zeer, zeer oppervlakkig. Op zich wel ‘geinig’ als je net even dat extraatje nodig hebt (tijdens de luchtdrukstimulatie) om klaar te komen, maar de trillingen zijn dus amper voelbaar. Jammer.

Dit is een afbeelding van satisfyer pro 2 generation 3 vibration

Je kan dit speeltje alleen laten vibreren en dat kan dan in 3 steady standjes en in 9 patronen, maar nogmaals; daar voel je amper iets van.

De fantastisch app van Satisfyer!

Dé reden waarom de huidige luchtdrukspeeltjes van Satisfyer zo ontzettend lekker en leuk zijn is dat je ze kunt gebruiken met de Satisfyer-App! Ik schreef hierover al zeer enthousiast in mijn review van de Satisfyer Curvy 2+ (SATISFYER CURVY 2+ – SEXTOY REVIEW).

Dit is een afbeelding van satisfyer app

Nu zijn er tegenwoordig heel veel speeltjes met een goedwerkende app, maar als ik heel eerlijk ben loopt Satisfyer daarin wel voorop momenteel. De Satisfyer app is namelijk de enige app waarmee je een seksspeeltje op luchtdruk van patronen kunt voorzien! En is dat gaaf? Jazeker is dat gaaf! Alle andere luchtdrukspeeltjes op de markt kunnen alleen maar steady stimuleren en dat alleen al is fantastisch, maar Satisfyer-luchtdruktoys kun je dus middels de app, dusdanig programmeren dat ze een patroon afspelen wat jij lekker vindt.

Het is misschien een beetje uitzoeken hoe bepaalde onderdelen van de app werken, maar juist dat uitzoeken is heel erg leuk. Zo leer je meteen wat je lekker vindt en wat niet. Het gaat voor mij te ver om alles uit te leggen, want het is gewoon héél veel wat mogelijk is. Zo kun je de toy ook op afstand laten besturen, je kan dus je eigen patronen maken, je kan ‘m laten stimuleren door middel van het omgevingsgeluid of door middel van een liedje op je smartphone.

Dit is een afbeelding van satisfyer app 2

Remotyca-verhalen op de app

Superleuke toevoeging die ik nog niet eerder had geprobeerd in de app; de Remotyca-verhalen. Je koppelt je Satisfyer aan de app en je kiest een erotisch verhaal uit de app. Dit verhaal wordt voorgelezen in het Engels (soms door een man, soms door een vrouw) en aan de hand van het verhaal stimuleert de Satisfyer je. Is het ietwat romantisch, dan zal de toy stimuleren in standje 1, gaat het er heter aan toe, dan gaat-ie richting standje 12. Hele leuke toevoeging aan de app!

High Touch Meditation op de app

Maar werkelijk de aller-, aller-, allerbeste toevoeging aan de app is de ‘High Touch Meditation’! Vind ik dan hè?? Okay, je moet er een beetje voor open staan, want het valt nogal in de categorie ‘zweverig’, maar ik vind het heerlijk! Een vrouwenstem die dingen fluistert als ‘Exhale through your mouth, just let go of all distractions, just connect to your body, feel how electric your body is, feel as it guides you to trust its messages and surrender now to the joy it can bring.’

Dit is een afbeelding van high touch meditation satisfyer app

Yep, zweverig, maar wel een ideale manier om bij in slaap te vallen, want tijdens zo’n High Touch Meditation stimuleert de Satisfyer Pro 2 Generation 3 je dus ondertussen. Soms zachtjes, soms wat harder. En dan is het de bedoeling dat je uiteindelijk een orgasme krijgt en daarna in slaap valt. Ik geef deze toevoeging aan de app; 100 punten!

Dit is een afbeelding van harder zachter zetten app satisfyer

Even een pro-tip tussendoor; ik vond deze High Touch Meditation in het begin wat hard staan qua stimulatie (dan zou ik na 1 minuut al klaarkomen). De stimulaties leken wel te beginnen op standje 6 en dat was ook zo. Wanneer je op de naam van de meditatie klikt (als je ‘m aan hebt staan), dan kun je intensiteit lager zetten (en dat wil je, want zo begin je lekker slow tot aan het einde een stuk harder, om dus ook aan het einde van de meditatie pas een orgasme te krijgen).

Liquid Air Technology?

Ik knip en plak het even uit de online promotietekst: ‘De meest opwindende innovatie is de Liquid Air Technology, die gebruikmaakt van een extra kapje met een dunne laag siliconen om intense golven te creëren die de sensuele slag van pulserend water nabootsen.’ Ehm, okay! Bij deze Satisfyer Pro 2 Generation 3 krijg je dus een extra tuutje. Een tuutje dat aan de bovenkant dicht zit. Waar je dus normaal gesproken het tuutje over je klit heen plaatst, zodat er een soort vacuüm gecreëerd wordt, plaatst je nu het tuutje, met een heel dun siliconen membraantje, op je klit. Ik weet niet of ik een nieuw tuutje nou meteen een geheel nieuwe technologie zou willen noemen, maar goed.

Dit is een afbeelding van satisfyer liquid air technology

Hoe voelt dat Liquid Air Technology-tuutje?

Hoe meer tuutjes er bij een speeltje op luchtdruk geleverd worden hoe beter! Tuutjes met een kleine opening, tuutjes met een grotere opening, tuutjes met een nóg grotere opening; ik ben voor! En van alles graag 2, mocht je eens een tuutje kwijtraken (ik vond, I kid you not, dit Liquid Air-tuutje terug in de tuin, want 1 van m’n katten was er mee aan de haal gegaan).

Het Liquid Air-tuutje heeft dus een membraan dat op en neer gaat als je deze Satisfyer Pro 2 aanzet. Het voelt een beetje alsof iemand met een vinger tegen je klit duwt, zeker in de laagste standjes. Of duwen? Meer tappen. Helemaal niet verkeerd eigenlijk. Maar hoeveel glijmiddel ik er ook bij gebruik en hoe hard ik ook aan golvende beekjes, stromende zeeën of kabbelen riviertjes denk; dit is niet het gevoel van pulserend water tegen m’n klit.

Dit is een afbeelding van liquid air technology satisfyer

Maar het gevoel dat dit nieuwe kapje me geeft is zeker wel lekker en zeker in de lage standjes klaarkom-materiaal, maar in de hoge standjes wordt het mij al gauw te fel, te hard. Dan voel je ook het tappen niet meer, dan wordt het eerder een heel hard trillen. Ik vond standje 3 het lekkerst, omdat ik daarbij het tappen gewoon het beste voelde. Al waren standje 1 en 2 ook leuke opwarmertjes.

Kortom; wat mij betreft een leuke toevoeging, dit kapje, omdat het écht een ander gevoel geeft dan het normale ‘open tuutje’. Maar had deze ‘technologie’ gewoon ‘met very extra special tuutje’ genoemd. Dekt prima de lading.

Dit is een afbeelding van sextoy tester luna met de satisfyer pro 2 generation 3

Conclusie

Heb je al een speeltje op luchtdruk dat je steady luchtdrukstimulatie geeft en vind je dat eigenlijk wel best? Lekker houden zo! Maar ben je op zoek naar een speeltje op luchtdruk waarbij je de luchtdrukstimulatie zelf kunt regelen middels een app (JAAAAAA)? En lijkt het je leuk dat je toy op afstand bestuurd kan worden? Of zie je die Remotyca-verhalen wel zitten? Of die High Touch Meditation (JAAAAA!!!)? Denk dan eens aan deze Satisfyer Pro 2 Generation 3. Het extra tuutje dat je erbij krijgt is een leuke bonus!

DE SATISFYER PRO 2 GENERATION 3 IS HIER TE KOOP (€ 49,99) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Get free iPhone 15: https://www.tannyshelters.in/uploads/go.php hs=0d0aa4d846b9627b1b868e41e31d11d7* schreef:

    wv0cxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.