WOMANIZER OG – G-SPOT STIMULATOR REVIEW

Naam: Womanizer OG
Producent: Womanizer
Prijs: € 199,
Formaat: 21 centimeter x 3,7 centimeter
Materiaal: siliconen
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB
Waar te koop: Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘Deze luxe vibrator is voorzien van Pleasure Air Technology en stimuleert door middel van pulserende luchtdrukgolven zonder direct contact te maken met de huid. Naast G-spot stimulatie kun je de OG ook perfect gebruiken voor clitoris stimulatie.’
Is dat ook zo: Nou, volgens mij maakt de Womanizer OG wel degelijk contact met je huid als je ‘m intern inbrengt (wat ook de bedoeling is van deze G-spot-stimulator
Cijfer: onvoldoende

Dit is een afbeelding van womanizer og review

Als je al wat langer meedraait in de sekstoy-business dan gaat je hartje, of je kutje, niet zo heel snel meer van nieuwe producten kloppen. Vaak is het eenzelfde soort toy, maar dan in een andere kleur, ietsje sneller, ietsje betere knopjes, misschien ietsje meer gestroomlijnd, geilere verpakking, grotere ribbel. Nou ja, toys moeten écht hun best doen willen ze mij, of mijn kut, bij voorbaat al enthousiasmeren. Een toy die dat meteen deed is de Womanizer OG; een seksspeeltje op luchtdruk, maar dan speciaal voor je G-spot. Luchtdruk op je G-spot! Hoe komt het dat ik daar zelf nog nooit over heb gefantaseerd?? Vergeet Womanizer OG, maar zeg maar ‘OMG’! Hoe geweldig! Briljant idee! Ik hoorde dat deze toy op de markt kwam, ik kreeg ‘m opgestuurd door de lieve mensen van Womanizer zelf en het is lang geleden dat ik zo’n zin had om een nieuwe toy uit te testen! Hoe zou luchtdrukstimulatie op m’n G-spot voelen??? Hieronder lees je wat ik vind van de Womanizer OG; de allereerste luchtdrukstimulator EVER voor je G-spot.

De verpakking en eerste indruk van de Womanizer OG

Ja, ik moet het er toch altijd even over hebben, over de verpakking van de sekstoys die ik test, maar bij Womanizer ziet het er altijd helemaal geweldig uit. Het is een cadeautje om te zien en een cadeautje om uit te pakken. Aan alles is gedacht! En… foto’s zeggen meer dan woorden!

Dit is een afbeelding van verpakking womanizer og sextoy
Mooie chique doos!
Dit is een afbeelding van inhoud womanizer og
Je schuift de doos open en daar vind je de Womanizer OG!
Dit is een afbeelding van de womanizer og seksspeeltje review

En uiteraard een gebruiksaanwijzing, een magneet-USB-oplader en een heel tof opbergzakje.

Dit is een afbeelding van inhoud womanizer og my little pony

Tada! Alles ziet er perfect verzorgd uit, zoals je van Womanizer gewend bent.

De Womanizer OG ziet er dus eigenlijk uit als een ‘gewone’ G-spot-vibrator. Met een curve, zodat je ‘m gemakkelijk in kan brengen en in het midden van de toy kun je ‘m buigen. De top van de toy heeft gat of tuutje en het is de bedoeling dat je dat gat of dat tuutje tegen je G-spot aanbrengt. Het klinkt allemaal heel logisch!

De Womanizer als sekstoy om op te warmen

Ze hebben het zelf in de gebruiksaanwijzing gezet; ‘To get in the mood, use Womanizer OG on your clitoris first.’ Okay, ik bepaal liever zelf waar ik warm van word, maar wat kan mij het schelen; ik zet het tuutje eerst eens op m’n klit en laten we eens kijken wat er gebeurt. Kan mij het schelen!

Het eerste probleem wat zich voordoet is; je kan de luchtdrukstimulatie en de vibraties niet afzonderlijk van elkaar regelen. Op het moment dat je de toy aanzet gaat de luchtdrukstimulatie op standje 1 en de vibraties ook op standje 1. Je kan deze stimulatie wel aanpassen (de luchtdruk in 12 standjes en de vibraties in 3 standjes), maar je kan ze niet afzonderlijk van elkaar uitzetten. En dat is, op z’n zachts geschreven; enorm jammer. Hierover later meer.

Dit is een afbeelding van womanizer og voor je g spot

Ik vind de stimulatie met de Womanizer op m’n klit niet heel erg bijzonder. Ik voel de luchtdruk van deze toy niet zo, ook al zet ik de luchtdruk op standje 12 en de vibraties op 1. Ik voel het wel en ik kan er heus wel van klaarkomen, makkelijk klaarkomen is dan ook 1 van mijn talenten, maar ik heb 100 keer liever een ‘gewone’ Womanizer die alleen maar luchtdrukstimulatie geeft. Daar voel ik écht verschil tussen standje 1 en 2 en 3, want daar zitten er geen vibraties in de weg. Hier lijken de 12 intensiteiten behoorlijk op elkaar, want de vibraties (zelfs in standje 1) ‘overpoweren’ de luchtdrukstimulatie en dat wil ik niet. Ik wil kunnen kiezen wat ik voel. En ik voel nu dus een allegaartje van trillingen en luchtdruk.

Maar goed; je zou de Womanizer OG kunnen gebruiken als ‘opwarmertje’ door ‘m op je klit te zetten. Ik heb persoonlijk liever de Womanizer Premium op standje 1 als we het dan toch over opwarmen hebben.

De Womanizer OG tegen je G-spot

Het is uiteindelijk de bedoeling van de Womanizer OG dat je de luchtdrukstimulatie gebruikt voor je G-spot. De opening is groot (1,8 cm x 2,2 cm) en dat is fijn (ook voor je clitoris trouwens). Wanneer ik de Womanizer OG naar binnen breng heb ik dan ook snel m’n G-spot gevonden. Die G-spot zit bij iedereen overigens op een ‘andere’ plek en dat kan variëren van 3 tot 5 centimeter aan de ‘bovenkant’ van je vaginawand. En daar hebben we meteen nog een probleem. Want de Womanizer OG is 21 lang. Je hoeft geen wiskundige te zijn om uit te rekenen dat er dus een groot gedeelte van de Womanizer uit je vagina steekt om ervoor te zorgen dat het tuutje precies op je G-spot terecht komt. Heel onhandig. En het voelt heel knullig.

Dit is een afbeelding van de lengte van deze sextoy

Dit is geen toy om mee ‘op-en-neer’ te gaan

Ik ben gewend om toys die ik gebruik voor G-spot stimulatie een soortement van op-en-neer te bewegen in m’n vagina. Dat hoeft helemaal niet hard te zijn (al kan het superlekker zijn om op en neer te raggen met een ribbel). Maar als ik de Womanizer OG helemaal inbreng, of in ieder geval; zover als ik kom, dan doet die luchtdrukstimulatie mij pijn aan m’n vaginawand. Op m’n G-spot is de luchtdrukstimulatie okay, maar hoe meer ik richting m’n baarmoeder ga, hoe pijnlijker de aangelegenheid wordt. Je moet de Womanizer dus echt een stuk uit je vagina laten steken wil je ‘m tegen je G-spot gericht houden.

Dit is een afbeelding van opening luchtdruk stimulator

Nog een probleem; de knopjes

Ik vind het echt heel bijzonder, want ik heb Womanizer als merk zo ontzettend hoog zitten, maar de knopjes van de Womanizer werken dus helemaal kut. De knopjes om de luchtdrukstimulatie harder of zachter te zetten gaan nog wel, maar als de toy dus nogal een stuk uit je vagina steekt, dan duwt het toch wel wat onhandig. Het knopje om door de 3 vibraties te scrollen is gewoonweg niet relaxt te doen. Daar heb je bijna 2 handen voor nodig.

Dit is een afbeelding van de knopjes van de womanizer og

Maar luchtdruk-stimulatie op je G-spot; yes or no??

Ik kan er niks aan doen en ik had het allemaal graag anders gewild, maar ik voel die hele luchtdruk-stimulatie niet zo op m’n G-spot. Ik voel het allemaal wel een beetje, maar ik had gewoon ZO ontzettend graag ALLEEN luchtdruk-stimulatie op m’n G-spot willen voelen. Daar was ik zo benieuwd naar. Nu voeren de vibraties (zelfs in standje 1), de overhand en ik kan die trillingen dus niet uitzetten. En ik wil ze uit. UIT! UIT! UIT!

Ik snap ook echt niet waarom ze bij Womanizer hiervoor gekozen hebben. Dit zal vast iets technisch zijn, maar het maakt het spelen met de Womanizer OG voor mij tot een best wel teleurstellende ervaring. Ik heb namelijk toys die veel beter trillen (intern) (en met ribbel) en toys die veel betere luchtdrukstimulatie hebben (extern). Om over de Womanizer Duo nog maar te zwijgen, want die combineert trillen met luchtdrukstimulatie op een briljante manier.

Kan ik van alleen de Womanizer OG tegen m’n G-spot klaarkomen?

Bij de juiste stimulatie, met de juiste partner, kan ik van alleen G-spot-stimulatie klaarkomen. En meerdere keren ook en lekker en fijn en jippie-ja-jee. Er zijn ook sekstoys die dit kunnen maar dat duurt dan wel wat langer en vaak heb ik er ook liever wél clitorale stimulatie bij. Van puur en alleen de Womanizer OG tegen m’n G-spot word ik, zelfs met de vibraties op 3 en de luchtdruk-stimulatie op 12 niet heel erg blij. Wel een beetje, een hele flauwe glimlach op m’n gezicht, maar er moet echt een powerhouse van een clit-stimulator bijgehaald worden om tot een orgasme te komen. Ik zou deze toy er nooit bij pakken als ik een snel of heftig orgasme wil. Ik zal deze toy er sowieso nooit meer bij pakken trouwens.

Dit is een afbeelding van img 8415
Ik lach wel, maar de stimulatie van de Womanizer OG tegen m’n G-spot vind ik, kortom, nogal underwhelming.

De Womanizer OG; een soortement van soeplepel

Als je met seksspeeltjes bezig bent, of als je überhaupt met seks in wat voor vorm dan ook bezig bent, dan heb je te maken met; lichaamssappen en glijmiddel (of massageolie, spuug, spunk, shizzle, whatever). Dat is ook helemaal de bedoeling van seks, vind ik. Seks is niet clean. Seks is altijd een beetje vies. Nat. Gedoe. En na de seks is het vaak op zoek naar een handdoek of naar een droge plek om samen op te gaan liggen (hier bij mij thuis dan). Ik vind dat allemaal geil en zeker als je seks hebt met een partner, ook intiem.

Dit is een afbeelding van soort soeplepel

Ik ben dus helemaal niet vies van mijn of zijn lichaamssappen, maar wat ik niet echt geil vind; de Womanizer OG fungeert, als je er interne seks mee hebt, als een soort ijsschep, een soort soeplepeltje. Als je de Womanizer OG na een interne stimulatiesessie uit je vagina haalt, dan zit het gat, het tuutje, dat je G-spot moet stimuleren, vol met vaginavocht en glijmiddel. En dat ziet er sowieso heel bijzonder uit, echt alsof je een mini-vanille-ijsje uit je vagina hebt geschept, maar vooral; je moet dit eigenlijk meteen gaan schoonmaken.

Schoonmaken; na gebruik of de volgende ochtend?

Nu is het altijd het beste om na gebruik je sekstoys meteen even schoon te maken. Net zoals je eigenlijk na het seksen eigenlijk meteen even moet gaan plassen om een blaasontsteking te voorkomen. En we weten allemaal wat het beste is, wat ons geadviseerd is, maar hé, in de praktijk werkt het vaak toch net even wat anders, want als ik ben klaarkomen, woehoe, daarna wil ik het liefst gewoon in slaap vallen en ik denk dat dat in 9 van de 10 gevallen ook bij anderen gebeurt.

Dit is een afbeelding van img 8382

Als je seks hebt gehad met de Womanizer OG en je maakt ‘m niet dezelfde avond of nacht nog schoon (dit kan in principe gewoon onder de kraan met wat water en milde zeep) dan heb je de volgende ochtend echt een leuk opgedroogd kutklusje te doen. Want al het glijmiddel, je vaginavocht (wat dus veel meer is dan bij een gewone luchtdrukstimulator met vast tuutje, want het soeplepel-effect) is opgedroogd in het ‘tuutje’. En je hebt hier echt een tandenborsteltje bij nodig en het is echt wel even een dingetje om te doen. De Womanizer is 100% waterproof, dus dat is het probleem niet, maar al het vocht is opgedroogd in de ribbeltjes binnenin het tuutje.

Conclusie

Nee. Nee. En nog eens nee. Ik vind het echt heel erg jammer, want ik had écht hele hoge verwachtingen van dit Womanizer OG, maar ik kan ‘m helemaal aan niemand aanraden. En dan kost-ie ook nog eens € 199,-. De Womanizer OG heeft mij met een teleurstelling achtergelaten en vooral nog stééds met de vraag; hoe voelt luchtdrukstimulatie tegen m’n G-spot?? Maar gelukkig heeft Womanizer een aantal toys op de markt die ervoor zorgen dat ik FOREVER fan van dit merk blijf. Wil je heerlijke luchtdrukstimulatie op je clitoris? Dan zou ik absoluut voor de Womanizer Classic 2 (WOMANIZER CLASSIC – REVIEW) of de Womanizer Premium (WOMANIZER PREMIUM – REVIEW) gaan. Wil je optimaal gestimuleerd worden op je klit en op je G-spot en wil je dit gelijktijdig voelen en kunnen reguleren? Dan blijft de Womanizer Duo ONGEËVENAARD in AL z’n functionaliteiten.

DE WOMANIZER OG IS HIER TE KOOP (€ 199,-) >>

DE WOMANIZER CLASSIC IS HIER TE KOOP (€ 129,-) >>

DE WOMANIZER DELUXE IS HIER TE KOOP (€ 189,-) >>

DE WOMANIZER DUO IS HIER TE KOOP (€ 199,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.