WOMANIZER PRO W500 NU IN DE AANBIEDING

Dit is een afbeelding van womanizer pro500
Een Womanizer is natuurlijk ALTIJD een goed idee voor onder de kerstboom (of gewoon zomaar)! Maar… de allllllerlaatste Womanizer Pro W500’s gaan uit het assortiment! Boehoehoehoehoe! En daarmee verdwijnt 1 van mijn favoriete Womanizer’s! Want… de tuutjes van deze Womanizer (en die van de Womanizer Pro40 en die van de allereerste Womanizer) zijn (vind ik) net ietsje fijner dan die van de nieuwste Womanizers (de Womanizer Classic en de Womanizer Premium) (want een stukje hoger)! Maar helaas… ze gaan eruit en je moet snel zijn, want… de Womanizer Pro W500 is al uitverkocht in het roze en rood! Dus wil je nog zo’n Womanizer Pro500 scoren, dan zul je het met een mintgroene moeten doen! Ze kosten nu € 129,- en dat is 60 euro korting op de ‘normale’ prijs van € 189,-! WOW!

DE LAATSTE WOMANIZER PRO W500’S SCOOR JE HIER (€ 129,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Jessie schreef:

  Wilde eigenlijk afwachten of het wel echt iets voor mij is, aangezien ik de satisfyer gewonnen heb in je give away maand. Trouwens nog niet binnen, waarschijnlijk door al die drukte bij post.nl. Dus misschien toch maar aanschaffen nu met deze giga korting.

 2. DibbesD schreef:

  Weer een legendarisch goede toy eruit….. Effe wat van die ehhh tuutjes kopen en hopen dat mijn pro w500 t eeuwige leven heeft!

 3. Patricia schreef:

  Helaas geen toys gewonnen vorige maand, misschien deze maar onder de boom leggen voor mezelf :)

 4. Tanneke schreef:

  Als ik nu een satisfyer heb en daar niet perse blij van wordt, moet ik deze dan aanschaffen? Ik vind geluid van de satisfyer zo stom en hij zuigt niet echt vacuüm ofzo..

  • Luna schreef:

   Ik weet niet welke Satisfyer je hebt, maar deze Womanizer is ECHT supergoed qua allllles!!! En maakt amper geluid (als-ie eenmaal ‘vast’ zit)… :-)

   • Tanneke schreef:

    Een satisfyer pro… een van de eersten volgens mij.

    • Luna schreef:

     Hmm… lastig, lastig… de Womanizer W500 maakt absoluut minder geluid (bijna geruisloos zelfs als hij vacuüm zit)… en hij heeft 12 standjes, van heel soft (hou ik van) tot extreem hard (suction power to the maxxxx)… door het formaat en de hoogte van de tuutjes zou ik bijna zeggen; vacuümgarantie! Maar het blijft natuurlijk altijd een ‘gok’ of jij het ook echt lekker vindt… al zijn er weinig vrouwen die er niks aan vinden :-)

 5. Patrick schreef:

  Cool, ga het voorleggen of er interesse voor is

 6. Anne schreef:

  Ikwilhem ikwilhem ikwilhem

  Maar kan de 21e pas betalen.

  Fingers crossed dat hij er dan nog is.

  X

 7. M. schreef:

  Is deze nog beter / anders dan de pro40?

  • Luna schreef:

   Hij is ‘beter’ dan de Pro40, omdat hij meer standjes heeft… 12 i.p.v. 6 (of 8, ik weet het even zo snel niet)… en ik vond de Pro40 vooral zo fucking geniaal omdat-ie maar 99 euro kostte! Dat was mijn reden om ‘m zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen bij ehm, IEDEREEN!!! :-)
   De Pro W500 is dus ‘beter’, want meer standjes en hij schijnt ook een betere adapter te hebben dan de Pro40… maar hij was altijd 189 euro en dat vind ik gewoon zoooo duur… ik voel me haast bezwaard om dat soort dure toys aan te bevelen (ook al zijn ze supergoed)!
   Dus: qua gevoel is hij niet beter of anders (behalve wat zachtere en hardere standjes)…
   Maar; hij is AWESOME!

   • M. schreef:

    Hmmmmmm wacht toch nog even tot volgend jaar. Dure tijden met al die awesome aanbiedingen en feestdagen en al dat.. maar ik ga ‘m zeker onthouden! De oude tuutjes lijken mij ook beter dan die nieuwe – kon je het als consument ook maar gewoon even testen, haha.

 8. Marjan schreef:

  Eigenlijk is dat best jammer dat die eerste Womanizers er al weer uit gaan. Ik heb zelf nog de allereerste Womanizer, zo’n schattige met roosjes…. die is lang en smal…. de W500 spreekt me niet zo aan omdat die zo breed is, en volgens mij niet zo lekker voegt tussen de dijen. Maar dat kan ook aan mijn visualisatietechniek liggen. Ik vind het wel tof dat jij iedereen even een seintje geeft, zodat we niet voor een verrassing komen te staan.

  • Luna schreef:

   Deze is inderdaad breder dan de allereerste Womanizer, maar het fijne van deze (en de eerste en de Pro40) is het langere tuutje (en het ontwerp richting het tuutje)… daardoor ‘schiet je altijd wel raak’ als je ‘m op je klit zet :-)

 9. Sandra schreef:

  Heb hem al even binnen, is echt een flinke korting!

 10. Sandra schreef:

  Flinke korting inderdaad. Gelukkig heb ik m al!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.