NS NOVELTIES DILDO COLOURS PLEASURES 8″ – REVIEW #505

Naam: Colours Pleasures 8″
Producent: NS Novelties
Prijs: € 38,31
Formaat: divers, maar de mijne is 8″
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Colours Pleasures Dikke Dildo van NS Novelties is een prachtige dildo met een levensecht lijkend uiterlijk. De dildo is geproduceerd van superieure silicone wat bijdraagd aan de real-life ervaring en de dildo zowel flexibel, waterproof, bodysafe en zijdezacht aanvoelt op de huid.’
Is dat ook zo: YES!
Cijfer: 9

Dit is een afbeelding van ns novelties colours dildo review grote dildo

Ik had de NS Novelties gekleurde dildo’s al eens langs zien komen op diverse social media, maar eigenlijk trokken ze me nooit. Ik kan niet eens goed uitleggen waarom niet, want; gekleurde dildo’s zouden eigenlijk right up my alley moeten zijn. Pas toen ik vorige maand op bezoek was in een offline sexshop in Amsterdam en ik oog in oog stond met deze gekleurde dildo’s ging mijn geile hartje sneller kloppen. Ik koos de grootste!

Ik ben nogal een zeikerd als het op dildo’s aankomt. Want ik wil wel een grote, maar ook weer niet te groot. Hoe vaak ik al niet op internet een grote dildo zag, ‘m bestelde (nou ja, bestellen, bestellen, ik koos ‘m uit en ik kreeg ‘m gratis opgestuurd) en uiteindelijk met een veel en veel te groot exemplaar in mijn handen zat! Te vaak. Het liefst wil ik er eentje met veel ribbels of in ieder geval 1 grote ribbel. En dan moet-ie ook nog eens van een veilig materiaal gemaakt zijn, dat vooral! Tantus is een merk dat dit soort dildo’s verkoopt, maar HELAAS is dit merk in Nederland niet echt goed vertegenwoordigd (ik heb wel de waanzinnige Tantus Tsunami) (en ja, je kan ze natuurlijk ook uit de US over laten komen). NS Novelties zou met hun gekleurde dildo-collectie dus best wel eens het ‘goede-leuke-veilige-dildo-gat’ kunnen vullen!

De verpakking van de Colours Pleasures-dildo’s

Gewoon een kartonnen doos met daarop een 1-op-1-afbeelding van de dildo die erin zit. Niets meer en niets minder! En daar is ook helemaal niks mis mee! What you see is what you get.

Dit is een afbeelding van ns novelties dildo colours review

De look and feel van de Colours Pleasures-dildo

De dildo is gemaakt van mat, blauw siliconen en het voelt wat stroef aan. Nu ‘moet’ je sowieso altijd genoeg glijmiddel (op waterbasis) gebruiken bij je sekstoys, maar bij speeltjes van dit materiaal (en van dit formaat) is het echt een MUST. Nou ja, niks moet van mij, maar het is écht een aanrader bij deze dildo.

Ik gebruik altijd (ja, echt altijd) sowieso wat glijmiddel als ik een sekstoy gebruik, omdat dat nu eenmaal een stuk prettiger speelt en glijdt! Ik ben enorme fan van de glijmiddelen van Sliquid en dan met name van de Sliquid Sassy (iets dikker dan normaal glijmiddel en dat is heel handig met toys) en Sliquid Silk (iets zachter/gladder qua gevoel). Ook de Sliquid Sizzle is geinig (die wordt warm en koud), maar alle Sliquid glijmiddelen zijn sowieso allemaal zonder parabenen en glycerine, dus veilig te gebruiken!

En blijf ook vooral tussentijds wat glijmiddel toevoegen.

Een dildo in de vorm van een echte pik

Het is me even ontschoten welk bedrijf het precies was, maar ooit, ik denk een jaar of 5 geleden, was er een klein sekstoy bedrijf, opgericht door een man en een vrouw. Ze waren behoorlijk populair onder sekstoy reviewers, maar daar kwam verandering in toen bekend werd dat de man van het stel, of eigenlijk z’n piemel, zelf model had gestaan voor 1 van de dildo’s die ze verkochten. Konden de sekstoy reviewers niet waarderen. En logisch. Creepy ook wel, vooral omdat de meneer in kwestie dit dus nooit had verteld en zijn pik (in dildovorm dan) in menig kutje naar binnen was geschoven. Niet heel ethisch en qua gevoel een heel klein beetje vergelijkbaar met de ‘vruchtbaarheidskliniek’ waarbij een dokter een flink aantal dames met z’n eigen zaad had geïnsemineerd.

Hoe kom ik hierop? De dildo’s uit de NS Novelties Colours-collectie lijken dus héél erg op echte piemels.

Dit is een afbeelding van ns novelties dildo review grote dildo

Wie stond model voor deze dildo?!

Niemand hoeft natuurlijk model gestaan te hebben voor de NS Novelties Colour-dildo’s, maar het zou zo maar kunnen van wel. Want hij ziet er qua vorm zo realistisch uit! Zo is de vorm niet symmetrisch en dan heb ik het niet alleen over de aderen die erop zitten, maar ook over de vorm van de penis zelf. Die is ietsje scheef. En ook zijn de ballen, bij mijn exemplaar dan, niet gelijk; de rechterbal is groter dan de linkerbal. Daarnaast is het ook geen ‘recht’ exemplaar, want onderaan, dus bij de stam, is de omtrek van de dildo minder groot dan in het midden. Grappig. En ik weet dus niet of alle NS Novelties-dildo’s binnen deze Colours-collectie dat hebben, maar het lijkt erop van wel en het heeft wel wat. Iets unieks, iets bijzonders, iets ‘echts’. Want er wordt tegenwoordig veel gepraat, getekend en gedeeld over de vulva, de vagina, de kut en de clitoris, maar laten we alsjeblieft niet vergeten dat we ook piemels in alle soorten en maten hebben en dat elke piemel die aan iemand vast zit perfect is! Groot, klein, dik of dun; je zal het er mee moeten doen en je kan er maar beter heel veel van houden (en koesteren en kussen en knuffelen)!

Maar als je zelf een dildo uit mag kiezen, dan is dat een heel ander verhaal! Doe mij dan maar een exemplaar zoals deze 8″! Want hij is 18 centimeter (vanaf de onderkant van de ballen gerekend) (dus ‘invoerlengte’) (vanaf de zuignap is-ie 22 centimeter) en op z’n breedst is-ie 5 centimeter. NICE!

Dit is een afbeelding van ns novelties dildo review grote dildo colours

En! Ik hou van dildo’s in kleurtjes! De kleuren die te koop zijn; knalblauw (zoals de mijne), knalroze en knalpaars. Maar er zijn binnen deze Colour-collectie ook zwarte exemplaren te vinden en, eh, huidkleurig is niet meer correct om te zeggen, want huidkleur kan staan voor alles tussen wit en zwart, maar ik bedoel dus; er zijn ook licht-zalm-roze Colour-dildo’s!

Maar hoe voelt-ie dan?

Ik kan nu wel een jubelverhaal schrijven over deze dildo, want voor mij is het ook een jubelverhaal, maar aangezien er zoveel verschillende van deze Colours-dildo’s van NS Novelties zijn heeft het eigenlijk weinig zin. Want IK vind een 8″dildo dan wel superlekker, niet iedereen zit daarop te wachten. Maar ik denk dat iedereen wel een goede dildo kan gebruiken! En deze dildo’s zijn goed! En dus in veel formaten verkrijgbaar.

De mijne heeft een flink geprononceerde eikel, met zo’n ribbeltje wat ik heel erg fijn vind. Gaat lekker langs m’n G-spot, maar het is het formaat en de diameter waar ik gewoon blij van wordt (zou zelfs nog een slag breder mogen, maar hé, je kan niet alles hebben). Ik heb ook even de zuignap-functie van deze dildo getest, al ben ik daar zelf nooit zo’n fan van en de zuignap bleef keurig zitten bij eh, gemiddeld gebruik (op een vlakke, lage tafel).

Conclusie

Ben je op zoek naar een goede dildo van een veilig materiaal? Denk dan eens aan de siliconen Colours-collectie van NS Novelties! Teken van tevoren even op een papiertje hoe groot het exemplaar is dat je gaat bestellen, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan! In het geval van deze uitgebreide Colours-collectie in alle kleuren (bijna alle kleuren) en in heel veel maten en ook nog eens in verschillende uitvoeringen (je hebt ze ook nog in een ’thick’-uitvoering) (en er zijn ook nog ‘soft’-exemplaren) is het misschien handiger om een kijkje in de winkel te nemen, zodat je echt weet met wat voor een formaat je te maken gaat hebben!

DE NS NOVELTIES COLOURS-COLLECTIE IS HIER TE KOOP (€ 34,90 tot € 69,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Tess schreef:

  Oh ja, Godemiche was dat, van die man die z’n eigen piemel had nagemaakt als dildo. Ik moet zeggen dat ik nog steeds fan ben van de Godemiche dildo’s, want leuke kleurtjes én glitters. De echt-lijkende sla ik dan gewoon even over. :D Maar deze Colours Pleasures dildo’s lijken me ook tof!

 2. Charlotte schreef:

  Ohh ik wil hem ook! Haha. Had hem al vaker voorbij zien komen. Zet hem nogmaals op mjnn verlanglijstje. Voor onder de kerstboom =)

  • Luna schreef:

   Ja, meet dan echt even de lengte en breedte na op een papiertje… want ze hebben veel verschillende en 6 inch of 8 inch scheelt nogal ;-)

 3. dirkie schreef:

  In Rotterdam hebben we Kabouter Buttplug, zo te zien in Tiel Kabouter Dildo.
  Leerzame en interessante info maar als mannelijke lezer heb ik alleen dit onthouden:18cm x 5cm. Had nog nooit de breedte gemeten, tot nu toe dan LOL.
  I know, heel voorspelbaar.

  • Luna schreef:

   Ik zou de kabouter het liefst zo, met dildo en al, buiten zetten… maar dat gaat misschien toch wat te ver… ze biljven in huis, want ik wil niet dat de dildo of de kabouter gejat worden :-)

 4. DibbesD schreef:

  Ooooo…… de knalroze variant staat al op mn lijstje…… ik ben normaal gesproken niet zo van de realistische dildo’s, maar voor eentje met een leuk kleurtje, van veilig materiaal en een redelijke prijs maak ik effe een uitzondering!

 5. Johnny schreef:

  Bah bah. Wat een ding zeg. Maar niet echt goed voor m’n ego. Hier kan ik helaas niet tegenop. Hou deze maar even stil voor mijn vrouw.
  Wel een stoere kleur.

  • Luna schreef:

   Hahaha, nou, ik zou ook helemaal niet willen dat ik een man had met ZO’N grote hoor… een gewone, gezellige, gemiddelde piemel is dikke prima en om te kiezen voor af en toe dan eentje zoals dit!

 6. Sandra schreef:

  Hmmm, daar loop ik toch niet echt (of beter gezegd echt niet) voor warm.

 7. JJ schreef:

  Oehh ik had deze al voorbij zien komen…en zou er bijna spontaan een GROTE smurf fetish van krijgen haha

 8. Sandra schreef:

  Ik zag hem al eens op een foto op instagram voorbij komen. Behoorlijk, enorm interessant. Inderdaad, een goede dildo is aanwinst in elk nachtkastje.

 9. Marjan schreef:

  Persoonlijk word ik hier niet zo heel erg blij van, ik vind de kleur dan wel weer heel mooi, maar verder? Misschien zijn dildo’s gewoon niet zo mijn ding…. :-) De foto van jouw kabouter met die dildo vind ik dan wel weer een toppertje… ik zou hem daar laten hangen….. grijns….. (Maar dat is dan weer niet jouw ding… )

  Mag ik even zeggen, hoe leuk ik het vind dat er nu veel meer mensen een gezellige reactie voor je achter komen laten? Ja, dat mag ik vast wel!!!

 10. Ier schreef:

  Fijne review :) en inderdaad bijzonder dat de vorm zo “life like” is

 11. Babe schreef:

  Lieve mannen, ter geruststelling: van mij hoeft ie niet zo groot!
  Smaken verschillen :)

 12. Patricia schreef:

  WoW wat een joekel en idd levensecht

 13. Annika schreef:

  Hmmm.. dit weet ik ook niet helemaal. Deze lijkt wel erg groot. Maar volgens mij is de Njoy pure wand ook niet de kleinste. Misschien toch maar eens proberen :) Dank weer voor de leuke review!

 14. DeArie schreef:

  Bijzonder gevaarte maar ik begrijp wel wat je er in ziet.

 15. W2 schreef:

  Ik zie inderdaad dat ze verschillende maten hebben. Heb je voor mij een Novelties productnr (NSN-xxxx)? De stats 18cm invoerlengte en 5cm breedte zijn voor mij fijne maten…..op de juiste momenten :-)

 16. Senja schreef:

  Wat leuk van dat niet-symmetrische en de combi van zo realistisch en dan die leuke felle kleurtjes. :-)

 17. Buuf schreef:

  Wat een gave kleur!

 1. 12 januari 2022

  1coinage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.