WIN-ACTIE HET BOEK ‘DE HUISELIJKE SEKSGODIN’

image

Ik heb de uitgeverij van het boek ‘De Huiselijke Seksgodin’ van Kate Taylor even vriendelijk aangekeken (virtueel uiteraard) en gevraagd of ik misschien een extra exemplaar mocht krijgen van dat boek wat ik graag zelf geschreven had willen hebben. En dat mocht! Voor jullie doe ik dat hè, voor jullie! En dat extra exemplaar ga ik verloten! Laat hieronder een reactie achter met iets liefs, geils of geinigs en ik trek a.s. zondag, om 22:00 weer een winnaar (en ja, ik weet dat ik de vorige winnaars iets later heb getrokken, maar soms val ik per ongeluk lepeltje-lepeltje in slaap op de bank tegen de verkering op zondagavond en nou ja; uiteindelijk komt het allemaal goed).

Het boek is gewonnen door Bite Me!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.