GIVE AWAY: FUN FACTORY MISS BI

Ja, ik blijf nog even aan de gang met een wekelijks give away hoor!!! Deze week geef ik een Fun Factory Miss Bi weg!!! Een supergoede duo-vibrator! M’n review: VIBRATOR REVIEW #232: FUN FACTORY MISS BI (deze toy bestaat alweer 5 jaar)!! De Miss Bi op de foto is van mij, de Miss Bi die je kunt winnen is zwart (uit de Fun Factory Black Line-collectie) t.w.v. € 119,95! Leuk of leuk! Hartstikke leuk (en lekker)! Laat even een berichtje achter hier (of liever op Instagram) (Instagram.com/lunaclimaximaal) en ik maak vrijdag 3 juli om 20:00 de winnaar bekend!

JE KOOPT DE FUN FACTORY MISS BI HIER (€ 119,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Patrick schreef:

  Tijdje niet gereageerd helaas. Druk druk druk. Eens kijken of we een stukje ontspanning kunnen winnen voor de vrouw des huizes. Ik doe graag mee met de win actie.

 2. Essie schreef:

  Begrijp tijdens het schrijven van mijn reactie de naam beter… Miss Bi… een vrouw die je inbrengt ;-)

  Net de review gelezen en meteen enthousiast! Ik lees dat zij niet echt geruisloos is…. Volgende week op vakantie met de caravan. Nu maar hopen dat het geluid van de zee de Miss Bi weet te overstemmen als ik haar volgende week kan/mag gebruiken. ;-)

 3. Wim Huisken schreef:

  Ik heb een nieuwe vriendin
  Ja, wat ouder maar die heeft wel zin

  Ging de eerste keer met veel plezier
  Dus met de MISS BI nog meer vertier

 4. G en S schreef:

  Ik heb je review nog maar eens gelezen, hij krijgt een 10! Nou dat zouden we graag willen ervaren!
  In het zwart ziet hij er ook goed uit. Wij bouwen de spanning alvast op, kun jij deze nog verder opbouwen en ons deze fantastische toy opsturen? X

 5. Els schreef:

  Hai Luna, hier helaas geen instagram maar wel heel veel zin en onder het motto ‘wie niet waagt niet wint’. Ik lees al jaren mee, en ga dat blijven doen! Ik post maar af en toe maar ben zeker dat ik net zoals zovelen hoop ik deze te winnen. Groetjes!

 6. L schreef:

  Ik doe graag mee hieraan.
  Hup mij hup!

 7. Jack schreef:

  Leuke give away, maar ik heb helemaal geen Insta‍♂️. Ik waag het er maar op deze manier op. Een lekkere bi erbij is altijd goed:-)

 8. Aagje schreef:

  Ja! Ik doe graag mee. Wat een mooie tot <3

 9. J.J. schreef:

  Oh heel geil, ik zou zo graag een zwarte toy willen!! Waren alle toys maar zwart, ik weet niet waarom maar zwart is sexy, maar mijn kastje ligt om een of andere reden vol met paars en roze?

 10. Lynn schreef:

  Wat een klein zwart opdondertje. Een beetje bi maar wel lekker…

 11. M. schreef:

  Zwart vind ik toch t mooist en fun factory (…okay en womanizer) het beste :) dus maak graag kans!

 12. A. schreef:

  Oh toffe giveaway! Ik ben heel benieuwd naar de Miss Bi, maar moet het hier proberen want ik heb een langdurige social media break. En ik ben niet goed in pakkend tekstjes hahaha! Ik lees al wel heel lang je blog en heb er vaak gebruik van gemaakt om aankopen te doen. En ik reageer nooit dus wat heb je nou aan zo’n lezer he ;).

 13. Susan schreef:

  Ja heeeeeeeeeel graag, ben erg benieuwd naar deze MISS! Toffe winactie, I ❤️ It!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.