THE DILDO MAKER

Via mijn vunzige vrienden van www.nbrplaza.com werd ik geattendeerd op het volgende… Francesco Morackini maakte een Dildo Maker, een soort grote potloodslijper die elk stuk hout, kaas, wortel, kaars of ijsblok in een dildo verandert. Ik heb er even een professionele blik op geworpen en geconcludeerd dat het dikke vette bullshit is, want ja, sorry hoor, een apparaat wat een dildo maakt van een stuk kaas? Tsssk, ik krijg van mijn jong belegen stuk kaas niet eens strakke plakken met een kaasschaaf, laat staan een strakke dildo!

Maar! Het idee is best leuk! Oh, wacht, het heeft met kunst te maken: ‘The Dildomaker is just a tool which doesn’t give pleasure directly. The distance created here on purpose, tries to raise questions on our relationship between us and manufactured products.’ Oooooooooooh!!!!

Nou, ik zal erover nadenken Francesco! Meer info: http://cargocollective.com/morackini/Dildo-Maker

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.