SEX TOY TEST #59: BOEK: DE HUISELIJKE SEKSGODIN

Naam: De Huiselijke SeksgodinAuteur: Kate Taylor
Prijs: € 19,95 
Formaat: 252 mm x 202 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘De huiselijke seksgodin is een seksboek voor stellen die helemaal gek zijn op elkaar maar merken dat de rek er een beetje uit is.’
Is dat ook zo? Het is ook leuk voor stellen met de rek er nog in
Aantal punten: 8/10

seksgodin 1

Ik schrijf al 12 jaar voor FOXY magazine (bijna 1/3 van mijn leven) en ik test voor de FOXY niet alleen de vibrators en dildo’s en andersoortige seksspeeltje, maar ik geef ook elke maand leuke internettips (uiteraard seksgerelateerd) én ik schrijf elke maand een langer item met daarin andere tips. Sekstips dus! Dus ‘50 tips om te beginnen met SM’, of ‘Hoe zorg je ervoor dat je vrouw anale seks wil?’, of ‘Een trio, hoe regel je dat?’, of ‘100 tips om de vakantie op een geile manier door te komen’. Dat soort teksten. Dus ehm, je kan mij wel een schrijvende seksgodin noemen! En ik heb 12 jaar x 12 keer per jaar van dit soort teksten geschreven, wat neerkomt op 144 teksten x 2500 woorden, is dus ongeveer 360.000 woorden met daarin sekstips, over hoe je je seksleven een beetje op kunt spicen.

Ik zou willen dat ik De Huiselijke Seksgodin had geschreven

En waarom vertel ik dit? Nou! Ik wil dus graag een keer een boek schrijven! Dat mag een boek zijn over mijn seks, drugs en rock&roll-leven in Amsterdam, maar ik dacht dat het eerder een boek werd met al Luna’s Sekstips en dan wilde ik graag bij ‘De Wereld Draait Door’ komen vertellen over m’n boek en al m’n tips en dat ik m’n haar zo quasi sexy achterover gooi en dan lach naar Mattijs en dat ik dan zeg; “Nou, maar Mattijs, dat soort dingen hoef ik jou toch niet te vertellen, hihihihihi, dat weet jij toch allemaal al?” Maar die kans is dus helemaal naar de klote, omdat het boek van ene Kate Taylor is vertaald en ik dat boek (De Huiselijke Seksgodin dus) toegestuurd kreeg door de uitgeverij en ik niets anders kan zeggen dan; ja, dit is het boek dat ik geschreven had willen hebben. Dus; fuck you, Kate Taylor!!!!

seksgodin 2

Ja, echt een leuk boek, ik lieg niet

Het boek in ingedeeld in verschillende kamers, dus; Keuken, Woonkamer, Badkamer, Slaapkamer en Buiten en geeft per locatie heel veel verschillende tips en weetjes en ideetjes en plaatjes voor leuke standjes en nou hou ik erover op, want ik word groen van jaloezie! Alle tips die erin staan zijn niet nieuw voor mij, maar ik weet zeker dat ze wel nieuw zijn voor vrouwen die niet al 12 jaar voor de FOXY schrijven. Ze zijn leuk, lief, schattig, geil, romantisch en het proberen waard (en je zal je man, verkering, vriend of partner echt nooit horen klagen dat jij wat meer spice in jullie seksleven wil brengen).

DE HUISELIJKE SEKSGODIN, KATE TAYLOR, ISBN: 9789050191029

(ik zou hier graag een link naar bol.com aanbrengen, maar dat doe ik niet, omdat het een stelletje hypocriete mannetjes zijn, daar bij bol.com, lees m’n stukje met de titel DE HYPOCRISIE VAN BOL.COM)

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.