WE-VIBE IS GOED BEZIG! NU IK NOG!


Dit pretpakket bedekt momenteel de helft van het bureau van Climaximaal.nl Headquarters! Allemaal nieuwe speeltjes van We-Vibe, die ik allemaal nog moet gaan testen! Al ben ik al begonnen met het testen van een paar speeltjes, maar ja, Jesus, wat doen jullie een vrouwenlichaam aan, peoples van de We-Vibe!?? Zoveel leuks en lekkers! En daar moet ik allemaal nog reviews over schrijven! Hashtag #drukdrukdruk! Overigens is We-Vibe ooit begonnen met ‘partner-speeltjes’, vorig jaar kwamen daar een paar ‘vrouwenspeeltjes’ (de We-Vibe Rave en de We-Vibe Nova) bij en dit jaar zijn ze met een aantal ‘mannenspeeltjes’ op de markt gekomen! WOW! Ik zet alles overigens tussen haakjes, omdat je de meeste ‘vrouwenspeeltjes’ ook als man kan gebruiken. Andersom is dat weer wat moeilijker (de We-Vibe Verge en We-Vibe Pivot zijn cockringen en daarvoor heb je toch echt een pik nodig) (over deze cockringen hoor ik niks dan goeds trouwens) (1 van de cockringen gaat overigens naar J.T. om te testen)! Ook nieuw is de We-Vibe Ditto; een vibrerende buttplug (voor hem en haar)! Ook hier hoor ik niks dan goeds over, maar ik twijfel nog of ik ‘m zelf ga testen of dat ik ‘m ook naar J.T. stuur (ik krijg er zelf wel warme gevoelens van eigenlijk). Niet op de foto is de We-Vibe Touch! Die kreeg ik ook nog opgestuurd van het We-Vibe-meisje (maar die ligt nu naast m’n bed) (de We-Vibe Touch, niet het We-Vibe-meisje). En… daar rechtsboven in de hoek ligt iets geweldigs wat ik mag verloten onder jullie, mijn lieve, vaste lezers! Volgende week pas, dus houd m’n site goed in de gaten! Het is het Sensations In Sync-pakket ter waarde van € 199,-!!!! Met een We-Vibe Sync en een We-Vibe Tango! OMG!

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Joyce schreef:

  Oooh ik ben benieuwd naar je reviews.

 2. Esmé schreef:

  Wat veel leuks! Wat ben ik benieuwd naar je reviews. Heel veeel test plezier gewenst.

 3. Sergio schreef:

  Ik ben zelf helemaal fan van de we-vibe classic

 4. Mir schreef:

  Ik ben wel weer nieuwsgierig naar je ervaringen, heb zo wel al wat aankopen gedaan

 5. Marjan schreef:

  Ik kan me voorstellen dat je helemaal verlekkerd naar die doosjes op je bureau zit te kijken! Veel plezier met testen en ik ben benieuwd naar je ervaringen….

 6. Laykam schreef:

  Omg indeed!!! Enjoy! Naja we hopen dat allemaal natuurlijk want leuke speeltjes die goed werken zijn zoveel leuker dan speeltjes die kut (ofnajamdie je dus eigenlijk daar niet in de buurt wilt.) zijn.

 7. R schreef:

  Oohhhh ik wil echt alles hebben van we-vibe! Zulke toffe nieuwe dingen!! Ben heeeeel benieuwd wat jij ervan vindt!

 8. Josje schreef:

  Ohh wat een heerlijke to do list heb jij daar liggen Luna! Wat ben ik toch blij dat je deze te gek gave site ooit bent begonnen, mijn portemonnee staat minder te juichen maar ach, je kan niet alles hebben! Ik heb de tango zo ontzettend hoog op mijn wishlist staan.. benieuwd hoe je dat pakketje zou beoordelen!

 9. dirkie schreef:

  Even snel naar de In Sync gekeken……..wil ik, wil ik, wil ik :)
  Maar ik ben hier niet voor de prijzen, ik lees graag je reviews….of zoals ze dat mooi bij een Playboy zeggen, ik koop hem voor de interviews!

 10. isara schreef:

  Ik ben zelf ook erg benieuwd naar de WeVibe Ditto!

 11. An schreef:

  Je zegt het goed OMG! De originele we-vibe viel me een beetje tegen want die bleef bij mij niet heel goed zitten. Bovendien houd ik persoonlijk van iets steviger trillingen. Na jouw review een womanizer pro gekocht en die ligt standaard in het nachtkastje. Als je over deze speeltjes niets dan goed hoort, ben ik razend benieuwd! Dan zijn het vast heerlijke musthaves die mijn womanizer gezelschap kunnen houden ;). En mocht je er een gastreview van willen, dan wil ik best een dappere poging wagen. Jij hebt het nog druk genoeg, zo te zien :)

  • An schreef:

   Zo enthousiast dat ik over “volgende week” heen lees……ik ga de site in de gaten houden. Komt goed. Volgende week is maar zeven nachten weg :) :)

 12. Jeroen schreef:

  Hi Luun, heb even gekeken maar de Ditto is nog niet te te koop :-)
  Kan me goed voorstellen dat je er zelf mee aan de slag gaat, maarrrrr je mag m
  ook verkopen en dan krijg je er een eerlijke review voor terug .

  Groetjes, J

 13. Silke schreef:

  Ik ben benieuwd naar die cockringen. Als die echt zo goed zijn dan moet ik de man binnenkort maar eens verrassen :-)

 14. Cynthia schreef:

  Ooh wat leuk! :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.