10% VALENTIJNS-KORTING OP ALLLLLES


Het is weer bijna Valentijnsdag! Een dag die je door de commercie door de strot wordt geduwd, want als je dan geen kaart of cadeautje voor je geliefde koopt, nou, dan zal het wel meevallen met die liefde voor elkaar, toch? Ik doe al jaren niet aan Valentijn, maar ik heb wél een cadeautje voor jullie, mijn lieve, trouwe, lezers en lezeressen, want ik ben gek op commercieel gedoe! Tot en met 15 februari krijgen jullie met de code LOVE 10% korting op het gehele assortiment van www.maanzin.nl, zodat jullie voor jullie vrouw, man, partner, vader, moeder, vriend, vriendin, buurvrouw, minnaar of minnares een leuk en geil cadeautje kunnen scoren voor Valentijnsdag! Ik zou zelf gaan voor een Europe Magic Wand (met opzetstukken voor de Europe Magic Wand) of nog veel leuker; een Womanizer (er zijn inmiddels diverse Womanizers op de markt, maar ik zou gaan voor de goedkoopste, de Womanizer Pro40 van € 99,-). Of een DOXY, ook altijd goed! Maar dan ECHT! Of… wat dacht je van ‘iets’ van Fun Factory? Het is nog steeds mijn favoriete merk en wat je ook koopt; het is allemaal GOED! Er is dus genoeg te vinden in ‘mijn’ online seksshop, maar een welgemeend kusje voor degene van wie je houdt doet het bij iedereen goed! Kus! Kus!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.