WIE HEEFT DE MOOISTE TESTIKELS?

Brian Sloan. Ik weet niet of de man nu geniaal is of gestoord, maar hij houdt me wel bezig. Brian Sloan is de man achter de Autoblow 2 (een niet heel verkeerde masturbator), de Slaphappy (een bizarre vibrator met een nog veel bizarder filmpje van Brian) en hij wil dus de 3Fap gaan uitbrengen (de 2 kilo wegende masturbator met 3 gaten. Ook is Brian bekend van ‘mooiste kut-verkiezing‘ (check de site: www.vaginalcontest.com) (de winnaressen zijn inmiddels bekend en er zijn mallen van hun kutjes gemaakt en die mallen worden gebruikt voor een nieuwe serie masturbatoren).

Maar het kan nóg gekker. Want er waren volgens Brian een hoop vrouwtjes die benieuwd waren of er ook zo’n verkiezing voor mannen kwam: ‘How about men??? Are we going to have a penis contest next?’ Maar nee, Brian zou gekke Brian niet zijn als hij niet helemaal outside the box zou denken! Want Brian, zeg het maar: “Fuck no! I’m having a balls contest.” A WHAT???? Een verkiezing voor het mooiste setje testikels.

Het prijzengeld: $ 5000,- voor de mooiste ballen, $ 3000,- voor de tweede plaats en $ 2000,- voor de derde plaats? En… zeg het maar Brian, wat nog meer??? “We’ll 3D scan the winner’s balls and turn them into decorative objects.” Wat??? “Bookends, doorstops and paperweights.” Okay. Dus, stuur een foto met een papiertje met daarop #autoblowballscontest naar www.ballscontest.com en maak kans op deze prachtige prijzen. Er hebben zelfs al wat mannen meegedaan! Dus je hoeft niet zelf mee te doen, maar je kunt ook gewoon alleen stemmen op de mooiste (dat kan HIER) (en HIER is de top-10 tot nu toe) (en hieronder de nummer 1 van het moment) (goed bezig Rob!).

ballcontest

Brian Sloan is gek. Of geniaal. Ik begin bijna van ‘m te houden.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Linda schreef:

  Ik klikte op die link… Die beelden krijg ik voorlopig niet meer uit mijn hoofd…

 2. Patricia schreef:

  Hahaha beetje apart zullen we maar zeggen

 3. Ier schreef:

  Wat een ballenwebsite :-‘)

 4. jackie schreef:

  Leuk zo rond december, zou de zak van sinterklaas het ook goed doen?

 5. lola schreef:

  Je kan zeggen wat je wil maar die vent is wel vermakelijk. Wat hij allemaal wel niet verzint..
  Eerlijk gezegd lijkt het me best wel hilarisch om het van steen nagemaakte klokkenspel van mijn vriend als boekensteun te gebruiken maar dat terzijde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.