LOVENSE LUSH BULLET VIBRATOR – SEKSTOY REVIEW #301

Naam: Lovense Lush Smartphone Bullet Vibrator
Producent: Lovense
Prijs: € 109,-
Materiaal: ‘bodysafe silicone’
Formaat: 180 mm x 35,4 mm x 36,5 mm
Waar te koop: Easytoys.nl
Batterijen/oplaadbaar:oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘De bullet vibrator is ontworpen voor discreet gebruik in het openbaar waarbij u samen stoute spelletjes kunt spelen zonder dat anderen dit door hebben.’
Is dat ook zo? Vergeet discreet gebruik en je hebt een leuk speeltje
Score: 8

lovense lush

In de laatste doos met seksspeeltjes die ik opgestuurd kreeg zat een seksspeeltje met de naam Lovense Lush! “Er is een speeltje dat ‘Lush’ heet”, heb ik toch zeker 5 minuten hysterisch door het huis geroepen!

Luna is dus nogal gek op Lush

Ik ben dus nogal een fan van het ‘beautymerk’ Lush. En dat eigenlijk pas sinds een maand of 5. Mocht je hier een stukje over willen lezen: LUNA GAAT VAN NIVEA NAAR LUSH IN 0.1 SECONDE. Of volg gewoon ook mijn plog, want ik denk dat ik elke dag wel iets hysterisch positiefs post over Lush. Sinds mijn eerste echte kennismaking met de geuren van Lush ben ik namelijk verslaafd. Ik koop bijna elke week iets nieuws en ik ben momenteel in het bezit van zo’n 22 verschillende flessen showergel van 250 milliliter, diverse shampoos, conditioners, 13 solid perfumes, 12 flesjes liquid perfume en nog veel en veel en veel meer (mijn man schudt dagelijks meewarrend zijn hoofd). Sinds kort ben ik dus ook in het bezit van een seksspeeltje met de naam ‘Lush’, maar daar ben ik iets minder over te spreken dan over mijn normale Lush-collectie.

De Lovense Lush ruikt wel naar iets van Lush

Het Lush-seksspeeltje ruikt dan weer wel een beetje naar iets van Lush. In de verte hangt er een bloemerige geur om dit seksballetje heen en dat kan niet de bedoeling zijn. Vaak wordt er een bloemerige geur aan het materiaal toegevoegd om wat chemische ingrediënten te… verbloemen. Nu kan ik dus niet met een 100% zekerheid zeggen of dit ook daadwerkelijk is gebeurd. Maar ik kan ook niet met een 100% zekerheid zeggen dat het materiaal van de Lush ook 100% bodysafe silicone is. Het is een twijfelgevalletje en bij twijfel kun je ervoor kiezen om iets niet te doen of iets wel te doen. Ik koos ervoor om de Lush wel gewoon te testen (zonder condoom) en tot op heden (paar dagen later) heb ik nog geen last van branderigheid, uitslag of iets anders naars gehad. Hoeft ook weer niets te zeggen, maar toch.

lovense lush verpakking

De Lovense Lush is dus een Bluetooth-speeltje

Op de verpakking van de Lush staat dat de Lovense geschikt is voor ‘Solo Play’, ‘Discreet Public Play’ en ‘Long Distance Couples’. Okay. Ik ga ‘m eerst maar eens testen als ‘Solo Play’-speeltje en ik kom er dan eigenlijk meteen achter dat je ‘Discreet Public Play’ wel kunt vergeten, want de Lush maakt gewoon geluid. Heus niet heel erg hard, maar even een halfje wit bij de bakker bestellen zit er niet mee in. Of je moet willen dat de bakker aan je vraagt wat dat geluid is wat uit de richting van je kut komt, dan dus weer wel.

Anyway! Het koppelen van de Lush gaat echt supermakkelijk (zie filmpje hierboven). Even de Bluetooth op je telefoon aanzetten, de ‘Lovense Wearables’-App downloaden, het speeltje koppelen aan de App en klaar! De meegeleverde gebruiksaanwijzing heb je eigenlijk niet echt nodig, want alles werkt erg intuïtief.

Als ik de Lush voor het eerst per ongeluk laat trillen door op een knopje in de App te drukken heb ik het idee dat het seksspeeltje een paar millimeter omhoog springt vanaf m’n houten tafel. Zo! Er zit heel wat power in deze bullet! En als ik ‘m daarna in m’n handen laat trillen, dan ben ik niet eens gedesillusioneerd. Nee, ik heb er eigenlijk wel zin in! Voor het eerst van m’n leven zin om een trillend vagina-ei te testen.

Ik vind de Lush eigenlijk heel leuk

Mijn allergrootste probleem met dit soort speeltjes is dat je ze in je kutje draagt. En dat terwijl de meeste vrouwen stimulatie op hun clitoris nodig hebben om tot een orgasme te komen. Ik wel. Maar ja, die trillingen van de Lush, die waren eigenlijk helemaal niet verkeerd. Dus om de trillingen echt goed te testen heb ik middels de App een trilling-loopje gecreëerd en ‘m daarna tegen m’n klit gehouden. En, ik geloof het zelf ook nog niet helemaal, maar ik kon daar eigenlijk heel gemakkelijk mee klaarkomen! Ik ben gewoon echt met een vagina-ei klaargekomen! Ik heb ‘m dan wel niet op ‘de juiste manier’ gebruikt, maar als klit-speeltje is de Lush eigenlijk heel geschikt. En dit verandert eigenlijk meteen mijn hele mening over dit product, want ik wilde ‘m al wegschrijven als; stom, koop ‘m niet. Maar eigenlijk is-ie heel leuk.

lovense lush info

De Lovense Wearable-App

De App werkt dus heel intuïtief en er zitten niet veel mogelijkheden op, maar dat hoeft ook niet. Je kunt een steady trilpatroon kiezen. Of dus zelf een patroon maken en die middels een loopje laten trillen. Vooral dat laatste is een aanrader. Je kunt de Lovense Lush ook mee laten trillen met de muziek op je smartphone en er is een ‘sound’-optie, zodat de Lush meetrilt met het omgevingsgeluid (praten, zingen, gillen, fluisteren)! Allemaal heel duidelijk, maar vooral heel lekker, omdat de trillingen dus erg diep zijn.

De Lush als speeltje om samen (in 1 huis) te gebruiken

De afstand tussen het Lush-speeltje en de smartphone die ‘m bestuurt kan niet meer dan 8 meter zijn. Op zich is dit genoeg om samen te spelen in de slaapkamer of woonkamer. Van de ene naar de andere kamer, of van beneden naar een verdieping hoger wordt lastiger. Maar! Als je het ei tussen je schaamlippen legt (hij blijft dan best goed zitten) en je partner het ei laat bedienen, dan kun je hier heel veel plezier mee hebben samen. Maar dan echt! Het ei reageert meteen op de aanrakingen op de smartphone en het is wel de bedoeling dat je partner ook goed oplet (kijken, luisteren) wat het ei doet qua trillingenen wat het met de ander doet, maar dan heb je ook echt iets leuks. Had ik niet gedacht (nooit te oud om te leren). En nu hebben wij ‘m dus als klit-ding gebruikt, maar er zullen vast vrouwen zijn die ’t wel leuk vinden om ‘m intern te dragen en dan je partner de boel te laten trillen.

Overigens had ik gedacht dat de Lush iets te groot zou zijn om in te brengen (niks is te groot, I know), maar eigenlijk gleed hij gemakkelijk naar binnen (beetje glijmiddel) en hij blijft vooral ook heel goed zitten. Het uiteinde van de Lovense Lush is dus de antenne en wanneer je ‘m in je kutje draagt, dan staat die antenne wel een beetje lullig als een klein piemeltje vooruit (wanneer je naakt bent). Je kunt hier een slipje overheen dragen, zodat de antenne tussen je schaamlippen blijft, maar ja, dan is het voor je partner niet meer zo’n visueel spektakel.

lush lovense rumble

De Bluetooth-connectie wordt trouwens minder als je kleding draagt (een slipje is geen probleem). Spijkerbroeken houden de Bluetooth-connectie vooral een beetje tegen. En een muur dus ook. Dat is jammer, maar ergens wel begrijpelijk. Ik denk niet dat het (afgezien van het geluid dat de Lush maakt) een succes wordt om dit speeltje ook echt in een restaurant of café te gebruiken. Ik denk dat de connectie steeds wegvalt en dat maakt het spelen toch wat minder prettig.

De Lush is ook voor ‘Long Distance Couples’

Ik weet dat ik ook deze setting eigenlijk uit zou moeten testen als ik mezelf een écht sekstoytester wil noemen, maar sorry, ik vind dit soort dingen dus heel stom. Het zal vast de toekomst zijn en er zullen vast stelletjes zijn die dit heel erg leuk en spannend vinden om te proberen (dan vooral doen!), maar het is gewoon niet hoe ik seksualiteit wil beleven. Zo klinisch. Als je met dit soort op-afstand-bestuurbare dingen bezig gaat, dan moet je op z’n minst je partner kunnen zien en horen. En je zou dan wel de webcam aan kunnen zetten en dan met dit speeltje aan de slag en als je dat wil; doen!

De technologie die je in speeltjes zoals deze Lush aantreft verandert de manier waarop we seks hebben, maar ik heb echt behoefte aan meer intimiteit (daarom is een lange-afstands-relatie dus ook helemaal niks voor mij). Maar heb je een lange-afstands-relatie, of slaapt je partner gewoon niet iedere nacht naast je, dan is de Lush zeker leuk om mee te experimenteren. Je hebt er in ieder geval een hoop lol mee (en dat is altijd een groot pluspunt).

lush lovense good

In de gebruiksaanwijzing wordt precies uitgelegd hoe je ervoor kunt zorgen dat je partner (op afstand) de Lovense Lush kan laten trillen (je creëert dan een soort chat-venster). En je kunt bijvoorbeeld ook je partner een berichtje sturen met de melding dat jij er klaar voor bent (dat jij dus de Lush in je kutje hebt gestopt). Leuk. En echt, ik snap dat andere stelletjes hier plezier mee kunnen hebben als ze zich niet bij elkaar in 1 ruimte bevinden.

Conclusie

Ik ben aangenaam verrast door deze Lovense Lush-vibrator! De afstandsbediening werkt perfect en je kunt er leuke trillingen mee creëren. Vind je het, net als ik, niks om zo’n ei in je kutje te dragen (ook al trilt hij tegen je G-spot), dan kun je ‘m gewoon als klit-vibrator gebruiken. Mocht je ‘m wel intern willen dragen, dan blijft hij goed zitten, ook als je ermee gaat lopen. En je kunt ‘m in je eentje gebruiken, maar hij is écht leuker met z’n tweeën.

DE LOVENSE LUSH IS HIER TE KOOP (€ 109,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. laykam schreef:

  Hmm a technische muts als ik ben vraag ik me af waarom je niet die lange afstand functie gebruikt door een muur of jeans heen?

  • Luna schreef:

   Ja, dit zou in principe wel kunnen, maar je moet wel allebei je telefoon aan hebben dan… dus dan loop je met de Lush (in je) en met de telefoon in je hand/in de buurt en dan zit je partner met zijn telefoon in de andere kamer… heel omslachtig (vind ik dan)… dan beter gewoon naakt, ben je van alle problemen af… en hij doet het wel hoor, maar valt af en toe weg… en hij valt helemaal weg als je meer dan 10 meter weg loopt van smartphone… :-)

 2. Cynthia schreef:

  Heb het niet voor app betsuurde vibratoren. Maar ziet er wel leuk uit.

 3. Mark schreef:

  Is deze ook voor mannen te gebruiken? Anaal bedoel ik dan?

 4. Marc & Brigit schreef:

  Bij ons veel problemen met de connectie.
  Net lekker op gang……..verbinding weg!
  Opnieuw……………K.. ding ook voor dat geld.
  De telefoon ligt nog geen meter van ons af…….jammer van het geld.
  Blijft een probleem en weet ook niet war het aan ligt.
  Klaar mee…..wie hem wil hebben mag hem komen halen.

 5. Sonja en Jacques schreef:

  Bij ons toch ook het probleem van wegvallen of zichzelf gewoon afzetten .Hij werkt een tijdje en zet zichzelf af ,vinden wij wel spijtig .
  Ik vind ook nergens iets waar men hem zouden kunnen laten nakijken

 6. lars schreef:

  Wanneer je naar filmpjes kijkt liggen de personen te springen op bed wanneer hij geactiveerd wordt.
  Ik heb hem geprobeerd, trilt, maar niet dat je ligt te springen van genot. Gewoon een vibrator meer
  niet. Als het meer is dan doe ik het verkeerd.

 7. rinie schreef:

  Hoezo niet voor mannen? juist heel lekker voor mannen in je anaal. ik heb hem nu een week in huis en het bevalt hem prima alleen het in brengen gaat wat moeilijk wat glij middel in smeren en een paar keer oefenen zit die binnen hoor. lekker die trillingen als je er mee loop af en toe op de hoogte stand gewoon lekker.

 8. Anoniem schreef:

  Helaas ben ik de oplader van mijn Lush kwijtgeraakt. Zou iemand weten waar ik deze kan kopen?

 9. Bibi » sinnliches.blog schreef:

  Hej Luna,

  after my friend read your test of Lush 2, he was really excited and ordered one right away. I have not had any good experiences with remote-controlled vibrators, so I was skeptical at first. But I was totally wrong.

  We are both thrilled with the many possibilities this great toy offers. Alarm, Playlist, Bluetooth, WiFi …

  The volume, by the way, we think is totally alright. I also like to wear the Lush 2 when we’re on the road and in the general murmurs in the cafe his hum is completely lost.

  I have described our first experience with the Lush 2 in our blog. It’s in german but i’m sure you will get it :-)

  I would be glad, if you visit us!
  https://sinnliches.blog/vibratoren-test/lovense-lush-2-vibro-ei-vibrator-fernbedienung/

  Thank you so much for your great work and inspiration
  Bibi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.