SATISFYER HIGH FLY – VINGER VIBRATOR REVIEW

Naam: Satisfyer Fly High
Producent: Satisfyer
Prijs: € 29,90
Formaat: 6,5 x 5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: ja, via USB-magneet
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Satisfyer High Fly vingervibrator laat je letterlijk opstijgen naar de 7e hemel! Het is een handzame toy met krachtige vibraties en 2 motoren. ’
Is dat ook zo: Ehhhh, krachtige vibraties? 2 motoren??
Score: mwaaaah

Dit is een afbeelding van satisfyer high fly vinger vibrator

Van het meisje van Easytoys.nl kreeg ik de Satisfyer High Fly toegestuurd. En die kreeg ik toegestuurd omdat ik gevraagd had om die te mogen testen. Eenmaal oog in oog met de High Fly realiseerde ik me; ik heb in 20 jaar sekstoys testen nog steeds niet geleerd om van tevoren even het formaat van een sekstoy te checken. De Satisfyer Fly High is namelijk een vingervibrator en dus klein! Heel klein! In mijn review lees je of ik ‘m, ondanks z’n formaat, alsnog lekker vind!

Ik dacht even dat Satisfyer weer een Satisfyertje deed

In de EAN, hét blad voor de sekstoy-industrie had ik de High Fly al een paar keer zien staan. Ach, hebben ze nou toch weer een product gekopieerd, dacht ik. De High Fly leek namelijk wel heel erg op de Mimic + van Clandestine Devices! En die clitorale vibrator, althans, de tweede versie daarvan, dat was écht een goed ding! Een briljant vorm met lekkere diepe vibraties die heerlijke tussen je schaamlippen kon glijden. De High Fly leek erop en omdat Satisfyer in het verleden toch echt wel bekend stond als ‘copycat’ dacht ik dat ze weer teruggevallen waren in hun oude gewoontes. Toen ik de High Fly eenmaal in handen had, zag ik meteen; nee, is geen kopie. Al hebben ze qua vorm heus wel wat van elkaar weg.

Dit is een afbeelding van mimic clandestine fly high

Verpakking van de Satisfyer High Fly

Ik heb al vaker geschreven dat ik de nieuwste verpakkingen van de Satisfyer zo mooi vind en dat doe ik gewoon nog een keer; ik vind de verpakkingen van Satisfyer hartstikke mooi. Strak, praktisch en echt een eigen look & feel.

Dit is een afbeelding van verpakking high fly satisfyer

Eerste indruk van de Satisfyer High Fly

Sja, als je dus een sextoy verwacht in het formaat van de Clandestine Device Mimic+, dan valt de High Fly een beetje tegen. Maar ik was wél meteen geïntrigeerd! Want als het dan geen grote vibrator is, wat is het dan wel? Het is dus een vinger vibrator en als ik mezelf wat beter had ingelezen voordat ik deze toy aanvroeg bij Easytoys.nl dan had ik het daar al kunnen lezen. En ook op de verpakking staat duidelijk; ‘High Fly, Finger Vibrator’. Hij heeft wel wat weg van een klein papieren vliegtuigje.

Dit is een afbeelding van satisfyer high fly vibrator

Wanneer ik de toy tussen m’n vingers plaats, met m’n middelvinger aan de bovenkant en m’n wijs- en ringvinger aan de onderkant, dan voelt dit heel prettig. Op deze manier zit de toy stevig vast én kan ik nog m’n hele hand gebruiken voor een massage, maar ik kan met m’n duim ook nog dingen (een piemel) stevig vastpakken. Ergonomisch dus een erg goed vormgegeven seksspeeltje!

Wat zit dat knopje op een rare plek!

Als je de High Fly in de meest ergonomische positie tussen je vingers hebt, voor mij is dat dus met m’n middelvinger in de gleuf boven en m’n wijsvinger en ringvinger onder de vleugels, dan kun je op geen enkele normale manier op het knopje duwen om de vibraties te veranderen! En dat vind ik nogal een vereiste voor een vinger vibrator.

Een vingervibrator moet een verlengde van m’n vingers worden, of meer een soort vingers+++, en ik moet dan gemakkelijk met m’n duim of wijsvinger op een knopje kunnen drukken om de vibraties te veranderen. Dat gaat niet bij de High Fly.

Ik moet de High Fly tussen m’n vingers vandaan halen om de vibraties aan te passen. En sja, dat is natuurlijk helemaal niet handig tijdens het vrijen. Dan wil je met een vingervibrator langs alle lekkere plekjes kunnen gaan zonder ‘grip’ te verliezen.

Dit is een afbeelding van vinger vibrator review

En de Satisfyer High Fly trilt ook nogal slecht

Op de verpakking van de Satisfyer High Fly staat: ‘Super Strong Deep Vibration’. I kid you not. Maar de vibraties die de High Fly geeft zijn alles behalve ‘super strong and deep’. Die zijn echt heel erg oppervlakkig en gevoelsmatig type ‘tandartsboortje’. Heel erg ‘ieeeeeeeeeeeeee’ in plaats van ‘oooooooohhhhh’.

Dit is een afbeelding van onderkant vinger vibrator

De eerste 5 vibratiestandjes zijn steady. En nu zijn daarvan de eerste 2 nog wel enigszins, misschien, per ongeluk, heel eventueel te doen. Ik schrijf ‘te doen’, want er zijn echt veel lekkerdere sekstoys op de markt, maar ik kan deze standjes nog verdragen op m’n klit en als ik in een heel geile, goede bui ben en een uur de tijd heb, dan zou ik hier ook mee kunnen komen. Maar eigenlijk gewoon niet. Standje 3 t/m 5 zijn echt te oppervlakkig en buzzy en gewoon niet lekker tegen m’n klit.

En omdat standje 6 t/m 12 vibratiepatronen zijn die dus fluctueren tussen steady 1 en steady 5 kun je wat mijn klit betreft die vibratiepatronen ook gewoon afschrijven. Helaas.

Dit is een afbeelding van vorm van de vinger vibrator

Maar verder?

Als de vibraties niet lekker zijn, ja, dan houdt het qua trillend seksspeeltje voor mij altijd snel op. En dat is echt jammer, want verder is de High Fly echt wel tof. Hij is oplaadbaar via een magneet-USB-snoertje, hij is waterproof, hij heeft een kekke, gele kleur, de vorm is goed, de prijs is hartstikke leuk (€ 29,90) en hij is gemaakt van 100% veilig siliconen en ABS. Echt jammer van het motortje. Had daar een beter exemplaar van ingegaan en de prijs een tientje duurder gemaakt en ik was fan!

Dit is een afbeelding van sextoy tester met de vinger vibrator satisfyer high fly

De poezen hebben ‘m wél goedgekeurd

Meestal test ik een toy, daarna schrijf ik m’n review en daarna maak ik de foto’s. Heel logische volgorde, waarbij een seksspeeltje verplaatst van m’n kantoor naar de slaapkamer en dan weer naar m’n kantoor. Ergens op deze route hebben m’n katten de High Fly gevonden en zijn ermee aan de haal gegaan. Ik ben een uur op zoek geweest door het hele huis (en dat is groot met vooral heel spullen), want ik kon de High Fly niet meer vinden. Onder het bed, in de kledingkast, in de schoenenkast, op zolder, tussen de wol, ik heb overal gekeken, zaklamp erbij. Uiteindelijk vond ik ‘m onder de tv-kast. Met allemaal tandafdrukken en gaten erin. Dus sommige foto’s heb ik moeten Photoshoppen. Met de excuses van Tom Jones en Chuck Norris.

Dit is een afbeelding van poezen met de vinger vibrator high fly

Conclusie

Wat jammer dat ze bij Satisfyer echt een best lullig trillend motortje in deze Satisfyer High Fly hebben gestopt, want de vorm van deze toy is ontzettend leuk en erg geschikt als vinger vibrator! Je glijdt er echt gemakkelijk mee over een lichaam tijdens een massage, is handig erbij te pakken tijdens de orale seks en ook als gewone clitoris stimulator is-ie qua vorm erg goed. Alleen dat knopje zit op een rare plek en de trillingen blijven dus bij wat oppervlakkig gekriebel. Had hier een vergelijkbaar motortje zoals de We-Vibe Tango X in gedaan en ik was (extreem) blij geweest!

DE SATISFYER HIGH FLY IS HIER TE KOOP (€ 29,90) >>

p.s. Een goede bullet-vibrator is dus de We-Vibe Tango X (WE-VIBE TANGO X – REVIEW)! Dit is dan wel geen vinger vibrator, dus je moet ‘m iets ‘beter’ vasthouden, maar er is geen vibrator in dit formaat die zulke goede, diepe, rumbly trillingen geeft als de We-Vibe Tango X (hij kost € 89,95 bij Easytoys.nl)!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.