HOERA! EUPHORIA-EROTIEK.NL BESTAAT 5 JAAR

 

Ik weet het nog goed, 5 jaar geleden wilde Mark Muller een seksshop in Heerenveen beginnen, maar had niet genoeg starterskapitaal en wilde z’n bedrijf middels een crowdfundingscampagne gaan starten! Ik heb toen ook € 100,- geïnvesteerd, maar gelukkig waren er ook genoeg grotere investeerders voor zijn startkapitaal en Euphoria-erotiek.nl in Heerenveen was een feit!

De afgelopen 5 jaar ging het seksshop-ondernemen met up and downs voor Mark, maar inmiddels gaat het volgens mij alleen nog maar up, up and up! Er is vorig jaar ook een tweede vestiging van Euphoria in Leeuwaren gekomen, er werken diverse werknemers en sinds kort is ook de vrouw van Mark in het bedrijf werkzaam!

In bovenstaande video babbelen Tess (van Tesstesst.nl), Ruud (van Misspoppie.be) en ik even over seksshops (en van alles eromheen), want dat is wat wij heel goed kunnen; babbelen over seksshops en sekstoys!

De komende maand zijn er allerlei aanbiedingen en give away’s te vinden bij Euphoria-erotiek.nl (ik zou de site even regelmatig checken, of hun Instagram-pagina in de gaten houden: Instagram.com/euphoria-erotiek).

Lieve Mark en alle werknemers; van harte gefeliciteerd met dit jubileum! Wat jammer dat we het niet in het echt kunnen vieren, maar dat gaan we vast een keer allemaal inhalen!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Sandra schreef:

    I ❤️ Euphoria

  2. Inge schreef:

    Tof filmpje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.