DE WE VIBE 4 IS COMING!

we vibe 4
Ik wist niet dat ze er bij We-Vibe rmee bezig waren, maar hij is nu toch eindelijk gearriveerd; de We-Vibe IV! En nu vind ik het op zich nooit zo’n goed idee om iets wat al goed is te gaan veranderen, maar bij We Vibe heb ik er eigenlijk wel vertrouwen in. Hun We Vibe 1 vond ik namelijk al lekker, maar de We Vibe 2 bracht daadwerkelijk wat verbeteringen (betere trillingen, vooral beter oplaadbaar en beter bedienbaar qua knopjes. En ook de We-Vibe 3 was weer een verbetering, die kon nog iets dieper trillen en was op afstand bestuurbaar. Dus… ik ben heel benieuwd wat de We Vibe 4 gaat brengen. Het design is iets veranderd en ook het materiaal is anders dan die van z’n voorgangers (wat minder glimmend). Ook is er een extra vibratiepatroon toegevoegd, voor nog meer variatie (al zaten er in de We Vibe 3 ook genoeg trilopties als je het mij vraagt). Als ik ‘m getest heb, dan laat ik het jullie uiteraard zo snel mogelijk weten, maar voor zover ik het op het oog kan beoordelen is het een prima speeltje (en ook nogal duur, maar sommige speeltjes zijn echt het sparen waard).

DE WE-VIBE IV IS HIER TE KOOP (€ 139,95)

seksshop

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. JT schreef:

  Hij is al te bestellen, maar nie goedkoop nie…….

  http://www.wevibe4kopen.nl/

 2. Rudi schreef:

  @JT, de site komt niet echt over als een betrouwbare site. Geen keurmerk geen certificaat. Ongetwijfeld nog niet leverbaar en dan na een paar weken je geld weg en het bedrijf weg.

  Luna heeft veel verstand van speeltjes en we zijn haar hiervoor allemaal erg dankbaar, maar ik heb toevallig aardig verstand van websites en ik hoop hiermee ook een aantal enthousiastelingen te kunnen behouden van mogelijke oplichters. Mijn advies voor de door JT vermelde website:

  Niets kopen is waarschijnlijk een yukie yukie (oplichters) site!!

  Bestel bijvoorbeeld gewoon via de websites welke door Luna worden geadviseerd.

  • Luna schreef:

   Hahaha, Rudi! Je hebt helemaal gelijk! Gewoon bestellen via een site waar ik contacten mee heb… en ik zou ‘m sowieso pas bestellen als er wat meer reviews online staan (niet zozeer de mijne, maar ik heb ook nog geen Amerikaanse tester ‘m zien reviewen)… En waarschijnlijk gaat er na een tijdje ook nog wat van de prijs af, want ik vind ‘m nu nog erg duur… Geduld is een schone zaak!

 3. jammerdebammer schreef:

  Ha Luna,
  Na je superenthousiaste reviews van de We Vibes, heb ik een We Vibe 4 als kado voor m’n vrouw gekocht.

  Helaas, jammerdebammer, maar weggegooid geld…
  Waar het met een vibrator van 10 euro op AA batterijtjes wel lukt om lekker klaar te komen, lukt dat met de We Vibe 4 niet. De reden? De We Vibe vibreert gewoon niet hard genoeg, ook niet na 10 minuten drukken op het “harder” knopje van de afstandsbediening (die trouwens geen bereik meer heeft tijdens de actie, behalve op 10 cm afstand…).

  Doen we iets fout, of ben jij tevreden met minder trillingen?
  Bij het Googelen kom ik de klacht “We Vibe te weinig kracht” wel wat tegen, maar de laaiend enthousiastelingen zijn in de overhand..

  Als je tips+tricks hebt… GRAAG! Ik gooi niet graag 100+ euro zó, hup! achter in het kastje ;-)

 4. Hans schreef:

  Hallo,

  Ben benieuwd de 4e generatie wel goed op afstand is te bedienen.
  De 3 heeft namelijk geen goed bereik en hadden ze er net zo goed een draadje van 1 meter aan kunnen doen waarmee je dan op een langere afstand dit kon bedienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.