VIBRATOR REVIEW #296: BUTTERFLY RIDER

Dit seksspeeltje is THANK GOD niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Butterfly Rider
Producent: California Exotic Novelties
Prijs: € 89,95
Materiaal: siliconen
Formaat: maximaal 3,5 centimeter, minimaal 1,5 centimeter breed
Batterijen/oplaadbaar: 2 AA-batterijen
Het verkooppraatje: ‘Deze roze tarzan vibrator van siliconen met afstandsbediening heeft 10 krachtige functies en kan gebruikt worden met of zonder een harnas. De drie in één vibrator stimuleert je clitoris, je vagina en je anus. Deze vibrator kan ook met je mee in bad of onder de douche want de vibrator is waterproof. De geheugenchip onthoudt de laatst gebruikte functie. Zo kan je altijd meteen weer verder waar je gebleven was!’
Is dat ook zo? Wat is dit?????
Score: 4

butterfly rider 3 in 1 vibrator

Het is mijn persoonlijke sekstoy-queeste om een seksspeeltje te vinden dat me zowel anaal, vaginaal als clitoraal kan laten genieten. Gelijktijdig dus. En dit allemaal in 1 seksspeeltje. Ik ben ‘m nog niet tegengekomen, maar ik blijf het proberen. Het mannetje van Easytoys.nl wil mij altijd van dienst zijn bij welke zoektocht dan ook en hij stuurde me de Butterfly Rider van California Exotic Novelties toe om uit te testen. Een 3-in-1 vibrator! Ik hoefde ‘m maar 1 keer te testen om tot een conclusie te komen!

Wat zou een goede 3-in-1 vibrator zijn?

Ik vind het erg jammer dat ‘goede’ merken zoals LELO, Fun Factory, L’Amourose, Svakom, Mystim en kan mij het schelen JimmyJane nog nooit met een 3-in-1 seksspeeltje zijn gekomen. Dus iets wat vaginaal trilt zoals bijvoorbeeld een Europe Magic Wand, iets vaginaals wat in de buurt komt van bijvoorbeeld de trillingen van een L’Amourose Prism en anaal mag het allemaal wel wat subtieler, niet te groot qua formaat en niet te hard qua trillingen, maar wel dat je nog wat voelt in die regionen. Nou ja, volgens mij heb ik niet een heel erg ingewikkeld vragenlijstje, maar de Butterfly Rider van California Exotic Novelties voldoet aan geen van mijn wensen.

De vorm van de Butterfly Rider

De vorm van de Butterfly is fout. Daar kan ik eigenlijk heel kort over zijn, maar ik zal het even wat visualiseren. Als je wil dat alle 3 de onderdelen van de Butterfly Rider ook op de goede plekjes komen, dan zul je daar heel goed je best voor moeten doen. Kijk, die staaf, dat lukt nog wel, die krijg je prima je kutje ingeschoven. Die heeft ook een goede vorm trouwens (als het een vibrator op zichzelf was geweest). Maar ja, dan wil je ook dat anaaldingetje inbrengen. En daar begint de ellende. Want die floept er steeds uit als je ook nog eens wat tegen je clitoris wil voelen. De enige manier om alles op de juiste plek te krijgen is door het anaalding in te brengen, je vingers er heel erg strak op te houden en dan ook nog eens, met diezelfde hand, het clitoristrillertje (het is een vlindertje, ZUCHT) tegen je klit aan te duwen. Dit kost nogal wat kracht met 1 hand en je moet het wel met 1 hand doen, want in je andere hand heb je de afstandsbediening. Als je ook maar een klein beetje wiebelt of ietwat minder hard duwt, dan floept het anaalding eruit. GEDOE!

verpakking butterfly rider

De afstandsbediening van de Butterfly Rider

De Butterfly Rider wordt heel fancy ‘aangeprezen’ als een speeltje met een ‘geheugenchip’ die je laatst gebruikte functie onthoudt (en daar weer mee begint als je ‘m weer aanzet) en je denkt dan (als leek) met iets heel innovatiefs te maken te hebben, maar niets is minder waar. Uit de Butterfly Rider komt een snoertje. En dat snoertje klik je in een nogal ouderwetse afstandsbediening (hierin gaan 2 AA-batterijen). Wanneer je nu op de voorkant van de afstandsbediening klikt gaat de Butterfly Rider aan. KLIK! Op de achterkant van de afstandsbediening kun je nu door de 10 verschillende vibratiepatronen klikken. Klikken? Ja, KLIKKEN! Niks geen knopje, maar een KLIKSYSTEEM!

klik systeem butterfly rider

En dan geen subtiel klikje, NEEN, een KLIK. KLIKKLIKKLIK, bloody fucking irritant! En het deed me ergens aan denken. Allereerst aan het systeem dat Pavlov gebruikte om honden te conditioneren. Dat een hond al gaat kwijlen als hij een klikje hoort, omdat het klikje is gekoppeld aan een snoepje. KLIKKLIK! En het zou op zich wel heel erg geinig zijn als je ook vrouwen kon conditioneren met een kliksysteem, zodat ze al nat worden als ze een klik horen, omdat ze weten dat het klikje betekent dat ze daarna een supergoed seksspeeltje mogen gebruiken, maar helaas geldt dat dus niet voor deze Butterfly Rider. KLIK! Nee, het klikken van de afstandsbediening van dit seksspeeltje doet me vooral denken aan zo’n klik klak kikker van vroeger.

klik klak kikker

Gelukkig matcht het irritante geluid van het kliksysteem prima met het aantal decibel dat de Butterfly Rider produceert. Wat een herrie. KLIKKLIKKLIK.

De Butterfly Rider zou ook een voorbind-vibrator moeten zijn

De Butterfly Rider wordt ook in de markt gezet als een voorbind-vibrator. Dit staat ook op de verpakking van de Butterfly Rider: ‘The Complete Strap-On System accessory’. En… gezien de zuignap onderaan deze vibrator snap ik dat mensen die op zoek zijn naar een goede strap-on-vibrator misschien wel zullen kiezen voor de Butterfly Rider.

Maar, mijn advies; doe dit niet. De Butterfly Rider gebruiken als een strap-on-vibo is een gegarandeerde mislukking. Allereerst vraag ik me af of je ‘m wel door ‘het gaatje’ van een harnas zal krijgen (het clitorisding, de staaf en het anaaldingetje moeten immers allemaal door dat gat), maar het allergrootste probleem; je zal nooit, maar dan ook echt nooit ‘lekker kunnen stoten’ met dit speeltje. Ik had al moeite om alles op z’n plek te brengen (en houden) en dan lag ik stil op m’n rug en ik kon m’n handen erbij gebruiken. Wanneer je ‘m in een harnas doet en dan probeert zowel de staafvibrator als het anaaldingetje ‘erin te krijgen’ wordt dat gegarandeerd een fiasco. Soort ezeltje prik waarbij je met een punaise in een metalen muur moet prikken. Ook dat gaat nooit lukken.

Maar ach, ik kreeg er wél een orgasme mee

Kon ik klaarkomen met deze Butterfly Rider? Oh, jawel hoor! Dat wel. Maar echt heel bijzonder was het allemaal niet en ik ben daar nooit zo heel moeilijk in, dus een prestatie van wereldformaat heeft de Butterfly Rider zeker niet geleverd. De trillingen die uit het klit-vlindertje komen zijn best wel goed (ik denk dat het een metalen behuizing is met daaroverheen een siliconen velletje, dus de trillingen worden goed doorgegeven). En met goede trillingen tegen m’n klit komt ik dus altijd een heel eind. Het anaaldingetje trilt daarentegen helemaal niet. De staafvibrator trilt wel aardig. Maar ja, dat klikken hè? KLIKKLIKKLIKKKKKERDEKLIK. En het moeten blijven vasthouden van dat dit ding. En de herrie die alles produceert! En omdat er een snoertje uit je kut hangt met een afstandsbediening! Dus ik ga de Butterfly Rider er nooit meer bijpakken, omdat er gewoon veel te veel dingen irriteren. Alleen als dit het allerlaatste seksspeeltje op aarde zou zijn, dan, dan zou ik ‘m nog een keer gebruiken.

butterfly rider

Conclusie

Bijna 90 euro voor een seksspeeltje op batterijen? Neen. Neen. NEEN! Gewoon nooit doen! En als je ooit een seksspeeltje tegenkomt met een vergelijkbare afstandsbediening dan hoop ik dat je weet wat je dan moet doen; niet kopen. KLIK.

DE BUTTERFLY RIDER IS HIER TE KOOP (€ 89,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.