SEX TOY TEST #44: PLEASURE ZONE, G-SPOT VIBRATOR

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Pleasure Zone, G-spot vibrator
Producent: www.vibetronics.com
Prijs: € 17,95
Formaat: 200 mm x 25 mm
Batterijen/oplaadbaar: 2 AAA-batterijtjes
Het verkooppraatje: ‘Deze ranke waterdichte tarzan vibrator is ontworpen op perfect je G-spot te raken en tegelijkertijd je clitoris te masseren. Met dubbele vibraties brengt de Pleasure Zone Vibrator je in extase!’
Is dat ook zo: Nee, totally NOT!
Aantal punten: 1/10

pleasure zone 1

Deze vibrator wordt aangeprezen met het woordje ‘rank’. En laat het woordje ‘rank’ nou echt het laatste woord zijn waarvan ik geil word. Als het om dildo’s, vibo’s of pikken gaat, dan raak ik in opperste staat van paraatheid als ik woorden lees als ‘dik’, ‘groot’, ‘geil’, ‘hard’ of ‘massief’. Bij het woordje ‘rank’ denk ik aan engeltjes, Tuincentra en asperges. Okay, ook aan ‘wijnrank’ en dat maakt de totaal foute woordkeuze misschien een heel klein beetje goed.

Rank dus. Deze g-spot vibrator. En daarmee slaan ze eigenlijk ook wel de spijker op de kop. Want het is een lullig flubbeldingetje. Hij is gemaakt van TPE (schijnt wel een hoogwaardig en veilig materiaal te zijn). De dikte van het gedeelte dat in je kutje moet heeft een dikte van de gemiddelde vrouwenvinger en het minuscule flubbertje dat je clitoris zou moeten stimuleren is formaatje pink. Of eigenlijk meer een afgehakte pink, want volgens mij hebben de makers van deze vibrator niet helemaal goed opgelet bij biologie. Dat stukje zou dus je clitoris moeten stimuleren als de rest van deze Pleasure Zone in je zit, maar dan heb je een stukje van 2 centimeter en ik weet niet hoe het bij andere vrouwen zit, maar de afstand van mijn clitoris tot mijn vagina-opening is zeker geen 2 centimeter.

pleasure zone 2

Nog grappiger is het feit dat ze dit een G-spot-vibrator noemen, maar dat het andere trileitje aan het einde van de vibrator zit en je dus zo ongeveer trillingen tegen je baarmoeder krijgt. Daar is in den beginsel niks mis mee, ware het niet dat dit dusdanig slechte en zachte trillingen zijn dat je eigenlijk nergens wat voelt. Niet tegen je klit, niet tegen je G-spot, helemaal niks niet, nergens niet. Vergelijk dit apparaat met bijvoorbeeld de Lelo Ina (#42 in mijn 365sextoys project) en dan snap je dat het soms beter is om even door te sparen voor een goede vibrator en er in de tussentijd gewoon een banaan in te stoppen. “Meen je dat nou Luna?” Ja, van dat sparen en nee, natuurlijk niet van die banaan. “Nou Luna, zo natuurlijk is dat niet, je weet het maar nooit met jou.” Eh, nou, cynisme is inderdaad een beetje lastig. Ik heb ooit een column geschreven over een gnoe en dat ik die had geleend bij Artis voor een seksfeestje. Daar heb ik mailtjes over gekregen, of dat echt was!!! Mensen dachten dat ik for real een seksgnoe in huis had! Dus… vergeet deze Pleasure Zone G-Spot Vibrator, ga naar de supermarkt en koop een kilo bananen. Of bestel een gnoe.

DE PLEASURE ZONE G-SPOT VIBRATOR IS NIET MEER TE KOOP >>

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.